-
[quote=jelibon;324786]Altın 3 tur attı şimdilik 41 puan anam anam ne telefler olmuştur.
Dirençde yine bizim dirençde satış geldi, yemedi korktum valla, iyi para alacaktım açsaydım.
Jelibon.[/quote]
:) Sn jelibon bu hızlı hareketlerin sebebi nedir sizce ? :)
-
[quote=jelibon;324784]Bugün ne streslenmişim şu tarihler yüzünden sabahın 11 inde rakının faydalarını yazmışım zaten. Bu haftasonu çekecem galiba kafayı, çok streslendim.
jelibon.[/quote]
dur abi:..: ben gidip bakayım bar'a boş mu? dolu mu? pela gelecek mi? barmenle konuşayım:rolleyes: gün tarih alayım,;) sonra oturur iki kadehle başlar dibi görene kadar bar da oturur, memleketi kurtarırız:::
-
[QUOTE=turkishmojo;324788]:) Sn jelibon bu hızlı hareketlerin sebebi nedir sizce ? :)[/QUOTE]
Ne önemli direnci kırıyor (GÜMÜŞ) ne 29 u kırıyor.
17sine kadar sorunlu demiştik.
Normal bence.
Yön 17 sinden sonra. Ay la ilgili. Yeni ay dolunay hikayesi.
Önünde süre var aslında yatay olumsuz olmalı ama HUİ yı 500-520 nötraline sokmak istemiyor.
Kısaca bu yatayda yapılan bir düzeltme ve henüz bitmedi süre olarak.
Jelibon.
-
Mevsimselliğe baksan zaten ocak ayının yapısı bu hemde. Çok dalgalı ocak ayı. Önceki 4-5 aya benzemez.
iyi dikkat et Tr de öyle. Çok dalgalı. Short açan kazanıyor long açan kazanıyor tek şart iyi yerden açacan hep.
Jelibon.
-
hocam merhabalar, s&p 30 gündür 10 günlük dma'nın üstünde kapatıyormuş, 82 yıldır ilk defa, hayırdır inşallah
- link
[URL]http://www.zerohedge.com/article/sp-melt-price-momentum-once-never-event[/URL]
-
[QUOTE=LuftBallons99;324801]hocam merhabalar, s&p 30 gündür 10 günlük dma'nın üstünde kapatıyormuş, 82 yıldır ilk defa, hayırdır inşallah
- link
[URL]http://www.zerohedge.com/article/sp-melt-price-momentum-once-never-event[/URL][/QUOTE]
işte çok basit bir hoyla yükselişi nasıl tuttuğumuzun kanıtı, bunlar şimdi yazıyor bunu, biz bir önceki ralliden çözdük bu karakteri.+.
Jelibon.
-
akşam intel önemli düşüşün tetiği intel olacak ndx de o oboyu patatese çıkaramazsa.
iyi akşamlar.
Jelibon.
-
Ölü net trend kırmak üzere.
.79 altı ölüm ona 128 inci kere.
ewsi var onun burada alayına ters ewsi.
Jelibon.
-
-
[QUOTE=jelibon;324470]Gümüş Bugün
Dirençler 29.77-29.96 ve 30.15-30.38.
Destekler 29.20-29.39 ve 28.50-28.80.
Nötralim. İkinci destek kırılmadan. ve ilk direnç kırılmadan.
Trade.
Zordur ama ha.
Jelibon.[/QUOTE]
Güzel tepede dipde noktasal borusal.
Hatta hangileri önemli direk yazmışım.
neden? yukarıyı kıramadı geri alımın %50 siydi orası.
Sabah risksiz alım yerini yazacağım.
Jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;324827]Güzel tepede dipde noktasal borusal.
Hatta hangileri önemli direk yazmışım.
neden? yukarıyı kıramadı geri alımın %50 siydi orası.
Sabah risksiz alım yerini yazacağım.
Jelibon.[/QUOTE]
Gerçi şimdi yazayım
28.50-28.80 ilk alım yeri kırarsa 26.50-27.00.
Kısaca 28.50 pivot.
Jelibon.
-
Acıların takımı böyle arızalar yapmasa olmaz zaten.
:::.kom+..dng.brv.boks.:eek::cool::rolleyes::(
Jelibon.