-
[QUOTE=SEYYAH;145220]3 kulhu bi elham okuyalım hemen...hatta 6 kulhu iki elham daha etkili olur :o
valla emortım çok kafam bozuk gülüyoz gırgır şamata filan ama 24 ağutostan sonrasını ne sen bana sor ne de ben sana söölim kardeşim...berbat ötesi...en çok üzüldüğüm ise hepsinin sistem zararı olması...vallahi kendim tek trade yapmadım...çok gitti elim fakat müdahale etmedim.poza girişlerden sonra ters sinyali beklemeksizin take profit yapsam amuduyla götürmüştüm.yapmadım...en basiti son 2 poz hemen sıcak sıcak ikiside 500 er puan bırakıyordu almadım...1 günde 1000 puan hemide böyle rezil piyasada...
lem 2 dene k_çı kırık sistem koduna milyarları bağladık o da bizi hallaç pamuğuna çevirdi...[/QUOTE]
valla ben sisteme uyamıyorum..karı gördümmü yapıştırıyorum gözüne..az zararla kurtarmaya çalışıyorum..az maz yaptım bişyler ..fortföy tatilden bu yana %50 arttı..şükür yarabbim..ama çok güvenmemek lazım..gece kalıyorz ya işte sakat durum burda..
-
Dow'dada lale devri bitiyomu ne?
-
[QUOTE=SEYYAH;145220]3 kulhu bi elham okuyalım hemen...hatta 6 kulhu iki elham daha etkili olur :o
valla emortım çok kafam bozuk gülüyoz gırgır şamata filan ama 24 ağutostan sonrasını ne sen bana sor ne de ben sana söölim kardeşim...berbat ötesi...en çok üzüldüğüm ise hepsinin sistem zararı olması...vallahi kendim tek trade yapmadım...çok gitti elim fakat müdahale etmedim.poza girişlerden sonra ters sinyali beklemeksizin take profit yapsam amuduyla götürmüştüm.yapmadım...en basiti son 2 poz hemen sıcak sıcak ikiside 500 er puan bırakıyordu almadım...1 günde 1000 puan hemide böyle rezil piyasada...
lem 2 dene k_çı kırık sistem koduna milyarları bağladık o da bizi hallaç pamuğuna çevirdi...[/QUOTE]
En azından sistemin kendisine milyarlar bağlamadın :D
-
dow tobo yaptı üüüü...tepebilir..bi saat var...herşey olabülü...
-
[QUOTE=QUEEN;145195]bişeyi de düşünerek yapsınlar şu memlekette..altyapı sorununu çözememişsin daha.. hemde istanbulda ..ne deseler boş..icraat yok işte..normal bi yağmurda bile kriz çıkıyo memlekette..biraz fazla yağınca afet oldu ya..olmayacak işler hep burda..:confused:üüüüüü[/QUOTE]
[url]http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12440323.asp?yazarid=249&gid=61[/url]
-
[quote=VOBiX;145228]En azından sistemin kendisine milyarlar bağlamadın :D[/quote]
he valla o zaman süper olurdu...hem para bayıl hemde sana para keybettirsin...:..:
-
Yaa bi Jerfin kızımız vardı nereye gitti o . Gören bilen varmı?
-
daha manşetlemedim .. gardımı alıyorum .. son yarım saat manşetleyecem .boks..boks..boks. ..
şövalye patron daha şelale başlamadı bence .. böyle şelale düşüşü olmaz olsun .. üüü ..
-
9530 fdc smaç yeresi..geçerse..tepede yine..
-
enorton..o bej kitabe miydi..
-
[QUOTE=QUEEN;145234]9530 fdc smaç yeresi..geçerse..tepede yine..[/QUOTE]
Dow aynı bizim milli takım gibi, 1-0 öndeydi ama berabere oldu ve beraberlik yetmiyor :(
-
Hay allah bütün gün evde oturmaktan beynim karışmış. Saat 23.00 olmuş diye şartlanmışım. Bide baktım dowda hala işlem oluyor.kuvin tobo demese ayılmıycam hala.