[quote=oguzhan;225959]72850 long yazdım bakalım gelecekmi[/quote]
:):):):):):):)
Printable View
[quote=oguzhan;225959]72850 long yazdım bakalım gelecekmi[/quote]
:):):):):):):)
üfff greekler %5 düşüyomuş..
[QUOTE=oguzhan;225959]72850 long yazdım bakalım gelecekmi[/QUOTE]
Geldi bile hadi pala biraz yukarı tepki ver
buralardan bi tepki vermesi lazım
soru1: Bu fiyatlardan ky uzun yapar mı(yapabilir mi)
Soru2.:Bu fiyatlardan 4500 uzunu küçüklerin yapma olasılığı ne olabilir?
Soru3: Yukarıdaki soruları pala açısından da değerlendirin.
[quote=selçuklu;225950]son poz 200 kısa istop yazılı ... avatar belli . elmas belli projeksyon belli .. fraktal belli .. baskı belli .. küskü belli .. üvvv ..:o:o:D:D[/quote]
fraktal amaca uygun olmadı galiba patron :)
[quote=oguzhan;225962]Geldi bile hadi pala biraz yukarı tepki ver
buralardan bi tepki vermesi lazım[/quote]
Ayuyla oyun olmaz...çok sevecendir ama severken öldürür..yüzündeki sineği öldürmek üçün koca taşı vuruverir kafaya..;)....:):)
longları 73000 kapadım ama yukarı daha gideceğine inanıyorum
Dahada doğrusu bu gun düşüş devam edecekse bi yukarı daha yapması lazım 73500 gibi
[QUOTE=EMEKDAR;225965]Ayuyla oyun olmaz...çok sevecendir ama severken öldürür..yüzündeki sineği öldürmek üçün koca taşı vuruverir kafaya..;)....:):)[/QUOTE]
O yüzden zaten hemen ufak bi kar aldım kapadım ama yukarı daha gideceğine inanıyorum fakat geri çok hızlı dönüp satış fırsatı vermeyebilir tırsıyorum
çünkü saatlikler hala satta ama desdeklerine yaklaştı burada çalkalarken arada ezilip bi tarafımızı kırmayalım.
Esas düşüncem birazdan sağlam bir yukarı sonra amnsız bi satış ardından gene saatlikleri ala döndürüp boğa piyasası.. Fakat zor yerlere geldik heran her şey olabilir diyede düşünmeden edemiyom
saldırsana bosajjj..üwwww
[IMG]http://i41.tinypic.com/160v1fq.png[/IMG]
[quote=emekdar;225965]ayuyla oyun olmaz...çok sevecendir ama severken öldürür..yüzündeki sineği öldürmek üçün koca taşı vuruverir kafaya..;)....:):)[/quote]
[ı]süpeerrr...[/ı]
+.+.
[quote=boz ayı;225973][ı]süpeerrr...[/ı]
+.+.[/quote]
"boz ayı bosaj" uzun oluyor yaww..sana kısaca bozaj diyebilirmiyik:):)))
1 saatte 2000 kadar kısa kapanmış..