short sl 75800
Printable View
short sl 75800
[quote=Osmanaga;471444]tebrikler baya hızlısın..325'ten de ben long oldum ;)[/quote]
ben bekliyeceğim. yukarı dönerse gereğini yaparım. piyasa düşüyorsa varsın düşsün. bir tepmede benden DÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.:D:dü:
425'ten tekrar short...bugün kaybettiklerimi çıkarıyorum pala efendi...
375'ten tekrar long...
75600 long.
[quote=Osmanaga;471448]375'ten tekrar long...[/quote]
600'den kapasam mıı beklesem mi acaba? :)
[quote=tutku;471449]75600 long.[/quote]
tam oradan kapatacaktım tutku..neyse desteğe gelmişsin sağolasın :)
usd tl 2.22 altına sarkması long olmama neden oldu. tepki yükselişi bekliyorum. artık gelmeli yahu:D:yü:
yok üstadım alınmadım
kafa basmadı. kırmızının da zig olduğunu düşünememişim. tşkler
[quote=indregandi;471437]haydaa,
sayın selam o grafta hepsi gözükmekte,..
bakın iki tane ortalama var,..mavi ve kırmızı,...
ayrıca bir zig zagvar yeşil kırmız çift renkli,
iki kesik çizgi yeşil ve kırmızı ise bu ortalamaları alt ve üst e çıkarak macro trade veriyor,...
neden alındınız,...
ilk defa kısadan hisse anlatıyım dedim bir mevzuyu,...
o da geri tepti,..:([/quote]
[quote=tutku;471452]usd tl 2.22 altına sarkması long olmama neden oldu. tepki yükselişi bekliyorum. artık gelmeli yahu:D:yü:[/quote]
doğru yolu buldun tutkucum :)
[quote=Osmanaga;471451]tam oradan kapatacaktım tutku..neyse desteğe gelmişsin sağolasın :)[/quote]
Evet ya osmanaga bende hep seni düşünüyordum. osmanagama nasıl destek olabilirim diye. teşekkürün kabulumdür. sizde sağolun osmanaga.:D:yü:
[quote=indregandi;471445]short sl 75800[/quote]
short sl 76000
üstat minumum 2.0xx puan olmalı dimi.:yü:
[quote=indregandi;471456]short sl 76000[/quote]
üstadım dediğin gibi aynen SP'yi takip ederek işlemlerimi yaptım..Allah razı olsun senden yine kazandırdın...ayrıca bu SP bu gece gidip baya bir artı yapar gibime geliyor..
78.300 hedefe girdi gibi sanki...
short sl
76125,...
[quote=Osmanaga;471458]üstadım dediğin gibi aynen SP'yi takip ederek işlemlerimi yaptım..Allah razı olsun senden yine kazandırdın...ayrıca bu SP bu gece gidip baya bir artı yapar gibime geliyor..
78.300 hedefe girdi gibi sanki...[/quote]
osmanaga hani şhort olmuştun:D:D:D:yü:
short sl 76225,
yorumdan uzak indikatörün limitini veriyorum,
dikkat ederseniz 75650 den buyana stop losslar arttı,...
patlayana kadar devam,...
[quote=Osmanaga;471448]375'ten tekrar long...[/quote]
tutkucum senden daha hızlıyım galiba :) alıntı yaptım mesajı :)
[IMG]http://image-turko.com/di-OFQ1.png[/IMG]
long sl 75825
[quote=Osmanaga;471462]tutkucum senden daha hızlıyım galiba :) alıntı yaptım mesajı :)[/quote]
bazen hızlı olmak iyidir. yoksa tren kaçar .kaçarsa istasyonda beklersin.
:D:yü:
[quote=Osmanaga;471458]üstadım dediğin gibi aynen SP'yi takip ederek işlemlerimi yaptım..Allah razı olsun senden yine kazandırdın...ayrıca bu SP bu gece gidip baya bir artı yapar gibime geliyor..
