sadece düşüş yakalayan 3 göstergemde satta
Printable View
sadece düşüş yakalayan 3 göstergemde satta
şimdi de dışarıyı alıyolar buraya veriyorlar hep ters köşe .dng
Düşün hulem yakamızdan artıkın...
negatif ayrisma time basladimi artik tam mal cakma havalaridir o havalar.....shortum olumune degil ama yarin son gun kara cuma olmasi lazim uwwww
Eur/Usd günlüğe bakıyorum uzun süredir bir günü önceki günün en düşüğünün altında kapatmamış. Bence short düşünmek için çok erken. Sipsivri bir tepe yapmayacaksa daha birkaç gün yatay gitmesi lazım en azından... Ben böyle dedim diye yarın göçebilir ama bence short riskli...
[quote=Astatin;294031]haywandax....[/quote]
Dax çoklu tepeleri seviyor sanki...
[quote=abka;294021]2 kaldıraçla uzun vadede ekrana bakmadan,GÜNLÜK sistemler sanki daha iyi kazandırıyormuş gibi..elimdeki mevcut günlük aşşağıda..hersene ortalama 2 kaldıraçla parayı rahat 2 ye katlamış..yılda ortalama 8 işlem var..
20 milyarı 5 senede 500 milyar yapar:::..takip yok..sadece kritik anlarda gün sonu kapanışa bakmak lazımmış..
[IMG]http://i51.tinypic.com/300both.jpg[/IMG][/quote]
2000 yılında günlük sistemlerimi kullansaydım sadece 1 yılda 50bin tl
1 trilyon(eski para) oluyormuş. zaten öyle bonus fırsatlar 10 yılda bir gelir. kimbilir belki 2011 öyle bir yıl olabilir... o yıllarda trend o kadar güçlüydü ki nerdeyse aracı kurum kapıları kırılıyordu...
[quote=selçuklu;294010]patron sana zahmet eur/usd ye baksan abi ... ahanda düşüyomu ne ..[/quote]
36,10 un altında long stop yapılmalı bence..:)))
[quote=Astatin;294029]üühühhü...patron sen daha iyi bilirsin eurusd yi..amma be geçen hafat yazdıydım..eurusd de fincan kulpçuyuz...bence yukarı yolu var..üw..eu ülkelerinin kredi notu düşüşüne çok zyıf tepki veriyo..güçlü up görünüyp patron..üww[/quote]
ama dabiki Fincan Kulp uzun vadeli bir formasyon..ühühü..gün içi tryedi bilemeyon selpatros...
bu arada 60 dklık grafta key reversal mı oluşuyo nee ühühüüh
[quote=a.kaya;294040]şimdi de dışarıyı alıyolar buraya veriyorlar hep ters köşe .dng[/quote]
şimdi de dışarıyı verip burayımı alıyorlar..üühühühüh..şort ula şort...
[QUOTE=The Tatar;294050]36,10 un altında long stop yapılmalı bence..:)))[/QUOTE]
[QUOTE=Strategist;294045]Eur/Usd günlüğe bakıyorum uzun süredir bir günü önceki günün en düşüğünün altında kapatmamış. Bence short düşünmek için çok erken. Sipsivri bir tepe yapmayacaksa daha birkaç gün yatay gitmesi lazım en azından... Ben böyle dedim diye yarın göçebilir ama bence short riskli...[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;294051]ama dabiki Fincan Kulp uzun vadeli bir formasyon..ühühü..gün içi tryedi bilemeyon selpatros...
bu arada 60 dklık grafta key reversal mı oluşuyo nee ühühüüh[/QUOTE]
sağolun sayın patronlarım .... fikirleriniz benim için önemli ....
[quote=Astatin;294053]şimdi de dışarıyı verip burayımı alıyorlar..üühühühüh..şort ula şort...[/quote]
istemin nediyor longmu hala :(
İş yatırım son yarım saatte soldan kaçmış, 2000 kadar satmış...
[img]http://666kb.com/i/bn46dks9lrf1xuggi.png[/img]
[quote=Sekube;294060]İş yatırım son yarım saatte soldan kaçmış, 2000 kadar satmış...
[IMG]http://666kb.com/i/bn46dks9lrf1xuggi.png[/IMG][/quote]
bu pasta olayıda kaldırınca bi silahını daha elinden alacaklar ky nin .boks.
küsküyü verecek demekki:)
slm ahali .. pehhh short da neymiş long long lönk löng mobius gelmiş bedava demiş o kadar ucuz ya uyumayak üwww gaptırmayah hisseleri
das kagıt makas dedim ve bir miktar short yaptım :) 83 dogumluyum bu seviyelerde shortlamayı cok istiyordum..
