-
[quote=Larossıan;333520]çarpılcam mı bakalım[/quote]
sizde çarpılıyorsanız biz hayli hayli ü[URL="http://www.dng"]www.dng[/URL]
benim dün beklediğim 80800, 80700 olarak gerçekleşti ben 100 puan daha derken bugün soluğu 79XXX aldı pala şimdi de longuz tekrardan birlikte çarpmayı DİLERİM Larossıan abi.+.
-
[quote=ordi;333526]sizde çarpılıyorsanız biz hayli hayli ü[URL="http://www.dng"]www.dng[/URL]
benim dün beklediğim 80800, 80700 olarak gerçekleşti ben 100 puan daha derken bugün soluğu 79XXX aldı pala şimdi de longuz tekrardan birlikte çarpmayı DİLERİM Larossıan abi.+.[/quote]
Bizimde çarpılmaya hakkımız yokmu Ordi bizi mahrum bırakma o vezkten.:..::..:
Ben insan değilmiyim diyor Tatlıses..
-
Beklediğim kısa vade düzeltmeyi şimdilik diplendirdi gibi sanki gösterge dibe oturdu bakalım ne yapacak iyi seyirler bana.
-
Ben o kadar çarpıldım ki palaya artık çarpmak istiyorum:)
İstatistiklere göre de bu piyasada kazananların oranı %2-3 yani aslında %97 zaten kayıptayız ve herkes büyük oranın içinde olamayacağını tam tersi kendi yerinin %2-3 olması umuduyla hareket ediyor. Sonumuz hayır olsun.
-
[quote=ordi;333533]Ben o kadar çarpıldım ki palaya artık çarpmak istiyorum:)
İstatistiklere göre de bu piyasada kazananların oranı %2-3 yani aslında %97 zaten kayıptayız ve herkes büyük oranın içinde olamayacağını tam tersi kendi yerinin %2-3 olması umuduyla hareket ediyor. Sonumuz hayır olsun.[/quote]
Neyse aynı yöndeyiz buna sevindim Ordi senden destek alayım biraz.:)
Kapanışımızda güzel
-
[quote=Larossıan;333509]Kaya yanılıyorda olabilirim ama bu drenci kırmak için hazırlık yapıyor gibi geliyor bakalım akşama belli olur.Az daha var.[/quote]
hangi direnci hocam 81500 mü :rolleyes:
-
[quote=a.kaya;333538]hangi direnci hocam 81500 mü :rolleyes:[/quote]
81050 takıldım ben Kaya:)
-
Stopumu şimdi söylemiyeyim tesadüfmü hep patlatıyor stopladığımda derim bakalım inşallah stoplatmaz.
-
öğle arası en yüksek kaçı gördü kaptan..
-
günlük kapanış 600 altında olursa bence düşüş devam eder yoksa yukarı ihtimali devam edecektir
-
[quote=medet;333544]öğle arası en yüksek kaçı gördü kaptan..[/quote]
79900 Medet
-
[quote=larossıan;333546]79900 medet[/quote]
tşk.ler çok mersi saygılar efendim..