Küskübar reloaded :)
Selçuklu patron, goguli de küskübar yazıp arattırsana ilk sırada bak ne çıkıyo :)
Printable View
Küskübar reloaded :)
Selçuklu patron, goguli de küskübar yazıp arattırsana ilk sırada bak ne çıkıyo :)
gene 56600 de takıldı kaldı buranın artık direnç olması lazım geçilmemesi lazım geçerse gene hopp 56750 artık kurtulalım şu 56600 den be
Birde arada destek kaldımı acaba bi short tazelerdik
[quote=Astatin;145459]ELstock biraderim.. ABi sen güzide delikanlı bir kardeşimizsin:..::..::..: yada eğitimli görgülü mühendis entellektüel bir arkadaşımızsın..delikanlı adam avatar da bağğyannn resmi kullanırmı elstock ...olmuyo valla böyle..hayır bu avatar konsantrasyonumu ve hatta odağımı bozuyor abi... değiştir şunu ya...:p:p[/quote]
Ayıpsın Astatinim,
Uma Thurman hastasıyımda biraz ondan seyettirmistim,
Madem delikanlıyız Magnum u dösiyelim o zaman:)
SELÇUKLU PATRON BÖYLE GÜN SEANS BRAKILIP GİDİLİRMİ ÜWWWWW..BİRDE LONG YAPMIŞIN üwwwwww....GÜNLÜKTE ALT BOLLINGER AÇILMAAY BAŞLADI PATRON..DİKKAT ÜWWWWWWWWWWW
keriz kısa vade yine al verdi. kapadım kısaları. sado-mazo günümdeyim de :o
[quote=Astatin;145463]SELÇUKLU PATRON BÖYLE GÜN SEANS BRAKILIP GİDİLİRMİ ÜWWWWW..BİRDE LONG YAPMIŞIN üwwwwww....GÜNLÜKTE ALT BOLLINGER AÇILMAAY BAŞLADI PATRON..DİKKAT ÜWWWWWWWWWWW[/quote]
Bant daralıyor derken genislemeye basladı bolinger demek istemistim bende astatin,agzımdan aldın..
zistem halen [COLOR="Blue"]löngınşayne [/COLOR]benım 57xxx lerden verdiydi löngü
eyiki uymuyom namıssız zisteme :::
56625 de shortlar kapandı
Desteğin üstüne attı beni bozdu
56425 görüldü şelale diye sevindim gitti gene cenabüt desteğin üstüne attı
AGA illede FDOW kırmızıyken ben şelale yapmam diyor yada ben öyle zannediyorum.
Benim sistem longladı 56675
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/10/3572.bmp[/img][/url]
bugün data varmı acaba
[quote=negrolino;145469]bugün data varmı acaba[/quote]
var 15:30
abd dış ticaret dengesi,işsizlik sigortası başvurusu falan var...
[QUOTE=fXci;145466]zistem halen [COLOR="Blue"]löngınşayne [/COLOR]benım 57xxx lerden verdiydi löngü
eyiki uymuyom namıssız zisteme :::[/QUOTE]
Abi sen o sistemi çöpe at bence :::