kuzum aman dikkat et tırları ihbar etmesinler....
benden demesi.....
Printable View
kuzum aman dikkat et tırları ihbar etmesinler....
benden demesi.....
ha ha ha....isterse ihbar etsinler....ipimde deelll....
yarin kimsenin bekledigi gibi olmuyacak......
EVETT...istek uzerine indra yi kendi topigine yolladim....
sorun su...
cuma gunu yapilacak oylama....alman parlementosunda....bu 1 trilyonun almanya payi 433 milyarin onayi....almanlar hayir derse .....demesinler diye gomuyorlar....
BUGUN ACIK OLSAYDIK GOMMUSTUM BILE....VE LONG OLMUSTUM....
BURADA....bu forumda....sadece gunaydin diyene...20 tessekkur basiliyor....
NE YAZIKKI...bi suru bilgi sunana ise birak tesekkuru kufur sunuluyor....
BI SURE BU TOPIGI KAPATIYORUM....
SEVGILER....kuzu....
yazilarima tesekkur edenlere ve istiyenlere bi sure ozelden gonderecegim...istiyenler yazsinlar....
blog olsa daha iyi...o yok...dis okyanlarim yer actilar parali....
voborsa icin...dostlarima yazarim...istesinler...nicklerini belirtsinler yeter.....
hafta basi....yorumumu isterse....voborsaya yollarim.....
hosacakalin....voborsa yorumculari....kuzudan kurtuldunuz....ha ha ha....
[quote=jani;241734]blog olsa daha iyi...o yok...dis okyanlarim yer actilar parali....
voborsa icin...dostlarima yazarim...istesinler...nicklerini belirtsinler yeter.....
hosacakalin....voborsa yorumculari....kuzudan kurtuldunuz....ha ha ha....[/quote]
Sağolasın kuzum Hoşcakal haftalık analiz yeter.:)
[quote=jani;241733]yazilarima tesekkur edenlere ve istiyenlere bi sure ozelden gonderecegim...istiyenler yazsinlar....[/quote]
Günaydın jani üstat kısa bir süre oldu yazılarını okumaya başlayalı çok faydalandım kendi adıma teşekkür ederim.Bundan sonrada yazılarınızı özelden yada burdan gönderirseniz sevinirim.......:)))Tüm arkadaşlara hayırlı kazançlar
Alıntı:
jani Nickli Üyeden Alıntı
yazilarima tesekkur edenlere ve istiyenlere bi sure ozelden gonderecegim...istiyenler yazsinlar....
[COLOR="Red"]Günaydın jani usta kısa bir süre oldu yazılarını okumaya başlayalı çok faydalandım kendi adıma teşekkür ederim.Bundan sonrada yazılarınızı özelden yada burdan gönderirseniz sevinirim.......Tüm arkadaşlara hayırlı kazançlar[/COLOR]
[quote=jani;241731]BURADA....bu forumda....sadece gunaydin diyene...20 tessekkur basiliyor....
NE YAZIKKI...bi suru bilgi sunana ise birak tesekkuru kufur sunuluyor....
BI SURE BU TOPIGI KAPATIYORUM....
SEVGILER....kuzu....[/quote]
sen elbetteki kötü bir insan değilsin
ben şahsım adına teşekkürü kestim
çünkü sen yazdıklarıma cevap vermedin
yinede teşekkür ederim.
[COLOR=red]"Hararet nardadır, sacda değildir. [/COLOR]
[COLOR=red]Keramet baştadır, tacda değildir. [/COLOR]
[COLOR=red]Her ne ararsan kendinde ara. [/COLOR]
[COLOR=red]Kudüs'de Mekke'de Hac'da değildir."[/COLOR]
sürçilisan ettikse affola..
günaydın uşahlar. dolar 1,575 altına kaydiğinda tekrar cörtleyecem. üç parti cörtlemiş olmuş olacam eyle ederse. gözünün yaşına bahmam. ki bu benimkine heç bakmii. sirim sirim sirindirii. tirim tirim innetii. yoh ben buna acımam uşahlar kusra bahmayın.
dolardaki son eylemimi de yaziim dedim. 1,60 üzerinde dutunursa ztoplayabilirim emme stop için konjüktür onemli. konjüktür stopa uygunsa ztoplarım.
topiğimiz kapaniimiş heyırlı uğurlu olsun uşahlar. eman deyim pelaya yim olmayın
küçüklerin göznerinden büyüknerin ellerinden öperim uşahlar.
[quote=jani;241734]blog olsa daha iyi...o yok...dis okyanlarim yer actilar parali....
hosacakalin....voborsa yorumculari....kuzudan kurtuldunuz....ha ha ha....[/quote]
sn kuzu sızı uzun zamandır arıyordum yakaslık 6 aydır.... (cok oncekı forumlardan berı takıp edıyorum ) sonunda voborsada buldum sn akcay dan ogrendım henuz 10 gun oldu şimdide yazmıyorum deyınce hakıkaten cok uzuluyorum.... mumkun olsada her yazınıza bırden fazla tesekkur edebılsem ama .... şimdi ozeldenmı mesaj atabıleceksınız nasıl olacak cok kıymetlı bılgılerınızı nasıl takıp edecegız lutfen tekrar baslasanız ....tskler saygılar