tek korkum..herkes kısa...
ama geçmişte herkesin kazandığıda çok oldu..
Printable View
tek korkum..herkes kısa...
ama geçmişte herkesin kazandığıda çok oldu..
[QUOTE=abka;147877]tek korkum..herkes kısa...
ama geçmişte herkesin kazandığıda çok oldu..[/QUOTE]
Makas yokoldu, herkes kısa, spot yine iyi kapattı. Aslında kısa girmek akıl karı değil...
[quote=fXci;147847][B]yuaw [B][COLOR=red]demirci[/COLOR][/B]misin nesin gayri saane kardeşim........... milleti geriyon guzu abeyin yazdıklarını yapmak zorunda deel kimse .. herkeşler yorumunu yapayor. mallık yapma adam ol be ::: adam olsan dakkada bir aynı seyleri demezsin gayri[/B][/quote]
Yazdıklarına dikkat et....senin seviyene inemeyeceğim....kötü söz sahibine aittir...Haddini bil...kimseye hakaret etme hakkın yok...
Adminimiz müdahale edecekmi bu saygısız yazıya...
Bu aşağılık dow 9820 üzerine gidermi acaba bu sistem koftiden birşey yapmaz yarın ola hayrola.
akbank 3000 kontrat uzunu kapattı ve kayboldu ortadan..
[QUOTE=enorton;147878]Makas yokoldu, herkes kısa, spot yine iyi kapattı. Aslında kısa girmek akıl karı değil...[/QUOTE]
makas-takas magazin..belkide spot, cuma çok düşeceğinden fiyatlanıyor.. eksi makasla ne sert düşüşler gördüm..,
[QUOTE=abka;147869]en rahat kısalardan birisi...yahu teknik tüm sistemler kısada..
dow rallili 3-5 gün sonunda...
ve dowun 50 puan fiyatladık..[/QUOTE]
o da negatif uyumsuz.
DOw kapnış tahminim 9999,99 tersi çıkıyor zaten .kom
[quote=enorton;147878]Makas yokoldu, herkes kısa, spot yine iyi kapattı. Aslında kısa girmek akıl karı değil...[/quote]
askerin aklını karıştırma enerton,cephedeyiz :)
makas boşuna sıfırlanmadıya ?
yarın 1000 aşağı var,büyük hissediyorum :)
Kısa girmek için sebepler ise, hayvan terli, dünkü ve bugünkü yukarı hareket göstergelere göre uyumsuz, yurt dışı heran tepki verebilir, macd 30 satta ve son olarak kısa girmek her zaman daha avantajlıdır bomba patlar, deprem olur, sel olur, savaş çıkar vs...
makas 65 puana kadar indi...59 475....
[QUOTE=Larossıan;147880]Bu aşağılık dow 9820 üzerine gidermi acaba bu sistem koftiden birşey yapmaz yarın ola hayrola.[/QUOTE]
9854 görmüş. 9820 kapanış itibariyle mi oalcak yoksa bu sayılır mı?
Yurtdışına bugün hiç inanmadım, yarın sabaha endeksler eksi futurlar ekside olur diyorum ve vob 500-1000 puan aşağıdan başlama ihtimali olur diyorum, oradan full uzunlarız bayram sonrasına:D:D, saygılar...