-
Şimdi yurtdışı çok kolay.
Dow, sp yeni zirve gelecekmi. Gelmezse ayı olunmalı.
Gelirse Boğa olunmalı, zaten 1090 dan beri boğa modu devam.
5-10 gün ileriyi geri alabilsek olay çözülecek. Çünkü haftaya opsyon haftası.
Ama zamanı geri alamıyoruz,
Napıyoz o zaman, ocak tepesi geçilmezse 1131-1133 ve 1110-1115 kritik.
Yine ocak tepesi geçilmezse 10500-10300 kritik.
Yeni zirve gelirse 11100 görülür. 11500'e çıkarmı analiz etmedim henüz.
Bütün yıl için Dow 10379 pivot.
Sevgiler.
Jelibon.
-
Aşağı patlamasına az kaldı.
-
[QUOTE=asimileci;212161]uçgenin ne tarafa kırılacagı önemli simdi bakacagız ne olacak eger sen haklı olursan ben 65200 den flatlerim ama ben haklı olursam dikkat et derim.[/QUOTE]
ew çok kuvvetli bir silahtır
ama çok da şiddetli teper
iyi kullanamazsan yere düşürür.
ew ile analiz yapıp da 68 e kadar yolu var diyen de var..
-
[quote=belhal;212169]Aşağı patlamasına az kaldı.[/quote]
bence yukarı patlamasına az kaldı..... .boks.
-
stop lossumu 65700 e cıkartıyorum güzel bir sayım ben c dalgasının bittigine inanıyorum ana dalga sayımlarımız benzer sende düzeltme dalgasının sonunda oldugumuzu düşünüyorsun benim ufak hesaplarda gözüm yok 65700 üstü stoplarım artık tsk dalga yapısı hakkındaki yorumlarını paylaştıgın için
[quote=sazan;212163]Sevgili Asimileci,
En dipten başlayan sayımım da şöyle. (20 dk'lık grafik)
A'yı 3 dalga, B'yi triangle sayıyorum (Tekrar triangle'a döndüm).
C ya %61.8 of A seviyesinde bitti yada 66.5'a kadar gidecek. Gideceksek şu anda 4. dalgadayız. Bir double three oluşma ihtimali var.
Sanırım niye 66.5'e ulaşma ihtimalimiz en az düşüş olasılığı kadar var dediğim anlaşılmıştır. :)
Bol Kazançlar.[/quote]
-
[QUOTE=yaso;212175]bence yukarı patlamasına az kaldı..... .boks.[/QUOTE]
yana doğru patlayacak bence .. ehuehueh :o:o:o
-
[quote=temese;212174]ew çok kuvvetli bir silahtır
ama çok da şiddetli teper
iyi kullanamazsan yere düşürür.
ew ile analiz yapıp da 68 e kadar yolu var diyen de var..[/quote]
[I]çok güzel tespit......[/I]
[I]herkes aynı grafa bakıyor...amma....[/I]
[I]bakmak ile görmek farklı.......pozisyonel bakmakda cabası.....[/I]
.boks.
-
Bu işte sadece iki ihtimal var ancak bu kadar anlaşabiliyoruz. Bir ihtimal daha olsa hepten batmıştık...
Bir ihtimal daha var, o da Margin Call mu dersin?
Söyle Pala, ne dersin?
Rallin başka alem, sen tüm analizlerime bedelsin,
Stop'umu patlatma nazlı yar, beni mecnun edersin,
Şelalen başka alem, sen tüm sistemlerime bedelsin...
-
[quote=boz ayı;212179][I]çok güzel tespit......[/I]
[I]herkes aynı grafa bakıyor...amma....[/I]
[I]bakmak ile görmek farklı.......pozisyonel bakmakda cabası.....[/I]
.boks.[/quote]
poizsyonun varsa..vede yüklüyse burnunun önünü göremezsin bazen....
dizlerin titrer.....dişlerin birbirine vurur..........
:..:
-
bence pala bu vadede Akuma ölüm vuruşunu yapacak , bu nasıl bi aps değeridir yaf.. peeehhhh piyasadaki parayı poza baglatıp bitirecek , sonra bakacak hangı tarafta paladan olmayanlar daha çoksa onların zıddına gıdecek... baska turlu para kazanamaz bu denyolar... atacak kursunda kalmadı la .. şaka gibi..
hoş korkmuyo degilim , bunlar şimdi ayemeffff işi olmayacak dedıler bugun kesin bi bit yenigi var bunun ıcınde.. yukselısın devam etmesını anlamlandıramıyorum yarın anlastık dıyebılır bu satılmış kefereler...
