-
dünkü longlar sabah 58950 stop - 250 puan zarar.
yarım saat sonra . 300 puan aşağıdan 58650 denyeniden longladım.
öğle tatilinde 58650 longları 875 gömdüm flat kaldım +225 puan kar
. 900 den az shortladım
725 den yeniden flat 700 den full LONG son pozisyonum. güne ters poz. girmeme ragmen 150 puan kardayım.
ölümüne long dow 11000 . forever
-
patron bisiklet te olabilir yani , önceden bisan diye bisikletler vardı :) buyuk abiler bisikleti sürer küçükler de arka kısımda bulunan kısma gecerdi. :)
-
[QUOTE=enorton;146787]Bu uzlaşma işini daha önce Şükrü Kızılot yazmıştı ve gerçekten borcun nerdeyse sıfırlandığı oluyormuş. Zaten bu ülkede hep dürüst vatandaş kazıklanır. Adam vergi borcunu gününde ödemek için borç alır kredi çeker 10 lira borcu 12 lira olur. Öbürkü de yıllarca ödemez sonra da 10 lira borcunu gider 2 lirada anlaşır öder :([/QUOTE]
Ahan da yazıyı buldum :)
[url]http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=11686957&yazarid=82[/url]
-
Larossian Kocaoğlanın grafiğini koyabilirmisin teşekkürler.
-
piyasada tek eksik momentum longa çok dikkat
-
[QUOTE=abka;146784]dogana ceza kesen kontroller daha önce citibnk a 2 milyar dolar kesmişler..
citibnk uzlaşmaya gitmiş..cezası sıfırlanmış.
doğanda süpriz ani karar çıkabilir..zaten dyholde oluşan olagan üstü hacim 1.05 in dip olduğunu düşündürüyor...
dyholun lot sayısı 270 milyon lot..
2 günde taban fiyatlardan 410 milyon lot hacim oldu...[B]olagan üstü mal değişi oldu...[/B][/QUOTE]
o vaka biraz daha farklı
o zaman citi düzeltme başvurusu yapıyor
rapor kanunen hatalı diyor
ve haklı çıkıyor
burada ise doğan uzlaşmaya gittiğine göre
var bir işler ama o kadar da değildir
Doğan o kadar dolambaçlı iş yapmasaydı
bir şey çıkmazdı
ama o illa ki hamuduyla istiyor
vergi mahkemesi 5 yıldan fazla sürebilir
o kadar süre koca şirketleri zan altında tutmak iyi olmaz
ama yine de Doğan bilir işini...
Uzan kadar değildir..
-
925 950 shortcover ve long yapacak bişey yok ralli ..
-
15,30 da veri var gardaşlar dikkatli olun looooooo
hödük garanti longları azalttığı an kopar bu piyasa benden demesi ama longları arttırırsada şöker burası hödük ters indikatör garanti
-
[QUOTE=enorton;146772]Sen yine de selçuklu abi ye fazla güvenme birazdan, ralli ralli diyebilir... Buarada borsada ençok parayı en çabuk fikir değiştirebilenler kazanır...[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;146795]925 950 shortcover ve long yapacak bişey yok ralli ..[/QUOTE]
:D:D:D:D Şimdi doğru pozdasın işte selçuklu patron bu akşam atıyoruz golu...
-
Benim sistem 58875 geçici al verdi
-
[quote=security;146793]piyasada tek eksik momentum longa çok dikkat[/quote]
ağa hala momentuma el atmadı
ama her an atabilir
-