forum saati bende yanlış görünüyor.yaz kış sezonunu tanı seçeneğini işaretlediğim halde düzelmedi.bu mesajı 11,48 de yazıyorum,enson yazılan mesaj astatin'in 12,46 olarak görünüyor
Printable View
forum saati bende yanlış görünüyor.yaz kış sezonunu tanı seçeneğini işaretlediğim halde düzelmedi.bu mesajı 11,48 de yazıyorum,enson yazılan mesaj astatin'in 12,46 olarak görünüyor
daxi bacaklarına sahip ol aman diyim zor döndün destekten zati 6950 yakışır ucuza gitme hazır fırsat bu fırsat sen en iyisin malum..
3 vakte kadar diyelim kafi..)
düzelttim forum saatini ince ayar..)
kayaaaaa..hahahahahah...
+2 dak. nedirki bide Astatin el atsın teknolojik olarak lütfen..
gitti benim 67400 desteği hadi lemm bi daha at üstüne bakim yemezler..
kayaboss,
pala bugünü sörf günü ilan etmiş, hızlı titreklere şans tanıyor :)
ben bizim Astatin'e bi daha teşekkür ediyim, eline aklına sağlık yıllardır okurum favorilerimden, maşallah diyelim..)
[QUOTE=sinatra;308077]forum saati bende yanlış görünüyor.yaz kış sezonunu tanı seçeneğini işaretlediğim halde düzelmedi.bu mesajı 11,48 de yazıyorum,enson yazılan mesaj astatin'in 12,46 olarak görünüyor[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=editoptions[/url]
Bu linkten Tarih & Saat ayarları
Zaman Ayarı: GMT +1 BURSSELS sectim yaz kış sezonunu kapat sectim düzeldi.
Bu değişikliği yaptıktan sonra sayfanin en asağisinda yazan değişiklikleri kayit et tıklamayi unutmayin.
[QUOTE=nanodeal;308081]düzelttim forum saatini ince ayar..)[/QUOTE]
bende hala düzelmedi.üç seçeneğide denedim hiçbiri olmadı.forum saati 1 saat ileri gözüküyor
[QUOTE=Kanaatkar;308093][url]http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=editoptions[/url]
Bu linkten Tarih & Saat ayarları
Zaman Ayarı: GMT +1 BURSSELS sectim yaz kış sezonunu kapat sectim düzeldi.
Bu değişikliği yaptıktan sonra sayfanin en asağisinda yazan değişiklikleri kayit et tıklamayi unutmayin.[/QUOTE]
teşekkürler düzeldi.ben johannesburg'a göre yapıyordum
[quote=sinatra;308094]bende hala düzelmedi.üç seçeneğide denedim hiçbiri olmadı.forum saati 1 saat ileri gözüküyor[/quote]
Kanaatkar'ın dediğini yaptım ancak bende hata sadece 2 dak. idi..