-
[quote=asimileci;212177]stop lossumu 65700 e cıkartıyorum güzel bir sayım ben c dalgasının bittigine inanıyorum ana dalga sayımlarımız benzer sende düzeltme dalgasının sonunda oldugumuzu düşünüyorsun benim ufak hesaplarda gözüm yok 65700 üstü stoplarım artık tsk dalga yapısı hakkındaki yorumlarını paylaştıgın için[/quote]
stopu sonradan deiştirmek...ı-ıh...sadece biraz daha rahatlama kazandırır o kadar...tabı bu da benım nacızane görüşüm...bakınız stoploss ile ilgili topiğe...
yola beraber çıktıklarını,yolda bulduklarınla değiştirirsen yolunu kaybedersin..
-
hangi yana patlayacağını kimse bilemez.
ama herkes diğer yöne patladığında B planını uygulamalıdır.
düşünmeniz gereken patlayacağı yön değil, B planınız olup olmadığıdır.
şahsi fikrimdir.
-
[quote=unlimitted;212187]hangi yana patlayacağını kimse bilemez.
şahsi fikrimdir.[/quote]
bi de nukleus war mı...o da önemli bi kriter..:))
-
[quote=unlimitted;212187]hangi yana patlayacağını kimse bilemez.
şahsi fikrimdir.[/quote]
Ben tahmin ettiğim yöne patlamazsa masamda oturma grevi yapacağım. B planım budur. :..:
-
stop loss problemli bir işlemdir becerilse zaten problem kalmaz erken kol kesme insanı piyasadan uzaklastırır muhtemel bir düşüsü kacırmaktansa stopu yukarı cekiyorum. halen stopum var ve gelirse uygularım[quote=ATHLON;212185]stopu sonradan deiştirmek...ı-ıh...sadece biraz daha rahatlama kazandırır o kadar...tabı bu da benım nacızane görüşüm...bakınız stoploss ile ilgili topiğe...
yola beraber çıktıklarını,yolda bulduklarınla değiştirirsen yolunu kaybedersin..[/quote]
-
valla hava pslu..belli ki PALA bir tarafı hakkın rahmetine kavuşturacak.. flatos devamos
-
[quote=Strategist;212191]Ben tahmin ettiğim yöne patlamazsa[COLOR=red][B] masamda oturma[/B][/COLOR] grevi yapacağım. B planım budur. :..:[/quote]
o grevi kimse iplemez ben sana diyim.
hele pela, hiç iplemez. bilakis, greve devam et diye uyutur bile! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
bilmem annatabildim mi.
eks, annatamadın de ki kafana geçireyim şu nükleus çanaanı! :D
-
[quote=yaso;212175]bence yukarı patlamasına az kaldı..... .boks.[/quote]
Hadi bakalım görecez akşama.:oAnyayı konyayı
-
[quote=unlimitted;212200]o grevi kimse iplemez ben sana diyim.
hele pela, hiç iplemez. bilakis, greve devam et diye uyutur bile! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
bilmem annatabildim mi.
eks, annatamadın de ki kafana geçireyim şu nükleus çanaanı! :D[/quote]
Onu iplemezse akşam yemeğine kadar açlık grevi yaparım... ;)
-
[B]ey ahali.........
bu tepki çıkışıydı.....ew..ye göre 3. 2 si.....ve bana göre bitti.....[/B]
[B]3.3 geliyor.......bilenler bilir.....çok sert olur....gap ile aşağı dalar.....[/B]
[I]bu sayımı bozabilecek olay dünkü yüksek 65.525...in yukarı [/I]
[I]geçilmesidir.......[/I]
[B][I]KARA CUMAAAAAAA................[/I][/B]
-
Diğer topikte cemaatçi ,hukumetçi herkes long olmuş,20 milyar dolar ciro yapan ama 1 milyar dolar ihracat yapamayan Sapancı grubu bile zil takıp oynuycak İMF nalşması olmadı diye..
Halay çekin birde..Full BETON pozisyonuma devam ediyorum.Bu vadede diplere yaklaşır..Fuel bitti netekim.
Newyork times da ne makale çıkmıştı..Kağıttan kaplan.
-
doğa kanunlarına karşı gelinmez agalar.. 70 k düşüşünün 4.dalgasındayız ve 5.dalgamız eksik , pala afedersin yırtınsada bu 5.dalga gelecek diye düşünüyorum..
belki bakkal hesabı dıyebılırsınız ama böleyken böle diye düşüneyrum :)
kaldıkı hersey gün geçtikçe daha kötüye gidiyo.. eksi makasta oluşumuz bile yeterli sebeptir bence buyuk ellerin düşüncelerine dair.. düşemiyorlar çünkü satacak kimse yok.. fiyatları tutmak zorundalar ve bunu yapıyorlar .. iyi bi haber gelsede itelesek diye yırtınıyolar işte açık ve net.. yapacakları sadece piyasayı sakınlestırmek ve düşüşten umudun kesildiği anda basmak aşşağıya .. öyleki düşüş başladıgında insanlar ışık görmüş davşan gibi ekrana baka kalsın.. bugun sabah degilde öğlen gelmiş olsaydı bu ımf haberi hersey cok farklı olucaktı bundan adım gıbı emınım... haber erken geldiği için tutmak zorunda kaldı pıyasayı.. kendi bilir isterse gitsin 66 ya mı gider 67 yemi 75 e mi takılsın dursun.. piramüd didik kaçbin yıllık teknoloji var didik dinletemedik...
