-
[quote=ÖZGÜR EFE;147177]Sayın Hellim gerektiğinde, gereğini yapıyor zaten.Birde başımıza yenilerini çıkarıp esir kampına dönüştürmeyelim forumu.Kendi kendimize de çözüyoruz zaten problemleri.[/quote]
Yok ben onu TOKOBA ya bir çeşit devlet üstün hizmet madalyası olsun diye onor olsun diye şeettim..Ayrıca çok moderatör eşit değildir sıkı disipin...mod var mod var....dng
-
[QUOTE=Astatin;147180]Yanlış yargıç seçtin jani :) Selçuklu patron, taraflar arasında gidip geliyo..maşallah bi kırmızı kuvvetler bi mavi kuvvetler şekllinde..
yok yok ben pelinn dışında kimseye ihanet etmedim zaten...üwwwwww...pelinn nerdesin...bu von 50 puana sıkıştığında aklıma hep Pelinn geliyo..heyy gidi günler...[/QUOTE]
ayıp ediyon patron ..benim özüm hep ayı .. bebe ayı besliyorum.. ordan belli ..
daha hiç dana beslemedim bugüne kadar .. :D:D:D
kral arthur duymasın .. hehehheehe :o:o
-
[QUOTE=enorton;147179][url]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=259528[/url][/QUOTE]
Citibank Lehmanın türev varlıkalrına kaydırmışalr yatırımı haber eski ama BDDKdan gelen sonuç yeni sanırım.
-
ya ne oldu bu imf işi ben kaçırdım mı
-
artık arkaya yaslandım ... 60225 kısa devam .. obo belli .. projeksyon belli .. dow tepesi belli .. alçalan imkb tepesi belli .... makas belli .dolar dibi belli .. şelale belli .. ayı belli ...
vob eksi kapatır bence .. ama kimseyi etkilemeyeyim ..
stopu yazdım ..çıkıyorum biraz .. size bol kazançlar .. şelale
-
Dünya Ekonomisi SHORT, benim ülkem LONG yakalanmış,
değme iktisatçılarımız!.. bile tv lerde ciklet ve sakız satarak ekonominin
canlanacağını savunuyor, haçlı orduları sınırlarımıza dayanmış biz hale
elimizde son kalanlarıda özelleştirme diye elden çıkarıyoruz çünkü IMF
YARDIMI bile alamıyacak durumlara düştük( nedenlerini daha önce yazmıştım).......
-
[quote=demir;147161]boşver ağam mağam. burada herkesin ağası yok ama senden çok kazanıyor. :..:[/quote]
Allah herkese bol kazanç versin ama eylül başından beriperformansa bakarsan şu yazdığında yanıldığın ortada.. forumda inatla hala çok shortçu var.. Benim haziran temmuz agustos da yaptığım gibi..
Tamam 60000 üstünden kısa vade biraz shortlanabilir mantıklı ama dow daha 9600 lerde dolaşırken kıracağı belliyken IMF imzası açıklanmamışken, likidite günlük artıdayken dün 58700 den shortlamak niye ?
Biz daha dün 59300 görmedik mi ? Şimdi dow ve dax yeni rekora gidiyor 59700 deyiz.. Çok mu ?
-
Sazan 59.75'den Çeyrek porsiyon long açar.
-
59750 den yarım longum.. [U]Kimse takip etmesin[/U] Sakata gelebilirim..
Sakata gelsem de günlük 1400 puan net kar marjım var.. Ondan..
-
Klasik politikacı işte ne şiş yansın ne kebap... Ama helal olsun imf ye de ihtiyacımız yok dedi...
-
[QUOTE=enorton;147190]Klasik politikacı işte ne şiş yansın ne kebap... Ama helal olsun imf ye de ihtiyacımız yok dedi...[/QUOTE]
Ama şu an IMF parası piyasa şartlarından uygun içeriden borçlanıp içeriyi kurutacağımzıa IMFten parayı alırız. İçerideki para da yatırıma ve tüketime gider dedi. Ortada konuşuyor.
-
[QUOTE=VOBiX;147191]Ama şu an IMF parası piyasa şartlarından uygun içeriden borçlanıp içeriyi kurutacağımzıa IMFten parayı alırız. İçerideki para da yatırıma ve tüketime gider dedi. Ortada konuşuyor.[/QUOTE]
Dedim ya ne şiş yansın ne kebap :) Ama bence doğrusunu yapıyor... Ben yanında oturanları merak ettim, ne iş yapar bunlar :) Madem uzmansınız bir soruya da siz cevap verin, madem uzman değilsiniz ya da konuşmayacaksınız oraya neden çıktınız :)