Yarın tarım verisine kadar yatarım, veri gelir hareket başlar takılırım beyaaaa :)
Flatım rahatım şimdilik :)
Printable View
Yarın tarım verisine kadar yatarım, veri gelir hareket başlar takılırım beyaaaa :)
Flatım rahatım şimdilik :)
sizce günün dip adayı hangi seviyeler ?
Gel gel sarışınım gel . . .
Sat 1649
al ???
1750 den itibaren iki döngü düştü
ya bir döngü daha düşüp çıkacak ya da cuma sabahından itibaren çıkacak .
Geceyarısından sonra indik düzleşecek . Fiat yeni değerin , çizginin altında kalırsa geçen salı olduğu gibi fişi tamamen çekilecek :) . Yok üstünde kalırsa ve altına düşmemeye direnirse çıkmayan candan umut kesilmez .
1685 altı nefes yeri 50-60 olur
1685 -95 range
ağır ihtimal 1650 den yana göstergeler o yönde
[quote=gnome;421866]geceyarısından sonra indik düzleşecek . Fiat yeni değerin , çizginin altında kalırsa geçen salı olduğu gibi fişi tamamen çekilecek :) . Yok üstünde kalırsa ve altına düşmemeye direnirse çıkmayan candan umut kesilmez .[/quote]
özür dilerim indik zaten düz . Yarın sabahtan itibaren trende girecek .
Iki ihtimal var . Ya hızla 1710 seviyelerine yükselmeye çalışıp yeni güne oralardan merhaba demek isteyecek . Ya da 1690 altına gitmek istemeyecektir.
Aslında nereye düşeceği ya da nereye çıkacağı umrumda değil . Al gelince long olunacak o kadar .
[QUOTE=gnome;421870]özür dilerim indik zaten düz . Yarın sabahtan itibaren trende girecek .
Iki ihtimal var . Ya hızla 1710 seviyelerine yükselmeye çalışıp yeni güne oralardan merhaba demek isteyecek . Ya da 1690 altına gitmek istemeyecektir.[/QUOTE]
1710 a yolculuk başladı .
o sp ne dediysem oraya gider
kralına gider
jel.
o goldiede
çarşambadan sonra heç bir ihtimalde dip alçaltmazsa dikkat ise
şu ay var ya havada
GOL OLUR GOL
KEFALETİM YENİ AYA KADAR SONRA SATSIN
13-17 DEN SONRA SATSIN
AMA ÖNCE AYULARIN ALAYI ŞİŞTE
DİKKAT DİKKAT CUMA ÇARŞAMBANIN ALTI KAPANIŞ KATİ STOPTUR VE VE YENİ AYA SATIŞTIR
YAZDIĞIM HERŞEY ANCA VE ANCA CUMA HAREKETİNDE ÇARŞAMBA PERŞEMBENİN ALTINA GELİNMEYEN DURUM İÇİNDİR
BAKIN SIPANIN YOLU YOK
TARIMI ACEMİLER BEKLER SP 1430 GÖRECEK YOLU YOK
AMA ALTIN NAparsa yapsın bugünden sonra aynı yönde olun ta ki yeni aya kadar
çav.
pzt görüşürük.
jel.
geçilmeyecek bir konu var
son mesajda anlatmadım o değil bu
ama
dax
parabolic atıyor
ALAYI AYUNUN ...............
GİRSİN.
OK?
BURA JELİBONCA
BURA AYUNUN ..............
ULAN BURA GÖBEKTEN ÖKÜZ
BURA JEİBONCA LAN ALAYINA JELİBONCA.
JEL.
Alayaına jelibonca lan
alayına beşiktaş
alayına dax
ulan
alayına gider ulan
alayına
jel.
ALAYINA İMKB LAN
alayına
76
lan alayı
ampul oldu
lan.
jel.
deli dediler
manyak dediler
kırık dediler
piskopat dediler
nasıl olacak dediler
çüş dediler
olmaz dediler
olacak dedi
oldu
olur
jelibon lan bu borumu?
alayını lamba diye yakarım ampül ederim
elektriği edison
bulduysa ewi jelibon yarattı
dediğim rakamları
ağzına alamadı bu hayatta kimse
bzim hayalimizi
KİMSE GÖREMEDİ
ÇÜŞ DEDİLER
OHA DEDİLER
NASI OLUR DEDİLER
BİRİ HAYATTA
BU ALEMDE 75 LERİ YAZDI 76 LARI YAZDI
81 LERİ YAZDI
YAZMAYANLAR AMPÜL OLDU AMPÜL
ALAYINA AMPÜL
ALAYINA GİDER
ALAYINA BEŞİKTAŞ
HAYATTA BEŞİKTAŞ
TEK AŞK BEŞİKTAŞ
GERİSİ TIRIVIRI
JEL.
