-
[QUOTE=Larossıan;147385]Bu en son attığım sistem benim ağustosun 25 beri en son geliştirdiğim sistem ağustos 25 bugüne kadar 19 işlem yaptı.15 KARLI İŞLEM 4 ZARARLI İŞLEM
4 İŞLEMDE TOPLAM ZARARI 1325 PUAN
TOPLAM GETİRİSİ BUGÜN İTİBARİYLE 11.425 PUAN
Pek yabana atılacak sistem değil uğraştığım tepe dip çalışmasının ürünü.[/QUOTE]
Tebrikler abi, süper getirisi var... .brv.brv.brv.brv
-
[url]http://www.ntvmsnbc.com/id/25001097/[/url]
Şöyle ya kaldırın prosedürleri, ben burdan atlayayım gideyim şam a, halep e kardeşlerimle kaynaşayım. Onlar gelsin buraya, misafirimiz olsun. Alalım verelim ekonomiye can verelim...
-
[QUOTE=Astatin;147384]sana bişiy olmasın patron..yemişim DJ i , DJ de neymiş..çıksa noolcak patron..[B]burdaki küskü baskısı DOW MOW sallamadı bugün..yarında sallamaz[/B]..birliklerin alayı hatat tugayı hatta tümeni hatta kolordusu VOB da patron..DJ e asker kalmadı..Arthur a sor onda vardır :)
Sıkma canını patron, manzara belli proceksiyon belli[/QUOTE]
Bugün küskü baskısı falan yoktu aslında, olay bebecan konuşmaya başladıktan sonra bozuldu... Çünkü bazıları imf bekliyordu, öyle bir açıklama gelmedi.Biraz dumur olma durumları var, yabancı bankalar felan pek memnun olmamış açıklamalardan... Neys onların neyi nasıl algılayacaklarını bilemeyiz. Burada bazıları bağıra bağıra eksi kapanış beklediler ama vob%1,32 spot 1,68 yukardan kapadı. Bu mu küskü baskısı :D Küskü baskısı buysa vay shortçuların haline... Dax dow ve diğer gelişmekte olan ülkeler yeni yükseliş bandlarına girdiler. Bow rusya vs hepsi güzel yükseliyor kaçgündür. Bizim de bu olumlu havadan yararlanmamız için neden yok bence... Ama destek kırılır da yükseliş bozulursa acımam shortlarım...
-
[QUOTE=enorton;147393]Bugün küskü baskısı falan yoktu aslında, olay bebecan konuşmaya başladıktan sonra bozuldu... Çünkü bazıları imf bekliyordu, öyle bir açıklama gelmedi.Biraz dumur olma durumları var, yabancı bankalar felan pek memnun olmamış açıklamalardan... Neys onların neyi nasıl algılayacaklarını bilemeyiz. Burada bazıları bağıra bağıra eksi kapanış beklediler ama vob%1,32 spot 1,68 yukardan kapadı. Bu mu küskü baskısı :D Küskü baskısı buysa vay shortçuların haline... Dax dow ve diğer gelişmekte olan ülkeler yeni yükseliş bandlarına girdiler. Bow rusya vs hepsi güzel yükseliyor kaçgündür. Bizim de bu olumlu havadan yararlanmamız için neden yok bence... Ama destek kırılır da yükseliş bozulursa acımam shortlarım...[/QUOTE]
bizi yakan icimizdeku ayu sevgisi ::::::::::::
ama en basından soyledim simdide soyluyorum ters indikatorlugumu iyi degerlendirirsem agayı cok pis yolarım , potansiyel goruyorum kendimde :))
-
ahanda selçuklu orduları
selçuklu atlı okçusu ..
[IMG]http://dl.gameturks.com/resimler/umaykut/SelcukluAtliOkcu.jpg[/IMG]
buda selçuklu sipahisi ..
[IMG]http://dl.gameturks.com/resimler/umaykut/SelcukluSipahi.jpg[/IMG]
buda selçuklu topçusu ..
[IMG]http://dl.gameturks.com/resimler/umaykut/Top.jpg[/IMG]
-
Selçuklu büyüksün.brv.brv.brvAma ben kale yıkılacağı zaman diyeceğim sana.:))):)))daha şimdi değil.:D
-
[QUOTE=Larossıan;147396]Selçuklu büyüksün.brv.brv.brvAma ben kale yıkılacağı zaman diyeceğim sana.:))):)))daha şimdi değil.:D[/QUOTE]
Koca oğlan SAT demeden olmaz sanırım .boks.
-
[QUOTE=Larossıan;147396]Selçuklu büyüksün.brv.brv.brvAma ben kale yıkılacağı zaman diyeceğim sana.:))):)))daha şimdi değil.:D[/QUOTE]
tamam abi .. senden emir bekliyor selçuklu topçusu ...
yıkacaz kaleleri .. heheh :D:D
-
dowdaki boğalara bi ok atsın umaykut... seçuklu patron..
-
[QUOTE=selçuklu;147383]trader38580 patron .. ben tahmini yapmıştım ama .. senin hatrına tekrar yazayım .. dow kapanış tahminim 8750.31 kayıtlara geçmişti zaten .. bidaha geçsin .. :D:D
Astatin patron beddua için teşekkür ederim .. yalnız a* mun *** dowu gene yükseliyor .. birliklere walstreete istikameti ver patron .. yıkmadan gelmesinler orayı ..
mbm patron nerdesin ... görünmedin bugün .. üüüüüü[/QUOTE]
he bütün sülalesinin gözünü öptüğüm dowu...
sabah alda başlayınca sistemler
açılışda 59075 den uzayayımmı uzamayımmı diye düşünürken
kafamı çevirmemle birlikte 59650 oldu...
bastım küfürü.. bastım kalayı...
59625 den uzadım...59900 gibi ortalamayla kısaya döndüm tekrar...
işler yoğun olunca çok bakamadım..kaldım kısada...zarar anlayacagın...
forumada ugrayamadım...
yazılanları şimdi okuyacagım....
.....mun dowu.... ha haaa:):)
-
fdax direnç..bugünlük 5734...daxın grafına baktım uzun uzun... ne gördüm..7500...vışşşş
-
[QUOTE=QUEEN;147399]dowdaki boğalara bi ok atsın umaykut... seçuklu patron..[/QUOTE]
Larossian komutan emri versin . direk kaleye top saldırısı yapacaz .
atlı okçularda kaleden çıkan düşman boğa askerlerini avlayacak .. .. hehe .boks.