Bu pala kim sorması ayıp? :D Kurtlar Vadisi'nde vardı bir tane, onun gibi birşey mi? :D:D
Printable View
Bu pala kim sorması ayıp? :D Kurtlar Vadisi'nde vardı bir tane, onun gibi birşey mi? :D:D
425 ten sat geldi yazı yazarken görmemişim
vay ***q ... bi yönü bulamadık .. tobo çalışırsa hedefi .. 58000 üstü .. çalışmazsa .. çöker gibi piyasa ..
sistem long, 225 den reverse...
Astatin patron kene dedin .. benim ata kenemi yapştı noldu koşamıyor ..üüüüüüüüü
cevaplar için ayrıca TEŞEKKÜRLER ÜSTADLAR
[QUOTE=Astatin;144492]Ulan tüm forum kene gibiyaz ha..adam aşağı yapsa hemen şort, yukarı yapsa hemen llong :) :)...bunun sonu kucağa mal yıkıp, ters yöne çok hızlı bir hareket yapmaktır veya 17:15 e kadar mallandırıp, ertesi gün açılışta gap la olaya girmektir..du bakalım[/QUOTE]
Abi geçen gün de yazdım, gap la düşüş olmadan olmaz bu iş... Gap için de haber lazım... Böyle sıkışmaların sonunda bi haber gelmiş ve piyasa o yöne kırılmış... Dava, imf, ne bileyim işte...
[quote=selçuklu;144510]Astatin patron kene dedin .. benim ata kenemi yapştı noldu koşamıyor ..üüüüüüüüü[/quote]
yok keneden değildir..sabahdan beri maymuna çevirdin güzelim atı..bi şort bi long bi şort bi long, hayvan atlığını unuttu herhalde:D:D
[QUOTE=selçuklu;144508]vay ***q ... bi yönü bulamadık .. tobo çalışırsa hedefi .. 58000 üstü .. çalışmazsa .. çöker gibi piyasa ..[/QUOTE]
57375 altında iptal oldu o TOBO.
Başka bir şey bulmak lazım
[QUOTE=exxx;144507]Bu pala kim sorması ayıp? :D Kurtlar Vadisi'nde vardı bir tane, onun gibi birşey mi? :D:D[/QUOTE]
[IMG]http://img.blogcu.com/uploads/sadeceolulergorur_pala61.JPG[/IMG]
Efsane...
[QUOTE=Astatin;144513]yok keneden değildir..sabahdan beri maymuna çevirdin güzelim atı..bi şort bi long bi şort bi long, hayvan atlığını unuttu herhalde:D:D[/QUOTE]
he valla .. ayıp oldu ... atın hakkını veremedik bugün .. akşam iyice dinlendireyim bu atı .. üüüüüüüüüğğüüüüüüğ
[quote=anonimm;144509]sistem long, 225 den reverse...[/quote]
sistem long, reverse yeri 300 oldu