-
[quote=jani;244405]korku yok...korkunun ecele faidesi yok....
biz bu arenaya furusmaya indik...biz haso delianlılarız...
KORKUYU TÜKÜRÜRÜZ BİZ...
çünki biz...TÜRKÜN FURUSKAN EVLATLARIYIZ....
65 700 DE...90000 KONTRAT SINIRINI ASTI...ya herro ya merro dayız artık...[/quote]
Sevgili Kuzu,
İşin inceliklerini öğrenme babından soruyorum. Bu 90 bin meselesi nedir? Kontrat sayılarını nasıl yorumlamalıyız? Müsait bir anında biz küçük kuzulara bir ders anlatsan çok makbule geçer.
-
[quote=parite;244430]kuzum
yonca kalkmadan bir şey olmaz...
olursada zoraki olur..
yoncayı incelemek lazım..
kaç gündür ölü, veya ölü taklidi yapıyor...
KİLİT YONCA...
yoncayı çözersek
tırları yükleriz...[/quote]
yoncayı bende çözemedim...amiralde satış ordinoları bitti..akkızda vardı...sabah onu eksi actılar...7.20 de aldılar...7.35 de şimdi...enkada korkunc satıs var iki gündür...
-
66 000 deyiz tekrar....107 700 kontrat...
bi kerede ben yazayım ula ...hosuma gidiyor....
GUZU BU...BORU DEEELLL....ha ha ha
-
[QUOTE=parite;244430]kuzum
yonca kalkmadan bir şey olmaz...
olursada zoraki olur..
yoncayı incelemek lazım..
kaç gündür ölü, veya ölü taklidi yapıyor...
KİLİT YONCA...
yoncayı çözersek
tırları yükleriz...[/QUOTE]
6,40 ikili dip yapabilir ...spot100 göre sağlam kaldı...veya aynı formasyonu takip edecekse daha aşağılara yol var demektir...bu da bizleri tetikte tutar...!!!
-
[quote=jani;244438]66 000 deyiz tekrar....107 700 kontrat...
bi kerede ben yazayım ula ...hosuma gidiyor....
GUZU BU...BORU DEEELLL....ha ha ha[/quote]
::::p:::
-
guzu bu boru değilllllll alemsin lo kınalı guzu:)
-
''kuzu bir efsanedir''...GUZU BU BORU DEEL...bu aleminkralı sensin....
-
hayırlısıylaa özele mesaj atmak için olan 50 adet mesaj sınırımı doldurmuş bulunuyorum ve bütün üstadlarıma saygılar sunuyorumm.''kuzu bir efsanedir''...GUZU BU BORU DEEL...bu aleminkralı sensin....
-
bin atlı akınlarda çoçuklar gibi şendik....bin atlı o gün deeeevvv gibi bi orduyu yendik....
-
saat 11 30...
ve rengini belli etti...66 050 de....daha bu neki...
-
Dünki onca bunalım ortamında malın altına 65200 den girmişiz....bugünise eksi asya dahil hicbir yerde mevcut degil...bize ise sedece 800 puvan teklif ediyor....hastır lem puşt...
-
enka da hala satışlar sürüyor...ekside hala...o toplar toplamaz...66 500 ü asarız...