Geceye çok kararsız kaldım fılatım
cümleten iyi aksamlar
Printable View
Geceye çok kararsız kaldım fılatım
cümleten iyi aksamlar
geceye son poz 73400 kısa ..
iyi akşamlar................
dow kapanış 10512 olsun..
amin.....
iyi akşamlarr..
[QUOTE=mbm;226278]dow kapanış 10512 olsun..
amin.....
iyi akşamlarr..[/QUOTE]
benim kapanış tahminim .. 9111.11 ... 911 acil arama yapacak bence dow .. ehueuhe :D:o:o
Dow kapanış tahminim 0.... Seanslara ara vermek zorunda olabülürler..kom
Pazartesi başlarmı bilinmez...
Bizi nasıl etkiler o heç bilinmez....dng
[quote=mbm;226278]dow kapanış 10512 olsun..
amin.....
iyi akşamlarr..[/quote]
Aslında Tom gariptir be...ne hallere düştüydü % 5.5 düştüğünde biz % 3 artı yaptığımızda oldu...
IMF olacak diye endekse soktukta soktuk,akşama sabaha,geceye gündüze diye diye "kocaman" insanlar sözde Allahtan korkanlar,yaptıkları açıklamalarla soydular,soydurdular bizi...ne diyim...[B]Peki sonunda ne dediler[/B]...
[B]Allah sizinde belanızı verir.[/B]..:cool:
dow rezalet hacimde geceye kısa devam bugün kısa kazandırdı nankör olmayalım :) 10850 kırılsın artık jelibon patron help 850 yi kalıcı kırmamız lazım...
Aha da beyle kapattı..MTX yine veri güncllerse bilemem.... Görüldüğü gibi, 3-4 gündür, fiyatlar hep, senasın başlarında oluşturduğu bandın içinde vals ediyor...Trendemiyor...Cayır cayır yatay piyasa var....Tamamen sallamasyon tahminim aşağı gidecekse bile bir kez daha 74xxx leri deneyerek olacağı şeklindedir ..DJ bu gece çökerse bu sallamasyon fasulye olur ..iyi akşamlar
[IMG]http://i44.tinypic.com/29ntgtv.png[/IMG]
[QUOTE=jelibon;225889]Hafif kırdı gibi. Şimdi kalıcı olmalı. Hatta kapanışta altında olmalı.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=zozo;226287]dow rezalet hacimde geceye kısa devam bugün kısa kazandırdı nankör olmayalım :) 10850 kırılsın artık jelibon patron help 850 yi kalıcı kırmamız lazım...[/QUOTE]
Dax 200 haftalığın altına sarktı, üzerinde kapadı. Direnç 6176. 6256 üzerinde dikkat.
adamlar çok teknikler, bu vixte bu olur işte. Burda sorun vixin düşük olması değil kendi içindeki volatilitenin az olması. Bollinger dar, açılmalıki trade yapalım.
1176 destek attı, 1187 kırılmadıkça yukarı sorun yok.
1168 altında shortlar rahatlar.
1192 üzerinde longlar.
Jelibon.
öğleden sonra seansı izleyemeyeceğim ve sistemde alda olduğu için 73.150 de şortları kapattım. sistem hala alda düşüş trendinin üzerinde long olurum. son durum flat.
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/u41fq5z0vd.png[/IMG]
İnsanoğlunun ortalama analitik zeka ve sosyal algılamaya sahip olanı, ergenlik çağından çıktıktan 10, taş çatlasın 15 yıl sonra hatalarından ders çıkarmayı ve büyük yanlışlarından sonra şapkasını önüne koyup, pişmanlığı tadıp, geleceği için daha doğrusunun planlamasını yapmayı öğrenir. Ama elbette bu derinin yaşlanması gibi zamanla kesinlikle herkeste gözlenecek bir olgu değil. Kimisi ergenlik çağında da, ölüm döşeğinde de hep başkalarında arar suçu. Hayali düşmanlar yaratır agresifleşir, çünkü o uçurumdan düşerken bile haklı olmak zorundadır..Yine insanoğlunun normal olanı arada bir hata yapar, ama o tip olanı sistematik ve düzenli olarak hata yapsa da yine de haklıdır..
Şimdi hem ergenlik hem de pişmanlık kelimelerini bir arada kullanınca aklıma ergenlik çağlarımızda dinlediğimiz bir parça geldi. :)
Metallica- NO REMORSE (Pişmanlık yok:..::..::..:) Bu şekil insanlar için yapacak çok bir şey yok, onlara ancak şunu deriz: Aynen devam..hiç ders almadan hiç akıllanmadan...insanlara saldırarak v.s. v.s.
[URL]http://www.dailymotion.com/video/xc7eg0_metallica-no-remorse-live-1983-clif_music[/URL]
iyi akşamlar...en muteber mülkünüzü kaybetmeyin yeter ki...