jani geldik senin short yerelerine .. sende delikanlı ayısın ne diyim .. helal olsun ..
Printable View
jani geldik senin short yerelerine .. sende delikanlı ayısın ne diyim .. helal olsun ..
60,000 üstünden longlayıpda şimdi panikle kapatanların paraları bir güzel babaların cebine iniyor şimdi bir posta daha 60,000 üstüne atsalar bizim memleketin KY si tren kaçıyor diye gene longlar.
Flat kaldım gözüne fener tutulmuş tavşan gibi kaldım.
projeksiyonum çalıştı sanki patron ?
arkadaşlar 5 dk lık graf larda saat 9,55 barında ne kadar hacim oldu söyleyebilirmisiniz...
bende 30425 görünüyor yanlışmı acaba...
[quote=erkmen;147136]arkadaşlar 5 dk lık graf larda saat 9,55 barında ne kadar hacim oldu söyleyebilirmisiniz...
bende 30425 görünüyor yanlışmı acaba...[/quote]
doğru....
5 djklıkalrda OBO yaparlar mı? Baş bitti sıra sağ omuzda...
[QUOTE=YAVUZHAN;147135]projeksiyonum çalıştı sanki patron ?[/QUOTE]
evet yavuzhan patron .. tebrik ederim ..
tepe öngörüm bu sefer çalışacak galiba .. şeytanın bacağını kıracaz inşallah .. :o:o:o şelale şelale şelale ..
vay vay vay....yerinden oynayanı furuyor...ölü taklidi yapıyorum...sagım solum ceset dolu...çogu...pisipisine öldü....
imf anlaşması olsada olmasada bu borsa çökecek bence .. mozkan patron graf koymuştu yanlış hatırlamıyorsam .. tarih tekerrürden ibarettir diye .. tarih yine tekerrür edecek bence ... :o :o :o :o :o
kısa devam şelale .. .boks..boks..boks.
Bana göre bir kere daha yukarı gitmeli 60,000 üstüne çıkmalı
Bu piyasada KY söğüçleyeceklerse 60 üstü long açtırıp 59700-800 lerde kapattırmalılar sonrada yukarıdan tekrar açtırmalılar o yüzden 59825 longingen stop 59650 bugün sonunda çarpılıcam gibi bir hisde var içimde ya haydi hayırlısı
selçuk dayı bravo hızına yetişilmiyor :)
1 dk grafta itki oldu aşağıya .. 2. dalga için tepti biraz .. şimdi 3 başlar tahminim .. şelale ..