725 kısa sat geldi 1 dk .. şelale olablir ..
Printable View
725 kısa sat geldi 1 dk .. şelale olablir ..
[QUOTE=Astatin;145833]Çok uzun zamandır bu kadar haşırtos olmamıştı ..üwwww..800 puana stopladım kısaları..full girdiğimiz için full haşırtos oldu...%13 eridik **..aynı senaryoyu oynadılar..yatayda sistemlerden tiksindirdiler (bakınız dün akşamki mesajlar)..sonra bumbum..sistem son sinyal 56950 al ama biz haşırtos..sisteme uy uyu uy uy uy uyu[/QUOTE]
geçmiş olsun patron .. canın sağolsun .. belliydi bu haltı yiyecekleri .. üüüüüüüüü
[QUOTE=Astatin;145833]Çok uzun zamandır bu kadar haşırtos olmamıştı ..üwwww..800 puana stopladım kısaları..full girdiğimiz için full haşırtos oldu...%13 eridik **..aynı senaryoyu oynadılar..yatayda sistemlerden tiksindirdiler (bakınız dün akşamki mesajlar)..sonra bumbum..sistem son sinyal 56950 al ama biz haşırtos..sisteme uy uyu uy uy uy uyu[/QUOTE]
abi sana dün dedim senin sistem bende olacak hayatta histemle hareket etmem...
abi bugün pozda oturma günü işlem yaparsan yakarlar, baksana hiç geri gelmiyor. Az daha yukarı alsalar fxci ağabeyin dediği gibi soluğu 59 üstünde alacağız... Bu kadar yorum yeter long devam :D
[QUOTE=selçuklu;145831]geldim .. long devam .. projeksyon belli .. ralli ..
ahanda başka bir boğa .. adam çok yılışık ama boğa iyi maşallah .. heheh.. :D:D
[IMG]http://mypenmypaper.files.wordpress.com/2008/05/friend-lurch-1.jpg[/IMG][/QUOTE]
o boğanın yanındaki yılışık adamı hiç sevmedim .. düşecez bence spot açılınca.. .. şelale ..
[quote=YAVUZHAN;145834]ordi kardeş ben günlük grafiği dikkate aldım ve yanıldım.
şuan 60 dk ve altı periyotlar halen alışta ve epey güçlendiler sert yükselişle beraber..
o yüzden 57700 seviyesinin altına inilmeden hareketin nerede tıkanacağıı kestirmek güç.zaten 58 bindeki günlük ortalama üstüne çıkılamaz diyerek kısa kaldık ya..
şuan 59200 önemli seviye..bu seviye üstünde kapanışlar yeniden 60 bin seviyelerini gündeme getirebilir..[/quote]
ben günlüklerden değil inadımdan yanıldım yandım ali oldum demek iki Bursa'lıya bugün ekmek yok
[quote=selçuklu;145839]o boğanın yanındaki yılışık adamı hiç sevmedim .. düşecez bence spot açılınca.. .. şelale ..[/quote]
abi zaten pek adam gibi durmuyo....yumuşak hatlı bir arkadaş. Yanı nda .p.e duran boğadan bencede hayır gelmez patron:..::..:
[quote=Astatin;145833]Çok uzun zamandır bu kadar haşırtos olmamıştı ..üwwww..800 puana stopladım kısaları..full girdiğimiz için full haşırtos oldu...%13 eridik **..aynı senaryoyu oynadılar..yatayda sistemlerden tiksindirdiler (bakınız dün akşamki mesajlar)..sonra bumbum..sistem son sinyal 56950 al ama biz haşırtos..sisteme uy uyu uy uy uy uyu[/quote]
patron aynı saftayız demek..
imzayı sisteme uy uy uy mu yapsak ne :)
[QUOTE=Astatin;145841]abi zaten pek adam gibi durmuyo....yumuşak hatlı bir arkadaş. Yanı nda .p.e duran boğadan bencede hayır gelmez patron:..::..:[/QUOTE]
o i**ne py heralde patron .. parderiye soralım .. görmüşmü hiç metroda falan ..:D:D
[quote=YAVUZHAN;145834]ordi kardeş ben günlük grafiği dikkate aldım ve yanıldım.
şuan 60 dk ve altı periyotlar halen alışta ve epey güçlendiler sert yükselişle beraber..
o yüzden 57700 seviyesinin altına inilmeden hareketin nerede tıkanacağıı kestirmek güç.zaten 58 bindeki günlük ortalama üstüne çıkılamaz diyerek kısa kaldık ya..
şuan 59200 önemli seviye..bu seviye üstünde kapanışlar yeniden 60 bin seviyelerini gündeme getirebilir..[/quote]
sevgili kardeşim
bunları konuşmak için 59500 uygun geliyor gibi
58700 geçerse 59447 ..
Dün akşam yazacaktım ama erken öten horoz misali olmasın dedim. Son 3 günkü hareket ekim ayındaki hareketlere benziyor. 3 gün üst üste akşam kapanışa yakın sistemler AL veriyor, ertesin gün basıyorlar sonra 27 ekimde yine al veriyor 29500 den 5 kasıma kadar yükseliş 38300 görülüyor :D Sonra 27 kasıma kadar şelale 27000 de tekrar yükseliş...