[quote=lazar;242134]kuzuyu seven geriye doğru teşekkür butonuna basıversin,
seviyorsanız sevginizi gösteriverin,[/quote]
maalsef sistem tekrardan tesekkur verebılme ımkanını sunmuyor yoksa tsk un karesı , kübü seklınde verebılırdım
Printable View
[quote=lazar;242134]kuzuyu seven geriye doğru teşekkür butonuna basıversin,
seviyorsanız sevginizi gösteriverin,[/quote]
maalsef sistem tekrardan tesekkur verebılme ımkanını sunmuyor yoksa tsk un karesı , kübü seklınde verebılırdım
[quote=paradigma;242152]maalsef sistem tekrardan tesekkur verebılme ımkanını sunmuyor yoksa tsk un karesı , kübü seklınde verebılırdım[/quote]
geriye doğru vericen abey,
bak ben 2500 tane teşekkür verdim...
Sayın kuzu,
Mesajlarınızı misafir olarak okuyordum, ama sizin mesajını üzerine kayıt olup mesaj yazmak istedim.
Yazdıklarınızda faydalandığımızı belirtmek isterim
saygılarımla
piyasadan döviz çıkışı var,
bugün tam kuzunun günü, biz tam da bugün kuzusuz kaldık...
arkadaşlar, kuzunun eski mesajlarındaki teşekkür butonlarına basın,
gelir yazar o zaman...
hem gelsin yazsın istiyorsunuz, hem de eyleme geçmiyorsunuz...
makro yorum olmazsa sudan çıkmış balığa döneriz...
10000 Teşekkür benden gel kuzuuuu...
Ne adamsın teşekkür olacakta madalyamı takacaklar..
Konuyu Toplam 31 Üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 18 Misafir) paradigma, KazimBorazan, MuglaliZuhtu, alfaalfa, kemal52x, erkmen, egim, HASAN34, suprad, Kutsal Hazine Avcısı, METEPOSTA, parite, tractact sn kuzu , goruldugu gıbı sn kazımborazan da burada bır ara sezlenişiniz vardı, hatırlıyorum ....bır tek sız yoksunuz ;)
Herkeze cümleten hayırlı akşamlar kuzum seni bekliyoruz............
[quote=GATE;241497]Merhabalar;
Yazdığımız stratejiye bağlı kalarak işlem yapmaya devam ediyoruz.
Bugune bakarsak aslında tam bır savas oldu dıyebılırız...
Bazıları yukarı gorecelı gucsuzlugu sorgulayarak ve tatıl rıskını almayarak pozısyondan cıktılar. Bu pozısyondan cıkma esnasında baskı hıssedıldı...
Pekı bızım stratejımız nasıl ılerlıyor....
Yukarıdada belırttıgım uzere; 69.000 fıyatlı longları gorecelı gucsuzluk ve tatıl rıskı sebebıyle 1/2 oranında tasımaya devam edıyorum. Endeks ıcın yukarı yazımda vermıs oldugum 57.100-400 bandı cok onemlı hale geldı.
Elımde kalan longlar ıcın stratejım halen gecerlıdır. 70.600 un yukarı gecılmesı sebebıyle buranın altında kapanıs yapacagına ınanırsam kalan 1/2 yı bu sevıyeden verecegım ve short acmak ıcın 55.100 un kırılmasını bekleyecegım.
Dıger senaryoda ıse 71.600 un uzerınde flat kalmayı; endeksın alcalan tepeler sevıyesıne hareketını ızlemeyı (58.400-58.700 olarak revıze olmustur) dusunuyorum.
Bura gecılebılırse tekrar uzun pozısyon acacagım. Gecılememesı durumunda ıse; short pozısyon ıcın 57.100-57.400 bandının tekrar asagı kırılmasını bekleyecegım.
Umarım yeterınce acıklayıcı olmustur...
Herkese bol kazanclı gunler dılerım...[/quote]
Merhabalar;
Uyguladıgım stratejı netıcesınde;
Sabahleyın; yukarıda yazmıs oldugum 69.000 den actıgım uzunların kalan yarısını da 69.600 den kapattım. (Yarısını bır oncekı gun kapatmıs ve yukarıda belırtmıstım).
Endekste 55.100 vadelıdede 69.200 sevıyesının asagı kırılması netıcesınde verdıgım stratejıme baglı kalarak SHORT pozısyon actım...
Gun ıcerısınde ıkı defa 68.200 sevıyelerının denenıp kırılamaması netıcesınde SHORT pozısyonlarımın YARISINI seans sonu olan guclu harekette 68.600 den kapattım. Yarın 69.000-69.200 aralıgının; endekstekı 55.000 sevıyesı ıle ES ZAMANLI yukarı gecıldıgını gorur ısem SHORT pozısyonlarımı kapatıp 55.700 sevıyesıne kadar FLAT bekleyecegım. Bu sevıyesının gecılmesı ıse tekrar UZUN pozısyon alacagım.
Aksı taktırde ıse yanı 68.200 sevıyesının asagı gecılmesı durumunda ; (Kı ben kendı adıma beklemıyorum; ama beklentılerle ıslem yapmadıgımı belırtmıstım); dıger 1/2 pozısyonumuda SHORT a cevırıp daha once vermıs oldugum (vadelı ıcın 66.500 sevıyelerı) hedefımı beklemeye baslayacagım...
Herkese bol kazanclar dılerım.
Not: Goruldugu gıbı belırgın bır stratejısı olup duygusal davranmayan her yatırımcı bu havalarda bıle kar edıyor. Bunun bırde TREND sırasında gerceklestıgını dusunun ve hayal edın...
BU ARADA SAYIN JANI (KUZU) dusunce seklınız ve uslubunuz gercekten sıra dısı....
Bızım halkımız sever bunları...
Bence bırakmayınız...
Kolay gelsın
sn kuzu yazmaya devam etmeniz önemli cunku bakış acınız bizlere yol gosteriyor ve yararlı oluyor. saygılar inş yazarsınız.
Ülem kuzu yöntem iyi yattığın yerden teşekkür, millet çalışsın sen al..dng.dng
su kesinki....ben cok huysuz bi adamim...kuruntu yaptim gene...
SEVIYORMUSSUNUZ LEM BENI...OKUYORMUSSUNUZ...
gelde git...bu sevgi yeter...
gelelim....borsaya...
dun size kopyayi verdim gitmeden....cuma gunu alman parlementosu paket oylamasi ve maliye bakanlari toplantisi donus yeri....SHORTLARIMI TUTUYORUM...71 100 LERIM...BUNNARA SABAH 70 100 DEN ILAVE YAPTIM....
YARIN....EYLEM GUNUM....SOYGUNA DEVAM....
DEVLETLERI ZORLUYORLAR....KORKUNC BI SOYGUN VAR...
netice itibari ile kapitalistiz...BIZDE SOYUYORUZ....