-
[quote=abicim;226422]unlimitted kardeş iyiniyetinden zerre şüphem olmaz. eleştirini yapacaksın tabiki. dayak yedik ve çekildik bugünlük. benim baktığım resimde ise 72000 e gelmesi gerekiyordu . bugün benden paso.nereye giderse yolu açık ola.[/quote]
eyvallah abey. haklısın elbet herkes kendi birikimi ile harmanlayıp işlem yapacak.
yannız bi konuda da taktir etmek lazım seni. yumruğu yeyip kenara çekilmek de bence çok önemli ve çok doğru bir karar.
bazıları 1 yumruk da ben çakacam diye acele ederken dayak manyağı oluyor...
-
-
nasılda stop noktaları aranıyor efg tarafından nasıııll.. az kaldı bulucan EFG zolla biraz :) benı stoplarsan pıyasayı da stoplarsın.. ;)
-
Hayırdır bugün piskopatlardan marbas yok.
-
74025 short istop ... 075 uzun .. 74225 cover full flat a**....
-
[quote=abicim;226436]Hayırdır bugün piskopatlardan marbas yok.[/quote]
unlimit gelince psikopat kadrosu doldu...Marbaş ı kadrosuzluktan emekli ettik...bugün için...:D:D
-
[quote=abicim;226436]Hayırdır bugün piskopatlardan marbas yok.[/quote]
var.. 1047 tane kısa da...
-
Büyük İskenderrr, Timurrr, Yavuzzz, Napolyon, Deli pedroooo .....aloooo...nerdesiniz .... e hadi düşürün şu borsayı daaaaaa
ahahahahhhahaha
-
[quote=Astatin;226445]Büyük İskenderrr, Timurrr, Yavuzzz, Napolyon, Deli pedroooo .....aloooo...nerdesiniz .... e hadi düşürün şu borsayı daaaaaa
ahahahahhhahaha[/quote]
Koncünktür müsait mi?
-
[quote=Astatin;226440]unlimit gelince psikopat kadrosu doldu...Marbaş ı kadrosuzluktan emekli ettik...bugün için...:D:D[/quote]
sen bir günde, 30 kontratla 4.000 kontrat döndün mü hiç, kardeşşşş?
ey gidi günler eyyyy....
sanko beni niye raymond james'den çekmek için 3 kişi (ayrı zamanlarda) gönderdi?
gedik yatırım şimdi niye 7 seneden sonra "biz sizin ilk yatırım şirketiniziz, bize geri dönün" diye ayda bir telefon açıyor?
açılın, alem psikopat görsün!!! :::
emme, yaşlı ve yıpranmış psikopat. :D
(sanko arıyor, abi sağlık iyi di mi bişey yok di mi diyo. işlem yapmıyorum ya ehuehue[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG])
-
[QUOTE=selçuklu;226439]74025 short istop ... 075 uzun .. 74225 cover full flat a**....[/QUOTE]
sabah 73950 kısa kapat uzun yap....:mad::mad:
devam uzun....
-
[quote=excali;226449]Koncünktür müsait mi?[/quote]
Değil galiba....:D:D:D:D