Yaw akşam bi arkadaşta iftardaydım, gece geldim yazılanları okudum, herkes düşüşten o kadar emindi ki ben bile tırstım açıkçası :) Allahtan haklı çıktık, YYLD ZİLD HSLD :D
Printable View
Yaw akşam bi arkadaşta iftardaydım, gece geldim yazılanları okudum, herkes düşüşten o kadar emindi ki ben bile tırstım açıkçası :) Allahtan haklı çıktık, YYLD ZİLD HSLD :D
Hey gidi karadenüz karadenüzzz hırçındır dalgaların..
[B][U]Agam uzunda ya yine show yapıyor[/U][/B]. Tam 1000 puan
Akşam longları hemen vermem yapıştım.. 60 bine yaklaşırsa ancak demiştim. Ama dayanamadım 59700 longlar flat...[U]Shortlamıycam.. Aşağıdan longları yerine koyucam.. IMF haberi açıklanana kadar..[/U]
Sabah sabah 1000 puan iyidir.. Mercedes arması geliyor...
[quote=selçuklu;147058]saat kaçta konuşacak abla .. ona göre hazırlanayım belki küskü durumları oluşabilir .. ?? :D:D[/quote]
11 de patron,hazırla küsküyü,sağlam olsun :)
uzun devam izleyelim bakalım ..
[QUOTE=YAVUZHAN;147061]11 de patron,hazırla küsküyü,sağlam olsun :)[/QUOTE]
tamam yavuzhan patron ..en sağlamından demir küsküler hazır .. hayırlısı olsun .. üvvv :o:o
ralli deveam ederie..60650 görünüyor..
59800 ağustos vadede çok önemli bir destek değilmiydi
Şimdi 59800 de takıldı kaldı
EFG abartmış 3075 kontrat long açmış karışında İş Yat 3175 kontrat shortta
yıldız savaşları mübarek
[QUOTE=jani;147055]senin yüzünden oldu herşey...dün kapanıştan sonra...dow a taktın....dolara taktın....saçını başını savurdun....resmen gudurdun gı....
59 700 ü izliyecegim dedim....kırılırsa ellemem....
şu anda kesilen kol miktarı....256 trilyon...pehhhhh....[/QUOTE]
ney...:..: bende kol kestim gız..kara geçtim emme..hergün böyle oluyo benim..:)ımfciler geliyomuş..dedim..saça başa bakma:D ..voba bak diyorum sana...
[QUOTE=stonhand;147065]59800 ağustos vadede çok önemli bir destek değilmiydi
Şimdi 59800 de takıldı kaldı
EFG abartmış 3075 kontrat long açmış karışında İş Yat 3175 kontrat shortta
yıldız savaşları mübarek[/QUOTE]
Abi bence takas hikaye, dün herkes takasa bakarak şelale diyordu... Garanti alışta, karşısında EFG+İŞ satışta vs... Bence boş bunlar...
PBZİLD...
EFG nin almasından korktum. 10 dk önce 59700 den verdiğim sevgili aslan canım longlarımı yerine koyabilirim..
Prpgramdan kötü bişey çıkmaz.. En fazla çıksa çıksa ne çıkar ki ?
[U][B]Ama hazır şu olumlu havadayken Babacam eğer bi IMF ile anlaşmaya yakınız derse ki vay yyyy direk 60600 ye uçarız[/B][/U].. Longlar 59700 flatt ...Beklemedeyim.. Yerine koyucam......Geçen gün yüzde + 3,84 yapmıştık unutmayın. Sonra uzunlarımın arkasından aglamak istemiyorum.. Trend değişti..
[U]Babacanla da telefonda görüşmüştür Agam[/U].. Bak piyasayı götürüyorum sakın piyasaları bozacak bişey söyleme demiştir..Gereğini yapmıştır.. Çok Büyük para bu trilyon bu dini imanı yok.
[quote=jani;147040]günaydın usaglar....
haçlı orduları dört koldan saldırıyor.....talan kokusu aldıkları net....
bu yüzden 375 puan zaiatla flat oldum....short üçün fırsat kollayacagım...[/quote]
Haçlı değil reca ederim...Vandal orduları...Ya çok utanıyorum ama fiyat yeetrince yükseldiği için yazacağım..bende longum...şşş kimseye söylemeyin...şşş..ayıp...
VOBORSA 12 nci Short Tugayııııı...istraaaaattt et!!!!!!1
Feld Mareşal Vobgeneral...
Astatin Kulunuz
[QUOTE=Astatin;147069]Haçlı değil reca ederim...Vandal orduları...Ya çok utanıyorum ama fiyat yeetrince yükseldiği için yazacağım..bende longum...şşş kimseye söylemeyin...şşş..ayıp...
VOBORSA 12 nci Short Tugayııııı...istraaaaattt et!!!!!!1
Feld Mareşal Vobgeneral...
Astatin Kulunuz[/QUOTE]
Asti 2 gündür mail bekliyorum ama bişey yok ortada :D