SSSD 64975 maliyette..
-
Arkadaşlar MTX sorun yaşayan varmı evvelden donuyordu şidi tamamen gitti,
Ah ENORTON neredesin MTX fırca atacak kimsede kalmadı
-
Pastada others 3000 long gozukuyordu en son..Vade başından verebilcek arkadaşa dileğim japon bir hatun :)
-
[quote=adalı54;212210]Arkadaşlar MTX sorun yaşayan varmı evvelden donuyordu şidi tamamen gitti,
Ah ENORTON neredesin MTX fırca atacak kimsede kalmadı[/quote]
Benimki çalışıyor abi. Benim Matriks okunmuş üflenmiş midir nedir pek sorunu yok zaten. Ben sorunları sistem programlarken yaşıyorum...
-
[I]çokkkk enteresan........[/I]
[I]pozisyonuma inanmama rağmen dizlerim titremeye başladı.....[/I]
[I]dişlerim birbirine vuruyor...hakim olamıyorum.....[/I]
-
[quote=KIZILAGA;212212]Pastada others 3000 long gozukuyordu en son..Vade başından verebilcek arkadaşa dileğim japon bir hatun :)[/quote]
bu topik ukraynacı
siz bilmiyorsunuz galiba
-
yaw arkadaşlar bu arada konuyla alakalı diil ama...a rh(+) kana ihtiyaç varmış...istanbuklda olup bu grupta tanıdığı olan ya da verebilecek durumu olan arkadaşlar bana ulaşabilirse çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler..
-
[I]ne zaman böyle olsam sert hareketler kapıdadır.....
meslek hastalığı olsa gerek.......[/I]
[I]TİTREME TUTTU........[/I]
.kom
-
Hadi pala, hadi pala bas aşa sıktın artık ya
-
[quote=boz ayı;212216][I]çokkkk enteresan........[/I]
[I]pozisyonuma inanmama rağmen dizlerim titremeye başladı.....[/I]
[I]dişlerim birbirine vuruyor...hakim olamıyorum.....[/I][/quote]
Bende heyecendan galiba sık tuvalete giderim..dng
-
hayırlısı oldu obo gercekleşti ücgen asagı kırıldı hedef 64000 sonrada 63000
-
[quote=Strategist;212215]Benimki çalışıyor abi. Benim Matriks okunmuş üflenmiş midir nedir pek sorunu yok zaten. Ben sorunları sistem programlarken yaşıyorum...[/quote]
inş hic problem yaşamazsın Bende sık sık donuyordu ama şimdi kesildi hicbirşey yok ekran zaten acılmıyor :confused::confused:.dng.dng
-
[quote=Toledo;212217]bu topik ukraynacı
siz bilmiyorsunuz galiba[/quote]
Kardeş yaralarımı deşme be.lelele
Gel haziran gel..Endex 40.000 olsun.
pASTA yok mu arkadaşlar vade başından??
-
balya balya satış balya balya satışş :) yüklenün ayular...
-
excali ye..
[IMG]http://i40.tinypic.com/1z4bclh.jpg[/IMG]
-
[quote=adalı54;212210]Arkadaşlar MTX sorun yaşayan varmı evvelden donuyordu şidi tamamen gitti,
Ah ENORTON neredesin MTX fırca atacak kimsede kalmadı[/quote]
[B]ENORTON KARDEŞİM SENİ ÇOK ÖZLEDİK............[/B]
.lelele
-
[QUOTE=Toledo;212217]bu topik ukraynacı
siz bilmiyorsunuz galiba[/QUOTE]
Öyle deme abi yunanlılarda güzel olyo sonra alınırlar filan
-
[QUOTE=ATHLON;212218]yaw arkadaşlar bu arada konuyla alakalı diil ama...a rh(+) kana ihtiyaç varmış...istanbuklda olup bu grupta tanıdığı olan ya da verebilecek durumu olan arkadaşlar bana ulaşabilirse çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler..[/QUOTE]
gecmıs olsun ben verırdım lakın almıyolar benden kan :( kan grubuda tutuyomus..
-
Şİmdi kemerleri bağlayın artk.