-
[QUOTE=paradigma;243995]cok dusmedıkmı yaff dune gore 3000 puan ...1000 puan gerı verır umarım ... bu rada efg iyi shortluyor o kotu ıste[/QUOTE]
...kuzu dün söyledi...2 panka mefta olmadan eurozone işler yawan....bekliyoruz .....veeeee...oradan long....anadınnı....brv
-
[quote=rex;244003]...kuzu dün söyledi...2 panka mefta olmadan eurozone işler yawan....bekliyoruz .....veeeee...oradan long....anadınnı....brv[/quote]
ispanyada 1. mefta olmuş 2. de çabuk mefta olsun:::.dng zira dayanacak güç kalmadıüüü
-
yaw biz leşin babalarından isteruk......brv
-
lem bi daha tepkiye oynarsam...66 150 de indim...tepki için...havayı aldık gene....66 150 ye geldimi shorta binip bi daha inersem...dünde böyle oldu...
-
spot100
ey ahali >>> 53.000 kadar tüm tepkiler faso fiso.....anadınnı....:cool:
saman alevi misali...!!!
-
hadi yaff tep artık ....bu arada ..... 110 olduk ...Konuyu Toplam 110 Üye okuyor. (35 Kayıtlı üye ve 75 Misafir) paradigma, şemsi, raymonda, borsacim, yaso, feridunabi, elstock, leventaslan, aliveli, anonimm, marlla, rex, parite, tractact, men, MuglaliZuhtu, culex, cetdem, egim, NDS, GATE, HASAN34, stefano, mjn, kemal52x, stonhand, küçük_k, kimseo, güvence, kelmiker, delix, SeBa
-
ey ahali...papaz (e/d) dansa kalktı....müjdeyi vereyim.....brv
-
shortladım...gitti 500 puan...long felaket...
-
yukarı dönerse ilave short yapıp yatacagım...tepki işi boş işmiş...long bana hiç yaramıyor....
-
65 200 maliyetim....her yukarı hareketi ilave short demek....
-
[quote=jani;244061]65 200 maliyetim....her yukarı hareketi ilave short demek....[/quote]
pozisyon degişimi başladı..
ben uzuyorum kuzum:)
-
[quote=parite;244066]pozisyon degişimi başladı..
ben uzuyorum kuzum:)[/quote]
ve beni uzattılar:)
ne yaparlar bilmiyorum artık:D:D