[quote=jani;147140]vay vay vay....yerinden oynayanı furuyor...ölü taklidi yapıyorum...sagım solum ceset dolu...çogu...pisipisine öldü....[/quote]
boş durma bari cesetlerin ceketlerini,ceplerini boşalt.sen yağmayı seversin :::
Printable View
[quote=jani;147140]vay vay vay....yerinden oynayanı furuyor...ölü taklidi yapıyorum...sagım solum ceset dolu...çogu...pisipisine öldü....[/quote]
boş durma bari cesetlerin ceketlerini,ceplerini boşalt.sen yağmayı seversin :::
60 bin üstünde sol omzu yaparmı piyasa ?
gerçi bu obo çok dillenir yakın zamanda zira epey belirgin bir görüntü olmaya başladı.
[IMG]http://i26.tinypic.com/e7gyf6.gif[/IMG]
usaglar...
agam bugün...eksi kapayacak haaaa...57 600 filan dün demiştim...degişen bi şey yok...babacan susar susmaz bunnar ölümüne basar....
çünki...söyleyecegi yeni bişey yok....
bunnarı sessizce soyalım usaglar....
[quote=BORSACIOZGUR;147124]AGAM teşekkür ederim. Son günlerde hep beni dinliyorsun..
60200 long FLAT.. + sHORT..60175 bu sefer zirveyi bulucam galiba.[/quote]
60175 shortlar 59800 flatt. [U]beklemedeyim[/U] bakalım nereye kadar düşücek.
IMF ile anlaşma kesinleşti dendiği anda 63-65000 arası bi yerde olucaz zaten.. Ordan boşaltır agam.. Yükseliş daha bitmedi... Dax da Dow da bugün bi daha yukarı yapabilir..
Short yapmak için çoook tehlikeli.. Yarın shortçular için ceset toplama günü.. Margine düşecekler. Teminatları bitecek. Shortlar azalacak.
[U]İşte ancak ondan sonra 400-500 bi gevşeme yapar agam.[/U] Çok akıllı adamdır. Margine düşmeden kurtuluş yok..
Ben kaç kere kurtulamadım da )
Bugün yine yukarı yapabilir. [U]ISC yi bir daha alacaklar...[/U]Zararın neresinden dönülse kardır..
[U][B]Geldik sabah agamın[/B][/U] [U]spot düşerken[/U][B] [U]piyasayı tuttuğu 700-750 aralığına..[/U][/B]
[B][U]Yani agamın mallandığı yere...[/U][/B]
[B]Yukardan çok fazla alış gelmemişse ki gelmemiştir. Ancak stoplar çalışmıştır. [/B]
[B]Agam malları azaltmasıysa ki azaltmış gözükmüyor hiç.. Dow ve Dax la birlikte bi daha yukarı silkeleyebilir...[/B]
U100 47000 deneyebilir. Çok bişiy yok zaten.
[quote=jani;147148]bunnarı sessizce soyalım usaglar....[/quote]
patates mi soyuyon zuzu bu PALA boru deel :cool:
oooo p<mbıkkk iyi olmuş yeni avatar... PALA LISA...hahahaah..hala ivrençç be petron
[quote=Astatin;147151]oooo p<mbıkkk iyi olmuş yeni avatar... PALA LISA...hahahaah..hala ivrençç be petron[/quote]
asti pambığı kaybettim bulamıyorum.sanırım PC ye kaydetmedimdi pambığı üüü
[quote=jani;147147]usaglar...
agam bugün...eksi kapayacak haaaa...57 600 filan dün demiştim...degişen bi şey yok...babacan susar susmaz bunnar ölümüne basar....
çünki...söyleyecegi yeni bişey yok....[/quote]
Bak kuzu dünde yazdın bunu....eğer buğün eksi kapatamazsak bittin sen.....dng
Eğer eksi kapatırsak sana bravo diyeceğim uzuuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra....
Sistem alda fekat TGG 4 den 2 düştü..viçmins; realizasyondur diyenin lonk yeresi burası..doğuştan ayu olanın ise sat sinyali için tetikde durması gerek..tırsak traders ne eder,bekler :)
hay
astatin patron nerdesin ...ahanda kral artur ayı .. bugün koymamıştım bu resmi şimdi koyayım ..şelale şelale şelale ..
ahanda ayı
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
[quote=küçük_k;147119]bende şortladım 59725 den nedeni...
1- sabah erken düşürdü longtan sinirliyim
2- kuzu şortlamış.. destek olalım..
3- herşey alda ve hedef 60500 (terso olmak lazım bazen)
ikinci parti şortları da 60500 de hazır tutuyorum..[/quote]
her ne kadar 60500 e gelmesede ilave şortları kapadım 59700 den.. eski şortlar duruyor.. (kuzuya destek amaçlı)