yohannezburg olmaz bencede..)
Printable View
yohannezburg olmaz bencede..)
yeşil mini ikonuma göre forumda ünlenebilecek kapasiteye sahipmişim yaşasın..)
[QUOTE=nanodeal;308099]yohannezburg olmaz bencede..)[/QUOTE]
johannesburg istanbul ile aynı saat diliminde olduğu için ben başka sitelerde de bu bu saat dilimini kullanıyordum
kayaboss teprik ederim valla..kaya gibi hatta multipass gibi adamsın..bugün işlemsiz şortta beklemen dikkatimi çekti...
bu arada TGG 15 dklıkta 2 ye çıktı...tikkat yani..alıcı satıcı dengelendi..new turn on the way
farkındayım güneyden boylamdaşımız sayılır, 2 dak. zıtmış aynı saat diliminde inkiliz işi..)
[quote=Astatin;308082]kayaaaaa..hahahahahah...[/quote]
ne oldu Asti :( bi şeymi kaçırdım dışlarıdaydım da :o
neyin new turn'u on the way ama dear Astatin?)
2.30 civarını müteakip alırlar buraları bi tur daha hopefully.. turn the all the new way..
[quote=a.kaya;308105]ne oldu Asti :( bi şeymi kaçırdım dışlarıdaydım da :o[/quote]
hee..bi ara memügeyt kim kardaşyan filmi oynattı forumda ama bitti...kaçırdın...heheheh...şaka...bi ara gömmüşlerdide sen şort olduğun için...felan feşmekan
[quote=Astatin;308103]kayaboss teprik ederim valla..kaya gibi hatta multipass gibi adamsın..bugün işlemsiz şortta beklemen dikkatimi çekti...
bu arada TGG 15 dklıkta 2 ye çıktı...tikkat yani..alıcı satıcı dengelendi..new turn on the way[/quote]
sorma Astiprof 1-2 kere kapamaya gitti elim ama sonra vageçtim aman be dedim 5 likler yatay diyo kesin çarpma modunda amcalar onun için al-sat lar tehlikeli hiç bulaşmıyım dedim kendi kendime ve kapadım alım satım ekranını :..: yoksa biliyon hiç uyum değil pozda beklemek :D :D :D
bayram öncesi arefesi sonrası bodypunch'ı yedi anca toparlanıyo garibim napsın vob'umuz.. kroki oldu kıyamam..)
Arkadaşlar TGG dediğiniz nedir ?