[quote=Larossıan;334063]15 liğe gene sadık kalmıyorsun Kaya..:..:[/quote]
NK nin teyit vermesini bekliyorum hocam zaten şu anda ben hala aşağının daha kuvvetli olduğunu düşünüyorum.Onun içinde longa şüphe ile yaklaşıyorum.
Printable View
[quote=Larossıan;334063]15 liğe gene sadık kalmıyorsun Kaya..:..:[/quote]
NK nin teyit vermesini bekliyorum hocam zaten şu anda ben hala aşağının daha kuvvetli olduğunu düşünüyorum.Onun içinde longa şüphe ile yaklaşıyorum.
Bakın size birşey diyeyim inanın hiç sistem bakmadan sadece ekrana bakarak bile süper trade yapabilirsiniz.Biraz kafa yoran bulur inanın.
Eğer sistem getirisinden 5 kat iyi getirmezse ben birşey bilmiyorum.
[quote=Larossıan;334064]Bu sistem sendromu bendede var benimkide [B]güzel çalışıyor ama hiç uymuyorum nedense hastalık galiba[/B].:..:[/quote]
aha tam benlik bi durum daha.dng
anladım ki sistem işi hikaye:..: bunun panzeri şahene::: ama daha bulamadım.boks.
şimdi histemlerin sistemi üstüne çalışıyorum.kom
[quote=Larossıan;334080]Bakın size birşey diyeyim inanın hiç sistem bakmadan sadece ekrana bakarak bile süper trade yapabilirsiniz.Biraz kafa yoran bulur inanın.
Eğer sistem getirisinden 5 kat iyi getirmezse ben birşey bilmiyorum.[/quote]
.brv.brv.brv
750 den dönmez ise yataya bağlar demiştim galiba yukarısı için 79150 üstünde kendini 1 saat tutması lazım bence :..: ya da NK onay vermesi lazım
Gardımı aldım .. Pala bugün benden boğazda bi rakı içsin.. Yesin afiyet olsun..
short stoplarını patlatır bu gene.
short stoplarını patlatır bu gene.
bizim gibi longcuların işinede gelmez değil hani..:D
[quote=Larossıan;334080]Bakın size birşey diyeyim inanın hiç sistem bakmadan sadece ekrana bakarak bile süper trade yapabilirsiniz.Biraz kafa yoran bulur inanın.
Eğer sistem getirisinden 5 kat iyi getirmezse ben birşey bilmiyorum.[/quote]
Vallaha 1 yıldır bakıyorum.ama bir numara yok..Varsa formülü alalım üstad:..:
[quote=medet;334099]Gardımı aldım .. Pala bugün benden boğazda bi rakı içsin.. Yesin afiyet olsun..[/quote]
Nasıl senmi ısmarlıyon rakıyı palamı Medet.:..::..:
79150 bir drenç var
Kaya bu drenci söylüyordun galiba.
[quote=larossıan;334113]nasıl senmi ısmarlıyon rakıyı palamı medet.:..::..:[/quote]
evet yesin içsin benden pala.. Masasına bide dansöz yolluyacağım.. Eğlensin.. Bunaldı...