[quote=Astatin;226004]Açılı olan..PALA açılı olan:)))[/quote]
sana inanıyorum
Printable View
[quote=Astatin;226004]Açılı olan..PALA açılı olan:)))[/quote]
sana inanıyorum
[quote=secbul;225995]2000 kısa kapanırken long bulmadanmı kapanmış ?[/quote]
secbulum hoş geldin...
Özlüyoruz,ağacını yetiştirdim arasıra gelde armut yiyek beraber...:)
[quote=EMEKDAR;226006]secbulum hoş geldin...
Özlüyoruz,ağacını yetiştirdim arasıra gelde armut yiyek beraber...:)[/quote]
Hoşbulduk, ara sıra okuyabiliyorum sadece. Kendi işlerim yoğun..lelele
Armut ağacı elbet yetiştirene hasatı verecektir. Şimdiye dek hep armutlar toplandı. Hiç kendi haline bırakılmadı..brv
tarasun seni nenen koysun kara toprağa
gidiyom geliyom aynı yerde eehh yeter len pala , iice hötötröf olmuşsun sen.. anlaşıldı ya piyasayı bırakmaya hiç niyetrin yok iyi bi haber gelene kadar sımdılık poz topluyosun ve iyi haber için bi düzen planladın yarın bigün bu gerceklesecek yada ciddi anlamda alttan alttan short yapıyosun .. ( bu kısma ihtimal vermiyorum sen short yapıcak olsan piyasa senden 5 adım önde shortlar.. )
üüüüüü ne kara bahtım varmış üüüüüü yaf ayu piyasası başlasa bu yedıgım dayaklar yuzunden shortada yatmamam onumuzdekı 5 yıl yeter elimiz verdikce pala kendıne dogru cekıyo.. nasıl haysiyetsiz bi grupsun sen be peeeh..:confused::confused::confused:
dün destekler şıkır şıkır çalışıyordu..bugün dirençler..du bakaaaamm
[IMG]http://i42.tinypic.com/149noyf.png[/IMG]
Sevgili Pela kardeşim. Yettim gari. 73400 e doğru gelde şort giyem rahat rahat. Hani diyom maksat aynı tarafta olmak. Yoksam 72750 altı beni yanına ancak alırsın.
spottan biraz yüz bulsa yukarıya patlıyacak vadeli..
[quote=ATHLON;225991]ben uzunum da bosaj 4500 un hepsı benim deil...:)[/quote]
% kaçı senin?:rolleyes:
yukarı bi hareket başlayacak gibi duruyor...
vay vay vay...
175 uzun...
pala ayıp ediyon valla......
2000 puan yukarıda olursada kabul.... hehehe
yoksa ana avrat düz gidecem...
[QUOTE=oguzhan;225970]O yüzden zaten hemen ufak bi kar aldım kapadım ama yukarı daha gideceğine inanıyorum fakat geri çok hızlı dönüp satış fırsatı vermeyebilir tırsıyorum
çünkü saatlikler hala satta ama desdeklerine yaklaştı burada çalkalarken arada ezilip bi tarafımızı kırmayalım.
[COLOR="Red"]Esas düşüncem birazdan sağlam bir yukarı sonra amnsız bi satış ardından gene [/COLOR][COLOR="red"]saatlikleri ala döndürüp boğa piyasası..[/COLOR] Fakat zor yerlere geldik heran her şey olabilir diyede düşünmeden edemiyom[/QUOTE]
Bu görüşüm hala geçerlidir