full short ya allah :) ilk defa fulledim rahmetlide shortlardı olacağım :)
Printable View
full short ya allah :) ilk defa fulledim rahmetlide shortlardı olacağım :)
kaptan swing trade seansıymış..ehuheuhue
[IMG]http://i44.tinypic.com/14bqi4z.png[/IMG]
2007 zirvesindeki bant davranışı....
[IMG]http://i40.tinypic.com/jphmhi.jpg[/IMG]
ahanda tahminim sayım ve tahminim projeksyon ... bence güçlü imkb güçlü vob ..
poz .. full long .... 67 altı istop .... üvvv unleashed bulls ... üvvvvv .. ingaaaa ..
[IMG]http://i42.tinypic.com/akz8kx.jpg[/IMG]
eli mahkum tepecek... 66.800 altı çok karanlık.. şimdi gitmek istemezler sanırım...
üvvv direncin üstünde full short ne heyecanlıyım :) ahahah kalpten gitmezsem eyi :)
[quote=seagate;237261]üvvv direncin üstünde full short ne heyecanlıyım :) ahahah kalpten gitmezsem eyi :)[/quote]
Bana eski günlerimi hatırlatıyorsun seagate kardeşim. :..:
DAX tekrar 5.900'ün üzerine çıkarsa kendine dikkat et yalnız...
abey -10 olmuş dün gece vella nereye çıkıyor.. :) alayına short çok fulledim tırsıyorum o ayrı :) üvvv
Dün gece dün gecede kaldı dostum. Dünkü Dow seansı sabah gap'i ile fiyatlandı ve bitti. Benim de zamanında çok düştüğüm ve bana çok paraya mal olan "dün Dow göçtü bugün biz de göçeriz" düşüncesine aman dikkat. Bu bazen tutar bazen tutmaz. Onun yerine eğer sen de benim gibi dış piyasa odaklı oynayacaksan şu an olanlara yoğunlaşmanı öneririm.
Mesela bakalım benim sevgili DAX'ım ne yapıyor. 6.300, 6.100 ve 5.900 önemli. Şimdi sabah gap'iyle hızını alamayıp 5.900'ün altına düştü, ama kendini üzerine atmak için azami gayret sarfediyor. Eğer başarabilirse 6.100'e ulaşmakta (3-4 gün içinde) çok zorlanmaz sanırım. Bu bizim için tekrar 7x.xxx'lere dönüş demek olur diye düşünürüm.
abey lehmanda -600 dü galiba futurelar kapatmışlardı.. şimdi dün gece kapatma felanda olmadı... baya izledik oturup, izin verdiler... hemen kapatabilirlerdi.. bu işte bir iş var bence.. 9900 lerden belki müdahele ettiler.. bilemeyiz :)
[quote=seagate;237282]abey lehmanda -600 dü galiba futurelar kapatmışlardı.. şimdi dün gece kapatma felanda olmadı... baya izledik oturup izin verdiler.[/quote]
Abi ben de dün gece canlı izledim. Hayatımın en heyecanlı seansı oldu. :)
Yalnız büyük düşüşün 15-20dk öncesinde usd/ytl ciddi şekilde coşmaya başladı. Diğer paritelerde o kadar bir hareket yoktu. Sanki bu tür olayları bir tek bizim PY önceden biliyor, Amerika'lılar bile kendi ülkelerinde dönenleri bizimkiler kadar bilemiyor gibi bir düşünce oluşmaya başladı bende... :)
[QUOTE=Strategist;237284]Abi ben de dün gece canlı izledim. Hayatımın en heyecanlı seansı oldu. :)
Yalnız büyük düşüşün 15-20dk öncesinde usd/ytl ciddi şekilde coşmaya başladı. Diğer paritelerde o kadar bir hareket yoktu. Sanki bu tür olayları bir tek bizim PY önceden biliyor, Amerika'lılar bile kendi ülkelerinde dönenleri bizimkiler kadar bilemiyor gibi bir düşünce oluşmaya başladı bende... :)[/QUOTE]
abi herşeyi biliyorlar.. dava sonuçlarından seçim sonuçlarına kadar... yani sıfır riskle oynuyor adamlar..
ya çok çok başarılı analistleri var...müneccim statüsünde...:) yada içerde dışarda köstebekleri harıl harıl çalışıyor bunlara...
[quote=halojen;237290]abi herşeyi biliyorlar.. dava sonuçlarından seçim sonuçlarına kadar... yani sıfır riskle oynuyor adamlar..
ya çok çok başarılı analistleri var...müneccim statüsünde...:) yada içerde dışarda köstebekleri harıl harıl çalışıyor bunlara...[/quote]
Hakikaten acayip bir durum abi... Ben de geyiğine Pala muhabbeti yapıyorum ama inanmazdım... Dün inanır oldum...
Dün dikkat çektiğim şu volüme bak. Adamlar resmen haberi aldı ve anında bastı. Yalnız anlamadığım şey, Amerika'lıların kendilerinin bile haberi olmuyor, FDOW'da birşey olmuyor, oradaki operasyonu onlardan önce nasıl bizim Pala duyuyor çözemedim gitti...
200 puvan kardayım :D fazla düşünmeden bekliyorum ne olursa olsun üvvvv düşündükçe kafa karışıyor..
