-
[quote=Sekube;306838]Vadeli haftalık stochastic..Doğru yazdım mı adını?:D
Görüntü güzel, daha yolumuz var gibi...
Solda en alttaki dibi 23.11.2009 da yapmış.Vay vay tam bir sene sonra trend kırılımı, değişimi mi?
Ya kırılırsa?
[IMG]http://666kb.com/i/bobi5y42hlhsrx236.gif[/IMG][/quote]
12 kasımda yazmıştım.Haftalık grafik olduğuna göre bu hafta için kabul edebiliriz...
-
[quote=saraylı;308182]bence Baba Vanga'nın dalga yapısı yanlış....boks.
üstelik öldüğü için düzeltemiyor bile...:)))
2008 de hani suikast olmadı devlet büyüklerine falan...:confused:
dedikleri çıkmaz...
bu kadar fazla şey söylersen bazı dediklerin de tabi çıkar o ayrı...:..:
sistemle çalışsa daha iyi imiş ,haha::::..:[/quote]
abi birde şöyle bir konu var..
2011 de müslümanlar kimyasal silahla Avrupa yı yok ediyorlar.. Yok olmuş Avrupa nın nufusu, 2016 da bi daha azalıyor::: üstüne bir de müslüman bir ülkenin kontrolüne geçiyorlar..::: önce yok olmuş sonra nüfüsü azalmış bir yeri kontrol altına almakta ne var zati..::::::çayır bayır..bastığın yer senindir hesabı.... vize kalkar herhalde o zaman...lelele.lelelevay baba vay vanga vay..ha birde komünizm konuusndaki tahmin vanga nın sayılmaz..onu Marx da dediydi..biraz erken demiş ama..olsun..
-
[QUOTE=nanodeal;308181]iyi bişeymi bull market?[/QUOTE]
Ne biliyim ben kahin değilimki.dng
-
histemli ky herzaman kaybeder dusturuyla hareket ettigim icin gene kaybediyorum :)
yukarı gıderken shortta oluruz assa gıderken longda oluruz... ne zaman pozu bıraksak ordan doner ne ara ısrar etsek dıbıne kadar terse gıder... la hayır bı kere de bala .ote tut yav.. boyle kaybetme oranlı baska sıstem yoktur tersımı uygulayan bı sıstem olsa %100 kazan be peeeh
makas - ye gecer bizde bu talih olduktan sonra...
-
inanın long beklemek daha kolay el netice..
-
kayaaaaa...koçum kaya...... -2000 senaryo liyv :)
-
[quote=bull market;308186]Ne biliyim ben kahin değilimki.dng[/quote]
olsun Vanga'da değilmiş bak)
-
Ahanda çöküşün devam edeceğinin teyidi geldi, her seans verirler artık.
-
Vay be arkadaş sabrın sonu selametmiş cidden :..: :..: :..:
-
son bi atarımız kaldı Kennym onuda dokuzuda sayıyolar malumun makarna var pirinç var bakliyatta neymiş.. nakli yat
-
yok canım 93000 kapanışa gidiyoz dünden değemedikte bayım..
-
81000 den önce destek yok bana göre.