vay arkadas su katılmamıs ** gibi piyasanın tersine işlem gecmiyolar mı oglen arası pif....
Printable View
vay arkadas su katılmamıs ** gibi piyasanın tersine işlem gecmiyolar mı oglen arası pif....
Helal be Kennym yapıştır gitsin hakediyolar herdaim..))
hızlı mental
[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/8472/5dk.png[/IMG]
abboov tam madik hareketler iki çuvaldan birini seçerler artık dear fXci..
Sözlükte dikkatimi çekti...
Ünlü bir kahin..
vangelia pandeva dimitrova - (30.01.1911 - 11.08.1996) baba vanga
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga[/url]
Kehanetlerinden biri...
2010 - 3.dunya savasi kasim 2010 da baslayacak ve ekim 2014 yilina kadar surecek.
Şimdi baktım passat da jelibon üstadın konusunda yazmış öğleden önce...
millet trafiğe takılmış..toplantı cortelendi... üşşş....Hacıseku, o ne abicim savaş filan..üwwwwwww..olmasın savaş..üühühühühhühü....
bu arada Multipass da Titrek de satta amma histem pis alda...
savaş çıkarsa ünlü bi kahin olur merhum Bulgar yoksa ekmek ünvan durumu oluşur bitabi..) ha bide 4 yıl sürecekmiş sonunu piyade savaşı bağlarlarsa belkim o da..
[quote=Sekube;308162]Şimdi baktım passat da jelibon üstadın konusunda yazmış öğleden önce...[/quote]
denklem gibi yazıyon bazen hocam
Hacıseku,
Zaten o iş olmaz..Neden dersen, 2012 de armageddon olacak..iyilerle kötüler, kudüs civarında furuşacak...sonra eş zamanlı olarak Maya takvminde de aççıh seççih görünen MARDUK un dünyaya çarpması ve insan medeniyetinin bir kez daha son bulması durumu var..2012 de dünyada bir bin insan yada yüzbinler mertebesinde insan kalırsa, onlar da eşşek değil herhalde, gidip üstüne iki yıl daha savaşmazlar :)
şahsen ben babavanga dan ziyade bu teoriyi tutuyorum..Kutsal Kitaplar+Önceki büyük felaketlerin tarihleri-periyotları+Maya lardan kalan bilimsel çalışmalar...hepsi cok oturuyor bu senaryoda...:) :)
meğersem 11650 kafasına takılmışmış dow'un benim neyim eksik misali molada shortta oluşmuştur az biraz pilav üstü 11k küsür ön maliyetli bi öngörüdür bedavacıyız ya hani..
atma Astatin..