[QUOTE=Strategist;237299]Hakikaten acayip bir durum abi... Ben de geyiğine Pala muhabbeti yapıyorum ama inanmazdım... Dün inanır oldum...
Dün dikkat çektiğim şu volüme bak. Adamlar resmen haberi aldı ve anında bastı. Yalnız anlamadığım şey, Amerika'lıların kendilerinin bile haberi olmuyor, FDOW'da birşey olmuyor, oradaki operasyonu onlardan önce nasıl bizim Pala duyuyor çözemedim gitti...[/QUOTE]
bunlar örgütlü... tek merkezden dünyayı yönetiyorlar..aslında gerekli biryerde.. birilerinin piyasayı yapması lazım.. yerlilere kalsak bi gün tavan bi gün taban nevrimiz dönerdi... :)
10 u dokuzu 8 i yediyi .. anlamam :::..bence . sayım belli .. poz belli ... istop belli .. long devam .. ralli ...boks.
Garan alışta 6,55 te 4 milyon lot
15:30 verileri her zamankinden daha önemli. Tarımdışı istihdam vs.
Çökertmek mi istiyorlar çıkartmak mı istiyorlar birazdan anlarız...
üvv yarısını 75 den kapadım üvvvv gap kazığı ve komisyon kazığı çıktı bunada şükür :D
[QUOTE=Strategist;237316]15:30 verileri her zamankinden daha önemli. Tarımdışı istihdam vs.
Çökertmek mi istiyorlar çıkartmak mı istiyorlar birazdan anlarız...[/QUOTE]
abi şu aşamada çöküş çok saçma olur ... daha bişey yok ortada.. bir tepeyle zirve mi olur..pehhh...oyumu yukarı kullanıyorum ben...:)))
üvv flat :D ohh rahatladum :) yemeğe gidemedim sabah beri ahahah aç kaldım.. öff aracı kurum 441 lira komisyon paraya bak gene kasa kazandı :)
long devam .. 67 altı istop değişmedi ... rallyesagne wawe 5 coming soon i think .. üvvvv ..
67 altı baya istop birikmiştir... Pala bunları gözüne kestirmesin.boks.
350 kısa nasip oldu ... üvvv .. hayırlııs
5 dk sistem al vermeden uzamayacağım artık .. kısa devam şimdilik .. çok tehlikeli bir hal aldı piyasa .. dün dowda olanları gördük ..çok dikkatli olunmalı bence ...
[QUOTE=selçuklu;237353]5 dk sistem al vermeden uzamayacağım artık .. kısa devam şimdilik .. çok tehlikeli bir hal aldı piyasa .. dün dowda olanları gördük ..çok dikkatli olunmalı bence ...[/QUOTE]
bencede.. ciddi maliyet avantajı olmadan geceye uzun taşımam.. dow bakarsın gece resetlemiş...
astatin abey 67175 ema demişti.. vella oralarda paso :)
bolinger alt bant üst band ne kolay bugün yav :D
Dar banta kaptan swing trade e devam derken, artık Acircle dip yaptı ve yeni trend oalsı diyor.. O yüzden son şortlarda park ediyorum..Yalnız indikelr öyle bir ayarlı ki, trendleri yukarı gösteriyor ama değerleri bunu desteklemiyor..Bakalım pala ne buyuracak..
[IMG]http://i44.tinypic.com/2ymj2is.png[/IMG]
66.825 altı boş... napıyor bunlar... flat... -150....
[quote=seagate;237362]astatin abey 67175 ema demişti.. vella oralarda paso :)[/quote]
[IMG]http://i43.tinypic.com/w8rnkk.png[/IMG]
:o:o:o dikkkaaat
günsonunda toplamazsa faciaya gidiyor piyasalar... vay canına... gözü döndü keferenin
astatin abey .. is it a new turn ? .. üvvv
sabah beri servis yapıyor çaylarrrrrr
Pala 67000 altı istopları istopladı gene...İstoplar palanın ekmeği... Aslında hiç istop yazmamak lazım emme sıfırı çekmekte var...
66600 5 lönk :D palaya inat :) üvv şeytanın numara
xu100 de 52,600 trend icin onemli yer.. izleyip durumu degerlendirmemiz gerek.
[IMG]http://i40.tinypic.com/2z8vpxi.png[/IMG]
200 puanlık istobuma göz dikmiş yaw herife bak.. hehhe... helali hoş olsun...
beklentim tutarsa onumuzdeki haftadaki gorunume baglı olarak yukseliş devam etmesi gerekiyor. AB den gelen patlamalar durulmasıyla paritenin tepkisi ve bizim borsada yeni zirve beklentim devam ediyor.
KOntratlardaki belirsizlik yuzunden her tarafta kapanmalar var, durum netlik kazanmasına gore bir yonde agırlık olusacaktır. stop lost koymadan işlem yapmak can yakabilir.
[IMG]http://i40.tinypic.com/2a69pck.png[/IMG]
emayı ziyaret etti alttan dokundu gene aşşa pala üvvvvvvvvv flatos patos mikrobos ne hali varsa görsün üvvv nerde 30 nisanda serbest almalar hep yalan hepp.. 100 milyon tl lik senet aldıydı güya üvvv