-
[quote=paradigma;241816]sn kuzu sızı uzun zamandır arıyordum yakaslık 6 aydır.... (cok oncekı forumlardan berı takıp edıyorum ) sonunda voborsada buldum sn akcay dan ogrendım henuz 10 gun oldu şimdide yazmıyorum deyınce hakıkaten cok uzuluyorum.... mumkun olsada her yazınıza bırden fazla tesekkur edebılsem ama .... şimdi ozeldenmı mesaj atabıleceksınız nasıl olacak cok kıymetlı bılgılerınızı nasıl takıp edecegız lutfen tekrar baslasanız ....tskler saygılar[/quote]
Kuzum gercekten gitmene üzülüyoruz..genc kuzuları yalnız bırakıyorsun..bizlerin tesekkürleri yetmiyor mu az ama öz..yeniden dönersin ihsallah bizleri kırmassın..
-
[QUOTE=jani;241733]yazilarima tesekkur edenlere ve istiyenlere bi sure ozelden gonderecegim...istiyenler yazsinlar....[/QUOTE]
[QUOTE=EMCİ;241760]Günaydın jani üstat kısa bir süre oldu yazılarını okumaya başlayalı çok faydalandım kendi adıma teşekkür ederim.Bundan sonrada yazılarınızı özelden yada burdan gönderirseniz sevinirim.......:)))Tüm arkadaşlara hayırlı kazançlar[/QUOTE]
[QUOTE=paradigma;241816]sn kuzu sızı uzun zamandır arıyordum yakaslık 6 aydır.... (cok oncekı forumlardan berı takıp edıyorum ) sonunda voborsada buldum sn akcay dan ogrendım henuz 10 gun oldu şimdide yazmıyorum deyınce hakıkaten cok uzuluyorum.... mumkun olsada her yazınıza bırden fazla tesekkur edebılsem ama .... şimdi ozeldenmı mesaj atabıleceksınız nasıl olacak cok kıymetlı bılgılerınızı nasıl takıp edecegız lutfen tekrar baslasanız ....tskler saygılar[/QUOTE]
[COLOR="Red"]sayın kuzu bende arkadaşlar gibi yeniyimm.. sizin yazilarınızdan çok faydalanıyorum..topiğinizi sayın culex ten öğrendim.. bir haftadır takip ediyorum..
biz genç kuzulara çok yardımcı oluyordunuz..yorumlarınızı bekliyoruzz.. saygilar...sevgiler....[/COLOR].brv.lelele:)))
-
[quote=jani;241731]BURADA....bu forumda....sadece gunaydin diyene...20 tessekkur basiliyor....
NE YAZIKKI...bi suru bilgi sunana ise birak tesekkuru kufur sunuluyor....
BI SURE BU TOPIGI KAPATIYORUM....
SEVGILER....kuzu....[/quote]
ya agacım çok nazlısın sen de.. ama hakkın var..
kıymetli adam naz yapacak tabi.. de.. bırkıyorm kapatıyorum olmaz...
bekliyoruz devamını...
sevgi&saygı
-
bilmem bu kaçıncı topik oldu kuzuyu kaybedişim.herseferinde ummadığım anda yeniden buldum.bazı insanlarla hergün selamlaşırsınız konuşursunuz pek bişey ifade etmez.eski tanıdıklardan bazıları vardır yıllardır görüşmemişsinizdir,arayıp sormamışsınızdır birbirinizi bir gün karşılaşırsınız hiç sitem etmeden birbirinize sanki her gün görüşüyormuşsunuz gibi sohbet edersiniz.kuzu benim için böyle.ona neden yazmıyorsun diyemem ama söylediği her kelimeyi değerlendirmeye çalışırım. paylaşım onun ruhunda var.babanın çocuklarına kızdığı gibi kızar ama vazgeçemez.umarım onu gene okumak nasip olur
-
Kuzum yazmazsan biz öksüz kalmış gibi olacaz...bizi kurtlarla başbaşa bırakmazsın umarım...
-
Ya bırakın adamın peşini adama kötülük yapıyorsunuz istirahat etsin.:..::..::..:
-
kuzum artık yazarsın degılmı ? hala beklemedeyız
-
forumu uzun süre dışarıdan takip ettim. jani nin yorumlarının çok önemli olduğunu gördüm. kısa süre önce üye oldum ve daha önce okuduklarım da dahil olmak üzere 2000'in üstünde teşekkür verdim. çünkü bu kadar faydalandığım yorumlara, teşekkür dışında bir şey veremiyordum. üye olmamın sebebi sadece jani ye teşekkür etmek içindir. topiği izleyenlerin de aynı şekilde davranması gerekir.
hem izlemek, hemde bir teşekkürü çok görmek son derece ayıptır.
-
bir teşekkür butonuna basmak bu kadar zor mu?
ayrıca burada her yazana cevap vermek mümkün değil, 100'ün üstünde katılımcı izliyor. ayrıca makro yorumlara bir cevap yazarsanız ve mantıklı bir yazıysa, mutlaka cevap veriyor.
ben kendi adıma sn.jani nin tekrar yazmasını diliyorum.
geçmiş yazılarını tekrar okuyup teşekkür vermeye devam edeceğim.
Sn.jani'nin yazdıklarının bir teşekküre değmeyeceğini düşünenler de topiği izlemeyiversinler...
-
jani üstad 2 hafta önce bu siteyi buldum , bu sitede sizin yorumlarınızı örnek aldım ve vob 30 ilk işlemimi yaptım. Sayenizde parada kazandım ama daha önemlisi dünyadaki bazı olaylara farklı bakmayı öğrendim. İnşallah tekrar sizin yorumlarınızı okuyabilirim. Gerçekten çok saolun saygılarımla.
-
euro eksisini çoğalttı.. fakat dolar yükselmiyor.. endeks ...800 ü kıramıyorr...bir uyumsuzluk var gibi.. psikolojiye oynuyorlar..sıkışma hat safaya geldi.. kırılım çok yakın..
-
[QUOTE=Biocan;241993]euro eksisini çoğalttı.. fakat dolar yükselmiyor.. endeks ...800 ü kıramıyorr...bir uyumsuzluk var gibi.. psikolojiye oynuyorlar..sıkışma hat safaya geldi.. kırılım çok yakın..[/QUOTE]
evet ....800 kırıldı...
..........425 yandı... yarım poz kapatıldı..