-
[quote=ordi;332935]Larossıan abi, üç gündür 80850 üstü long, 79975 altı short gözüküyor bende arası ise tokatlıyan bölgesi mi? dersin yoksa doğrama bölgesi mi? dersin ama öyle de böylede pala elinde palayla bekliyor bu bölgede kimi görse kesiyor.[/quote]
Geçen gün dediğim gibi gideceği yönün tersine döndümü o gün kıyım uygular takii düzelene kadar o arada poza girmemek en güzeli.
Bunu dün yaptı gördüğün gibi dünden beri kıyım var onun için yön bulana kadar flat daha güzel olur.
-
[quote=Larossıan;332893][URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/9/1994.gif[/IMG][/URL]
Üstteki drençden sonra aşağı 1.destek çizgisini çektim hangisini kırarsa o yöne.[/quote]
Bak burada görülüyor desteği kırdıktan sonra terse döndü burası kıyım bölgesidir.:oBurada ky bulaşmasa iyi olur flatttt en güzelidir..
-
Yoksa çarpım çarpım çarpar Ordi çarpılmanızı istemem yada poza stoplu girin.
-
[QUOTE=Larossıan;332940]Bak burada görülüyor desteği kırdıktan sonra terse döndü burası kıyım bölgesidir.:oBurada ky bulaşmasa iyi olur flatttt en güzelidir..[/QUOTE]
2 GÜNDÜR DANS YAPIYORDU BUGÜN PALA LOKUM GİBİ SANKİ DİLİNİ YUTMUŞ.. GÜREŞTEN Kaçıo ...:..::..::..: eeee hadi palaaaa... çık ortaya .boks.
-
Bugün akşama bir iyilik düşünüyor ondan sakin Medet:D
Artık benim shortlarımı yer yoksa benmi onu yerim belli olur.
-
[quote=Larossıan;332944]Yoksa çarpım çarpım çarpar Ordi çarpılmanızı istemem yada poza stoplu girin.[/quote]
iyi niyetiniz için GANİ GANİ TEŞEKKÜRLER Larossıan abi, SAĞOL, VAROL.brv
-
Saatlik 80525 yada üstü kapanış görürsem bütün pozu Flatlarım Medet.
-
[QUOTE=Larossıan;332965]Saatlik 80525 yada üstü kapanış görürsem bütün pozu Flatlarım Medet.[/QUOTE]
şuan varya herşey boş görünüo.. biri derhal düğmeye bassın.. +.
-
[quote=medet;332981]şuan varya herşey boş görünüo.. biri derhal düğmeye bassın.. +.[/quote]
Evet aşağı yukarı farketmez karar verse.:..:Bu kadar sakinlik pek hayra alamet değil
Ptesinden beri short takip ediyorum yetti gayrii.
-
-
Aynı drence geldi gene gece kapanışı görüp ona göre poz alacağım.
-
Drenç tam 81050 denk geliyor.