78.300 hedefe girdi gibi sanki...[/quote]
sp biraz zor çıkar yukarı,...minör tradeyi edecek yolu yok,
bir tek şekilde çıkar putin konuşursa,...:..:
biraz iç dinamikler üzerinde yoğunlaşalım,...
bu topikte sabırlı olan üstadımın stoplos rakamlarına göre izleyip hareket eden kazanır. yeterki irade ve sabır göstersin. üstatların üstadı her zaman number1.T..C:yü:
short sl yeniden 76275 e yükseldi,
daha çok long performan s gerekli,...
tutku longum -10000 puvana bile bırakmam longumu,...
78300 üstünde:
80450 (saatlik) ve sonrasında geçen yaptım sıralamayı, 82xxx, doğal barikat 84xxx ve 88475 hedefim,....
yarın yükseliş devam ederse,
78300 alt banta ilaveten, 100550 de şu anda üst bantta düzleşecek,..
bant ortası 89475, benim beklentim 88475 malum,....
bant düzleşmeleri, alt bantı uzubcadır yazdık,..ama her ikiside düzleşrse bu bğüyük puvan hareketli al/sat yapar,
bu gün dedimki overlop işi hhah işte ondan,
terse gitse yine düze gelir,
yeterki bant yönleri değişmesin,....
[quote=tutku;471468]bu topikte sabırlı olan üstadımın stoplos rakamlarına göre izleyip hareket eden kazanır. yeterki irade ve sabır göstersin. üstatların üstadı her zaman number1.T..C:yü:[/quote]
abartıyorsun yaw,...:eek:
[IMG]http://image-turko.com/di-CJGH.png[/IMG]
ii akşamlar cümleten,....
üstadım iyi akşamlar...son anda 375'ten aldığım longları kapatıp bir kısmı ile 76.150'den short açtım...gece olası olumsuz bir habere oynayayım dedim..bugün sayende kazandım Allah razı olsun tekrar... iyi akşamlar..
günaydın. iyi seanslar.
bol kazançlar.
Günaydınlar,
Herkese bol ve hayırlı kazançlar...
günaydınlar...dünkü shortlara sabah 325^ten ilave yaptım...izleyip görelim bakalım
[quote=Osmanaga;471482]günaydınlar...dünkü shortlara sabah 325^ten ilave yaptım...izleyip görelim bakalım[/quote]
izleyelim bakalım osmanaga. bende sabah şhort açmıştım. hadi izleyelim bakalım.:):dü:
[quote=tutku;471483]izleyelim bakalım osmanaga. bende sabah şhort açmıştım. hadi izleyelim bakalım.:):dü:[/quote]
bol kazançlar tutkucum...ama ben biraz hızlı hareket ediyorum reverse yapabilirim..mesajları takip edersin ;)
mesela şimdi 175'ten reverse long ;)
cümleten günaydın
mesela 125'ten ek long :)
hızlı ol osmanaga hızlı bak ben hep şhort kaldım taki dün tepki oluşmasını beklediği yere kadar. ama iki işlem yaptım oda dün.
mesajları takip edersen.:D:D:dü:
bol kazançlar osmanaga.
[quote=tutku;471488]hızlı ol osmanaga hızlı bak ben hep şhort kaldım taki dün tepki oluşmasını beklediği yere kadar. ama iki işlem yaptım oda dün.
mesajları takip edersen.:D:D:dü:
bol kazançlar osmanaga.[/quote]
hızlıyım zaten tutkucum bak fiyat tekrar 250'ye gelmiş..sabah sabah 300-400 pointini çaldım palanın..daha da artmaya devam edebilir biraz bekliyorum longlarımla :)
[quote=indregandi;471470]tutku longum -10000 puvana bile bırakmam longumu,...
78300 üstünde:
80450 (saatlik) ve sonrasında geçen yaptım sıralamayı, 82xxx, doğal barikat 84xxx ve 88475 hedefim,....[/quote]
bir de üstadın mesajını alıntılayalım bakalımm