Hayırlı günler cümleten.....
Printable View
Hayırlı günler cümleten.....
py yatay geliştiği için 5 dakikalık indikler bir iki kademeye sapmalar yapabilir, buna dikkat edilmeli,.....
şu anda ben de sapma var, short short bağırıyor, örnek olarak, ama fiyatlar yerinde,..onun için poz makul olmalı,....deyilmi,....
dax ve fdji 5 likte yavaşamak üzereler, bide avroya bakim sonnada dxy yapalım,
paritede yavşamış, ama dxy de güçlenmek gerekli ki bunları aşağı alalım, şöle bakalım burada dxy etken deyil edilgen,dolayısı ile bunların yavşamalarına değer alıyor, yani dxy güçsüz bırakılarak borsalar tutulmaya çalışılıyor, seneryo şu,
dxy de ve 10 yıllıklarada düşüşün devamına dovda düşüş bu saatten sonra crash olur,
dxyde toparlanış mdehale açıklamaları obama ve bernacke vey bunların türevlerinden toparlanışi olur anacak müdehale demek düşüşte yol alınmış demek,
bir şekilde dxy de ve 10 yıllıklarda toparlanış dovda kısa bir satıştan sonra tekrar yukarı yöneliş demek, bunların hepsinde dxy de toparlanış paritede kar satışı demek, aldatıcı olur bu parite durumuna göre borsalar yorumlanamaz, lokaldir,....çünkü top kovboydadır artık,....
1/6 short devam,......
indi bu dxy ye nerden bakabilirim
sistem güzel kurulmuş, bu parite süngeri daha öncede yazdım dxy nin sigortası, pavun altın da öle, gelişmekte olan borsalarda öle, ama parite bunların en güzeli, bayan çünki,...
bunu icat etmeselerdi süreç içinde ülkeler birbirlerinin mangırlarını tanımak zorunda kalacaklardı, koboy fena duruma düşecek ve dolarişzasyon büyük yara alacaktı, her ülke taviz şöle dursun en ufak meselede kovboya kafa tutabilecekti, bu durum bölgesel ticaretleri artıracak ve bölgesel ticaret birlikleri yol almış olacaktı, kovboyun saldırması durumunda en az 7-8 ülke buna kafa tutacaktı, dolayısı ile savaş dünyadan arazi olacaktı, berlin duvarı dibinde işte bu nikah kıyıldı, dibinde oldu bu gorbaçevde nikah şahidi idi,....
[quote=ares;276957]indi bu dxy ye nerden bakabilirim[/quote]
mtx de var bu ares,.....kovboyun parası ......
hayde bismillah :)
[quote=ares;276962]hayde bismillah :)[/quote]
lem ares ağayı soymaktan tutuklarlar seni valla,.....
ver küsküyü,...
[quote=indregandi;276966]lem ares ağayı soymaktan tutuklarlar seni valla,.....[/quote]
hırsızdan intikam alıyom ::::::::::::
1/6 dan devam ediyorum,....2/6 için erken,....
üst 76795 olarak onaylandı, alt şimdilik 76350 de ama bu geçici destek,....
ya 774xx ve üstü ya 74975 bakalım,.....ikincisi çöküş demek,....birincisi, 791xx sarmaşık hedefine gider, sonra buraya geri gelir(yatay için, bu yataydan sonra yani sayfa açılır) , hazırlıklar buna göre yaplsın,..
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/efee28e6.bmp[/IMG][/URL]
satışı aldık ama para yok, kuşkuluyuz yani,...
1/6 long,...
shortu 550 den kapadım 525 long
2/6 l durum henüz belli deyil,
Arkama yaslandım,....
[quote=indregandi;277033]Arkama yaslandım,....[/quote]
çuval doluyo gibi yavaş yavaş :D
[quote=ares;277054]çuval doluyo gibi yavaş yavaş :d[/quote]
görüntü o son bir tur olabilir aşağı,...
şimdi bu tepkinin boyutu önemli artık,....
475-575 kafadan geçilmeliki iş yapsın aksi egzost olur,...
Long stoplattı şimdi short stoplatıyor,
Ancak orta vade çıkışın olursa sert olacağını söylüyor,...
Artık 76900 ebakabiliriz gözümüz bunda, fake ise 550 altında kalmak, aralık 275-875,....
L den devam ediyorum,
Eğer 650 tepkisine devam etseydik, 774xx lerdeydik, ağam engelledi,...sevişmedeyiz,....
GOLDMAN SACHS, TÜRKİYE İÇİN 2010 YILI BÜYÜME TAHMİNİNİ YÜZDE 6.5'E DÜŞÜRDÜ
Ulan ne buyuyıoruz,kim buyuyor ben hala anlamıyorum..Bankalar faaliyet dısı kar yazıyor diye buyume oluyor,bu kurla nereye buyuyor resmen soygun bu elin gavuru geliyor 1000 doları bozdurup koyuyor geri 2000 dolar alıyor 1 yılda..gidiyor kendi memleketinde sıfır enflasyonla yiyip icip geziyor,bizede yabancı yatırım geldi diyorlar...kafayı yedirecek bu adamlar bana..kac yıl daha surecek bu soygun ben anlamıyorum abi..
[quote=elstock1;277108]goldman sachs, türkiye için 2010 yılı büyüme tahminini yüzde 6.5'e düşürdü
ulan ne buyuyıoruz,kim buyuyor ben hala anlamıyorum..bankalar faaliyet dısı kar yazıyor diye buyume oluyor,bu kurla nereye buyuyor resmen soygun bu elin gavuru geliyor 1000 doları bozdurup koyuyor geri 2000 dolar alıyor 1 yılda..gidiyor kendi memleketinde sıfır enflasyonla yiyip icip geziyor,bizede yabancı yatırım geldi diyorlar...kafayı yedirecek bu adamlar bana..kac yıl daha surecek bu soygun ben anlamıyorum abi..[/quote]
bunlar hepsi doğru, ancak ana proceksiyon var, o götürüyor burayı, ana proceksiyon taşıyor, kovboy o yüzden long gidiyor burda,....
[quote=indregandi;277110]bunlar hepsi doğru, ancak ana proceksiyon var, o götürüyor burayı, ana proceksiyon taşıyor, kovboy o yüzden long gidiyor burda,....[/quote]
bu ana proceksiyon hayırı sevmiyor, hayır der demez keser burayı, bu böle,.....
Yani biz short oluyoruz anacak proceksiyon devam ediyor, adamlarda short biriktirip uygun yerde kesiyor,........bu açıdan referandum önem taşıyor,....
Aslında teknik analiz le yapılacak iş bu zamana kadar long olunacak uygun yerlerin tayin edilmesi idi,.......bu anlamda short sadece stop loss olarak kullanılmalıydı ağır hareket ednler için, yok bizim gibi 10 luk falan gidenler bir yerden sonra ipin ucunu kaçırırlar, o yüzden dilim döndükçe bu konulara giriyorum,.....şimdi diyorumki kovboy long burada ağamda long, çünkü proceksiyon var, dünya güzeli bu yüzden bu işe isim koydum dedimki dünya güzeli, akıllarda kalsın diye,......
575 üstü önemli bu noktada,....
Fiyatlar artmalıki momentum olsun, momentum zayıf,
Sıkıntısı var şerronun ayar yapamadı demekki,...
Zor py bugün bir yöne durmak en iyisi, zaten öyle yaptım anacak shortton erken çıktım, 3xx değerlendiremedim, 650 l yide kaçırdım, cüzzi karla l devam ediyorum,....