tahmin edeyim..kapanış:84.300 ya da 84.275
Printable View
tahmin edeyim..kapanış:84.300 ya da 84.275
sen hızlısın ben anca varırım tee nere ora cooldealer, drive safer than safe please..
zero işlem şort beklemeye devam :confused: bakalım 80000 hedef olabilir hatta 75000
[quote=a.kaya;308362]KOSKOCA ENDEKSİ Bİ GARAN Bİ AKKIZ İLE TUTYORLAR TÜM HİSSELER -3-5 LERDE YUH ARTIK ULEN PALA SENDEN KORKULUR DÜNYA KANA BULANDI AMA BURAYI TUTUYON BE BROVO TEBRİK KOYUYOM SANA PALACIK .brv[/quote]
biz dünyamı oluyoz bu yorumda a.kaya?, biraz zorlasan gelir seninki zaten biliyom..
tamamdir olsun offline diyelim ozaman ah garanti ahhhh
see u bro..
saati süper forumun..))
iyi akşamlar dostlar
DOW [B]10.979[/B] delinmezse bence yeniden tepecek 250-300 pıvan kadar...dibi delerse...onu o zaman düşünürük :p
[QUOTE=TÜRKOĞLU;308373]DOW [B]10.979[/B] delinmezse bence yeniden tepecek 250-300 pıvan kadar...dibi delerse...onu o zaman düşünürük :p[/QUOTE]
pambık özlemişim seni gayri +.
kayahan gelmedi mi hala?:..:
vay vay vay..son sayfaya bak..Fxci, Nuni, Pambık....hehehehe..forumun külüstürleri..benim gibi...hehehe...
strobaba strobaba nerdesin üwwwwwwwwwwww...
EURUSD ye yanmadım desem yalan olur...hattaa üğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ...ıngaaaa.1.3795 atlında 1.35 ve 1.33 olur demiştim ama kaymağını yiyemedim..ühühhühü..bu cümle kayaboss cümlesi gibi oldu......üühühüh...
graşka