83825 ilk kursun...
[quote=a.kaya;294058]istemin nediyor longmu hala :([/quote]
istemim şort :) sistemim long, histemim şort ::)
kayaboss senden rica etsem, "son long sinyalin tırt değilmiş asttiiii"...dermisin
bu herifler sanki bi hafta daha böyle git gel yapacaklar bezdirici günler geliyor gibi sanki..
parasutleri taktinizmi.......aslinda parasutsuz niagara daha iyi olur....bugun olmassaa yarin elbet birgun
[quote=seagate;294064]slm ahali .. pehhh short da neymiş long long lönk löng mobius gelmiş bedava demiş o kadar ucuz ya uyumayak üwww gaptırmayah hisseleri[/quote]
way way way.. freeclick memü kardeşimiz gelmiş...:)
Kapanıştan önce biraz verseler long girerim, yoksa flat... Zayıflık süs mü yoksa gerçek mi anlayamıyorum şu an... Buradan long girmem... Short'a da yarına kadar dokunmam... Düşerse bakarız...
Altın 1307 nin altında kaldıkça 1270leri hedefler...Parite de eşekten düşmüş karpuza döner herhalde...
[quote=Astatin;294066]istemim şort :) sistemim long, histemim şort ::)
kayaboss senden rica etsem, "son long sinyalin tırt değilmiş asttiiii"...dermisin[/quote]
Astiii şimdilik tırtmış long sinyalin ::: kaçta gelmişti sinyal in
patron mobiusla toplandık top oynadık top hakkında fikirlerimizi paylaştık topsuz alanda yapılan fauller hakkında tartıştık pehhh tophanedeki olaylarda gündemimize geldi güldük toplaşan halka tüyo dağıttık gittik topluca
bence ayular cok cekti sabah olsun direk default olsun.......
[quote=last trader;294075]bence ayular cok cekti sabah olsun direk default olsun.......[/quote]
abi mimkin deel önce 70 sonra 100 olacakmış u100 ..............
hadi be kardeşim 675 de yandın da şimdi ne diye çakmıyosun long sinyalini uff zotriks yamuk yapmıyordur umarım :o
Yurt dışı düşerse yatayda tutalım.
Nasılsa dipten tepki gelirsede Burayı daha fazla uçuralım. Bu ne aptal bir strateji oldu anlamakta zorlanıyorum.
ispanya notu düşürülmüş, her taraf kıpkırmızı biz yatay.
Her tarafa tepki gelince biz uçuş..
Aaaaa sıkıldım bende artık ama..
Herşeyin bi şeyi var dimi ama.
[quote=a.kaya;294077]hadi be kardeşim 675 de yandın da şimdi ne diye çakmıyosun long sinyalini uff zotriks yamuk yapmıyordur umarım :o[/quote]
senin son sinyaldemi tırt ne :)
okyanus ötesinin maili nedir tüyo soracağum
hadi selametle:)
[QUOTE=seagate;294064]slm ahali .. pehhh short da neymiş long long lönk löng mobius gelmiş bedava demiş o kadar ucuz ya uyumayak üwww gaptırmayah hisseleri[/QUOTE]
mobius ımkb 30 30000 seviyelerindeykende ikili dip , cokecek piyasa full short diyodu :D
ben bunaldım...bu ne vob ...
Şöyle temiz 83.000'e kadar verseler de longlasam tekrar... Flat olmak çok zor geliyor... :)))
aldıkça vuracaklar kafalarına son dk ya kadar duracak shortlarım...
Herşeye rağmen 84 kısaları bozduramadılar ama helal olsun...
[quote=seagate;294076]abi mimkin deel önce 70 sonra 100 olacakmış u100 ..............[/quote]
burasi muz cumhuriyeti borsasi endeks 20912 oldugunda 10ooo beklentisi vardi millette ne shortlar yandi o gunlerde bugunde aynisi bence buralar artik zirvedir emekdar abi bilir buralar benim short yerimdir alti ay once yazdim burdan otesi yok 85 maksimim.....
senaryom isliyor bende shortum acil 14000 puan lazim:::
[quote=last trader;294069]parasutleri taktinizmi.......aslinda parasutsuz niagara daha iyi olur....bugun olmassaa yarin elbet birgun[/quote]
Mikemmeeel,ağzına sağlık Mısdaam, uğurludur seen ağzın...:cool:
şort ula şort..histem bu boru deeelll