Bak ne dedim 78800 üstü çarpar kaya
Printable View
Bak ne dedim 78800 üstü çarpar kaya
Bazen kendi kendime diyorum namuslu işlem yapıyorsun ne oluyor günde böyle 10 işlem yakalasam 2000 puan zaten yakalıyorum.
lem sanki benim yazdıklarımı okuyor şerefsiz 975 den flat .dng.dng.dng biliyodum çarpılacağımı 350 puan çarpıldık işte
aha şimdi de AL geliyi
275 den long
Ya ben koca 2 günde 300 puana düştü çarpılmam sistem 2 işlemle 800 puan çarpılıyor olmaz bu.:)
Yo bu akşam kar yazarım artıkk.:..:
79675 altında iyi tokatladı milleti kerata:..:
[quote=Larossıan;334259]Ya ben koca 2 günde 300 puana düştü çarpılmam sistem 2 işlemle 800 puan çarpılıyor olmaz bu.:)[/quote]
Laro-s-istem ;)
iyi kapamışız 975 den ::: bakalım kapanış böyle olursa tutatım longu 78300 demek ki sağlam destek imiş diyecez ve sineye çekecez artık düşüş başka bahara kaldı diyeceğiz :..:
Babazulu kar yazdın sen galiba.
[quote=Larossıan;334274]Babazulu kar yazdın sen galiba.[/quote]
Ey he Ağam ele oldi biras. Dünden kalma 79.050 (bugün portföye 1 kere bakmadım :) dünden maliyeti ele hatırlıyorum) maliyetli long'um. Sabah bugün karlı kapanacak dedik ama bakak seans kapanana çok var hele :):o
Gerçi dedim ya aslında adam olan trader 66bin+ olduğunda endeks şort açar -trend içi kar almak için zira yön yukarı artık- bugünde longlardı... Hatta bugün bile 2 harekette 700 p. alırdı ama işte trader üslubunu belirlemeli onun dışına da bence çıkmamalı :) ama bana da güven olmas :)