vawww...DAKS 5607 OLDU...bizimkiler hala tutuyor....daksı pull-back yerinde tam....ikili dibe geri dönmesi lazım bu 5670 de...
dönmezse uffffff oluruz longcu usaglar....
Printable View
vawww...DAKS 5607 OLDU...bizimkiler hala tutuyor....daksı pull-back yerinde tam....ikili dibe geri dönmesi lazım bu 5670 de...
dönmezse uffffff oluruz longcu usaglar....
daks zıpladı...5649 şimdi...5606 dan döndü....
longcuları cok sıktı valla
Kuzu tebrik ederim..
özellikle son haftadaki, trade yönteminden dolayı..
ne yalan söyleyim..dün 67,500 den shortladığında, bu sefer çuvalladığını düşünmüştüm..
ama çuvallamadın..
biz çuvalladık..:)
tebrikler
[quote=leventaslan;243907]Kuzu tebrik ederim..
özellikle son haftadaki, trade yönteminden dolayı..
ne yalan söyleyim..dün 67,500 den shortladığında, bu sefer çuvalladığını düşünmüştüm..
ama çuvallamadın..
biz çuvalladık..:)
tebrikler[/quote]
yaşa .... bende aynı seyı dusundum , short ama bıraz dusukmu actı acaba dedım icimden .... herhalde dedim kuzu en son aldıgı 3600 puanın rahatlıgından olsa gerek diye dusundum ...ama aklın yolu bir .....buyrun ne halde borsa .... yine tebrikler .. yanlız sımdı aldıgımız longdan birseyler kazanırız umarım dunku shortu kacırdık işlerimden dolayı takıp edemedım ...maalsef
Demekkı hepımız aynı seyı dusunmusuz ve yanılmışız ve yine üstad haklı cıkmış :) dinlemıyelım yontsunlar :):)
2li dip delindi.....panik aşamasına ramak kaldı...tirexler bu hissi çok iyi bilir...heyvan şoka girer....ve malum son....:::
evettt long oldukk kafamıza yedık iyimi .... bakalım tepecekmı buralardan
ilave yaptım...maliyetim 65 700 şimdi...bu fazlaydı bana göre...tepki payı içindi...şimdi tepki en cok 66 000 e olur....
spot100 > katliam bölgesi >>> 51,710/51,830.....:cool:
cok dusmedıkmı yaff dune gore 3000 puan ...1000 puan gerı verır umarım ... bu rada efg iyi shortluyor o kotu ıste
birden yukarı yapıp , efg nin arkasına takılan shortcu kucuk yatırımcıyı terse getırmelerı lazım ...