[QUOTE=jelibon;421898]o goldiede
çarşambadan sonra heç bir ihtimalde dip alçaltmazsa dikkat ise
şu ay var ya havada
GOL OLUR GOL
KEFALETİM YENİ AYA KADAR SONRA SATSIN
13-17 DEN SONRA SATSIN
AMA ÖNCE AYULARIN ALAYI ŞİŞTE
jel.[/QUOTE]
patron ... evladiyelikmidir ... 1700 altı :o
çarşı
Susarsa catışma
Konuşursa Savaş
YaZarsa destan
Severse
Devrim
Olur.
Çok sevdik be Abi
Jel.
Tarım dışı ile poza girerim artık, su bulanık, içerde balıkda olabilir timsahda :)
[IMG]http://g1212.hizliresim.com/14/7/gnhd6.png[/IMG]
dün saat 2 de rsi trend kırılışına onay verdi büyük ihtimal 74500 altına sarkma bugün görülebilir..
[IMG]http://g1212.hizliresim.com/14/7/gnhfj.png[/IMG]
vob ta da aynı durum var onda da 93500 altı görünüyor
[IMG]http://g1212.hizliresim.com/14/7/gnhjg.png[/IMG]
veriyle beraber ya da verisiz artık 1670-80 ya da 1705 üstünde alım fırsatı verebilir rsi yi takip etmekte fayda var diye düşünüyorum..
OBO YAZACAĞIMA TOBO YAZMIŞIM YANLIŞ ANLAŞILMASIN[IMG]http://d1212.hizliresim.com/14/7/gnjq8.jpg[/IMG]
Altın grafiğine bakınca taaa 1749 dan beri hala satta olduğunu görüyoruz . Saat 11.30 itibarıyla 1706 üzerinde al gelir . Ne kadar aşağıdan al gelirse karı o kadar kitleyeceğiz .
BİR İHTİMAL 1692-93 E KADAR DÜŞÜP MUHTEŞEM BİR TERS OBO YAPABİLİR . WE DON'T CARE :)
DÖN DUR YOK AL GELECEK VE LONG OLACAĞIZ . NE ZAMAN GELİRSE . . . . İSTER OBO YAPSIN , İSTER AMUDA KALKSIN . AL GELECEK VE BU SEFER LONG OLARAK PARALARI GÖTÜRECEĞİZ . . .
[QUOTE=gnome;421937]Altın grafiğine bakınca taaa 1749 dan beri hala satta olduğunu görüyoruz . Saat 11.30 itibarıyla 1706 üzerinde al gelir . Ne kadar aşağıdan al gelirse karı o kadar kitleyeceğiz .
BİR İHTİMAL 1692-93 E KADAR DÜŞÜP MUHTEŞEM BİR TERS OBO YAPABİLİR . WE DON'T CARE :)
DÖN DUR YOK AL GELECEK VE LONG OLACAĞIZ . NE ZAMAN GELİRSE . . . . İSTER OBO YAPSIN , İSTER AMUDA KALKSIN . AL GELECEK VE BU SEFER LONG OLARAK PARALARI GÖTÜRECEĞİZ . . .[/QUOTE]
Sn gnome harıka grafık teşekkürler acaba mumkunse pozisyon değiştiğinde (grafik muthiş) bizimle hemen paylaşabilir misiniz? Saolun .lelele
Temel'in şifresi moskova'da , da vıncı'nın ki vatikan'da , pala'nın ki istanbul'da...:)))) ;)))
Eğer ters oboyu 1692-93 e düşmeden bu seviyeden yaptıysa long çok avantajlı olacak . ÇÜNKÜ SAĞ OMUZ YUKARIDA KALIRSA KİTABA GÖRE HIZLI ÇIKIŞ OLABİLİR . Lakin biz al sinyalini bekliyoruz . 1704-1705 üstü olacak .
HATTA BİZ LONG OLALIM SAAT 16.00 - 17.00 GİBİ 20 PUANLIK SPIKE BAR GELSİN YUKARI ;)
"Avrupa Merkez Bankası'nın dün gerçekleşen toplantısında Yönetim Kurulu'nun çoğunluğunun faiz düşürme taraftarı olduğu açıklandı."
haber bu;
şimdi patronlar bu elemanlar faizi düşürürse ne olur?
1685 altı
1705 üstü
gösterge satta ani haraketler dışında dönmez tarım gibi
dökülecek başka kimse kalmamıştır sanırım, fena salladı ağacı, longum 1684 stopum hadi gel pala emmi :D
1686 dan benide yazın...
Hala long yok short devam .
Insanın iştahı kabarıyor ama sabır . . .
1697,5 üzeri gole gider, insan düşük lotla oynayınca üzülüyor böyle zamanda :)