[quote=fXci;165961]guzum herzamanki gibi kuzuydun . boru deeldin +.[/quote]
lem iyiki varsın bea....sensiz çekilmez bu dünya....güzel yaradılmış kardeşim....
Printable View
[quote=fXci;165961]guzum herzamanki gibi kuzuydun . boru deeldin +.[/quote]
lem iyiki varsın bea....sensiz çekilmez bu dünya....güzel yaradılmış kardeşim....
59 600 e geldi sayılır....59 775 e degdi....bakalım ne yapacak...yüzde 3.8 düştü....
müthişti agam....hiç tepki komadı....59 900 de....
bu düşüşü...dünya borsalarından bagıımsız yaptı...makro yorumlarımda haklı çıktım...
ve yüzde 38 para daha kazandım...bu bilginin bedeli olarak....
şimdi...
ona ebesinin örekesini gösterdim...tepki kosun bi bakalım....
short yatsammı buralardan kapasammı 59650 yeresıne yazdım kapama emrımı emme kapanısa kadar oraya gıtmezse buralardan kapaycam herhal
tepki koması üçün...slow longcuların kol kesmesi sart....şu anda zola kestiriyor...59 850 de....longcu gardaslarım birbirini çiyniyor....
59850 yeresinden flatos bende.... eyi para yaptık guzum accuk sindirelim gayri emme 596xx yeresinin altında 58500 yeresine kaddar short olurum yarın... flat ne rahat
baskı belli küskü belli bence ... arthur effect .. teprik ederim .. .
[quote=fXci;166003]59850 yeresinden flatos bende.... eyi para yaptık guzum accuk sindirelim gayri emme 596xx yeresinin altında 58500 yeresine kaddar short olurum yarın[/quote]
allaha şükür diyeceksin...yüce rabbim bizden yanaydı...güzel kardeşim....
oyduk oya gibi gene....yarın longcu usagları bitirir bu...ve tepki koyarsa...gene bineriz....
59 850 kapadı...sende tam oradan kapadan...ben 60 100 de kapadım...
2300 puanda...100 iki yüz puanın peşine düşmüyeceksin...yoksa 1000 nin gider....
şimdi...şu grafı güncelle bakem....
[quote=selçuklu;166009]baskı belli küskü belli bence ... arthur effect .. teprik ederim .. .[/quote]
celcukim saol...vergimizi aldık...allaha çok şükür...
bu furuşmayıda okkalı bi karla kapadık....
kapanış...59 925...hacim korkunc 1.877....korkunc diyorum...cünki tepkisiz bi düşüştü...tek yönlüydü....APS de bu yüzden düştü...176 800 e....
soru şu:kuzum bu yarın 1000 puvan eksi acarsa ve trend döndüyse nasıl oyuna dahil olacagız....misal bugün 700 den kapattığıma bin pişman etti ve birdaha asla cesarat edip giremedim...