[quote=selçuklu;226375]Allah razı olsun patron ..gözüm açıldı .. üüvvvv:D:D.brv.brv[/quote]
senden de razı olsun.
hiç bakmadığım grafiğe bakar oldum artık :D:D:D
Printable View
[quote=selçuklu;226375]Allah razı olsun patron ..gözüm açıldı .. üüvvvv:D:D.brv.brv[/quote]
senden de razı olsun.
hiç bakmadığım grafiğe bakar oldum artık :D:D:D
Al patron bu post-modern çalışmayı sana hediye ediyorum...
Resmin adı : Vobernica
Ressam : Asti Warhol
:D:D:D:D
[IMG]http://i42.tinypic.com/2rwned5.png[/IMG]
[quote=ATHLON;226378]yaw uzun dewam...yannız burası çok daha pislik olmaya başladı...allah kısalara sabır versin...stop uygularken zararınıza razı olmak lazım...yoksa çok daha acı olabiliyor sonuçları ilerde...[/quote]
konuştuğumuz şeyi yapacak bu pela hacı... biraz geç de olsa yapacak...:cool:
74100 u alırsa hedefı 75800 günlükte...ama orayı aşması lazım...
[quote=unlimitted;226384]senden de razı olsun.
hiç bakmadığım grafiğe bakar oldum artık :D:D:D[/quote]
hemen beyaza çevireyim.boks..boks..kom.kom
şu anda 100 un ustune atsın...arkama yaslancam...
74050 kısa ulen 74150 stop hade bakem al sana bir taş daha hemde fullünden.
[quote=unlimitted;226389]konuştuğumuz şeyi yapacak bu pela hacı... biraz geç de olsa yapacak...:cool:[/quote]
Mito abi,
Sen avatarı değiştirsene..Şöyle uzun paltılu, dalgakıran ın ucunda durmuş sigarasını çekerek ufka bakan "gizemli adam" klişesi olabilir misal:D:D:D
yada doğrudan MIT, CSI gibi bir şey yaz:D:D:D
12 Nisan Pazartesi'den itibaren IMKB hisse senetlerinde Fiyat adımları yaklaşık olarak yarısına indirilecek. Bilginize..
Örnek: 0.01 -5.00TL arasında işlem gören bir hisse senedininin fiyat adımı 0.01TL olacak..
[quote=Astatin;226388]Al patron bu post-modern çalışmayı sana hediye ediyorum...
Resmin adı : Vobernica
Ressam : Asti Warhol
:D:D:D:D
[IMG]http://i42.tinypic.com/2rwned5.png[/IMG][/quote]
sonunda asti nin fotosunu buldum...meersem ne çapkın adam mıssın sen...:)
[quote=Astatin;226398]Mito abi,
Sen avatarı değiştirsene..Şöyle uzun paltılu, dalgakıran ın ucunda durmuş sigarasını çekerek ufka bakan "gizemli adam" klişesi olabilir misal:D:D:D
yada doğrudan MIT, CSI gibi bir şey yaz:D:D:D[/quote]
şşşşş, sessizlik...
:D:D
[quote=ATHLON;226403]sonunda asti nin fotosunu buldum...meersem ne çapkın adam mıssın sen...:)[/quote]
Ben atletin zeki, çevik ve aynı zamanda terletmeyenini severim:D:D
Teprik ederim...+.
Lem insna biraz genç halimi koyar be..şimdi oldu mu böyle