-
Amaannn bozayım... Takılma boşveeerrr.. Sen bunak.. ben yaşlı kadın.. Ne anlarsın sen ben v.s..
Genç teknikçilerin bi çoğu 10 tane çizgi çizip neye göre çizdiklerinide bilmeyip POKERDE SANVERDEN ele giriyolar...kom Bi tanesine vuracak tabi o çizgilerin aşağıda yukarıda..
Yada 10 tane grafik yapıp aylık haftalık yok yüzyıllık :..: aşağıda yukarda hedefleri verip.. Ahanda bildim diyolar..
Eskiler bilir .. Sende bilirsin, bi ara müdür :..: olmak pek gırgırdı piyasada.. Yakında teknikçi olmak aynı olacak..:..::..:
EW ye gelirsek... Her zaman derim ... Çıkan piyasada EW yi bilsendeee bilmesende sayarsın mutlaka kazanırsın.. Çünkü yukarı sayıyosun.. Düşssede çıkacak.. Trend yukarı...[B] Düşen piyasada etiketi yapıştırana kadar etiket yalama olur.. Para biter.. Baştan say derler adama[/B]..::: Düşen piyasada EW saymak her babyiğitin harcı değildir..:rolleyes:
-
nerde durduk.....84.450.....rakkam tanıdık değil mi??
önümüzdeki günler tanıdık rakkamlarla görüşeceğiz....
92.450..ye 5 etiketini ilk biz koyduk....majör dalgaları sayarım....( minörler svg. trader
tarafından her gün garf.la veriliyor).78.000..76.500..74.450.....majör dalga olası
hedefleridir.....80.650-86.600 çıkışı nedir??....bilenler parayı alır....burada yazdık...
amacım ben bildim değildir...ben geldim gidiyorum..ama GENÇLER.....onlar yolun
başındalar..onlar ülkemizin geleceği.....daha çok çalışmalılar....ülkemiz için..
kefereden daha bilgili olmalılar......bunak ihtiyarın amacı budur....
TÜRK ÖĞÜN.ÇALIŞ..GÜVEN......
TÜRK GENÇLİĞİ...............
-
Az tepki için ALımsıdayız.. Ama öğlen tatili belli olmaz..5 dakkalıklar yüzünden bu fikirdeyim.. 15 flatladı..
-
Saatliğe ne güzel formasyon yapmış PALAM..
-
Biliyorsunuz mülkiyeliyim....mülkiyede neden hem iktidar hem muhalefete yumurta
atılıyor...basit bir olay değildir...mülkiye öncüdür....ülkeyi yönetenler dikkat etmeli.
yurdum insanı iktidarada muhalefetede tepkili.....neden???..
nedenlerini siyasetçilere bırakıyorum..iyi araştırsınlar....önemlidir.....
-
-
[quote=boz ayı;314494]Yeni pivot...84.500..[/quote]
[I]ilk tepki hedefi....[B]84.950......[/B][/I]
[I]diğerleri....85.200...[B]85.400...[/B]85.750.........[/I]
[I]en azından 84.950 tepkisini yapmalı...yapmadan aşağı dönerse merhuma[/I]
[I]EL FATİHA.....[/I]
[I]bu hafta ÇÖKÜŞCÜYÜM ben var mı bir sakıncası??[/I]
[I]geçen hafta longçuydum...ama YENİ ZİRVECİ değil....[/I]
[I]işin sırrı burada...ZAMANLAMA.........[/I]
-
[B]yeni pivot...84.450...[/B]
ve üstündeyiz......
-
[quote=boz ayı;314598][B]yeni pivot...84.450...[/B]
ve üstündeyiz......[/quote]
[I]ikinci devre sert geçecek ....kıran kırana....boks.[/I]
-
slm boz emmi yabancılar satıyor.
enayi yerlilere kakalıyorlar.
abd 10 yıllık faizleri yükseliyor.
belçikada iflasın eşiginde
sıcak para hızla çıkarsa tr de iflas potasına dahil olur..dng.dng.dng.lelele.lelele
-
[B]yeni pivot...84.250....[/B]
-
[QUOTE=boz ayı;314599][I]ikinci devre sert geçecek ....kıran kırana....boks.[/I][/QUOTE]AB’de gemiler su alırken Türkiye karanlıkta ıslık çalıyor. Dolar kuru birkaç günde 1.50 TL’nin üstüne çıkarken borsa inişte. Bunu yıl sonu düzeltmesi diye yorumlayanlar da var. Ama, krizdeki AB ülkelerinin devlet tahvillerinin yükselen faizleri, sıcak paranın yüzünü oralara çevirmesine de neden oluyor.
Bakalım, hikaye nasıl gelişecek… .dng.dng.dng