[QUOTE=BORSACIOZGUR;144483]bişey daha biliyorum. IYM sağlam sattı mı bu piyasa 400-500 pivan biraz gevşiyor..
Ama IYM aldı mı yükselmiyor MRS alırsa yükseliyor.[/QUOTE]
ıym mrs kim sorması ayıp
Printable View
[QUOTE=BORSACIOZGUR;144483]bişey daha biliyorum. IYM sağlam sattı mı bu piyasa 400-500 pivan biraz gevşiyor..
Ama IYM aldı mı yükselmiyor MRS alırsa yükseliyor.[/QUOTE]
ıym mrs kim sorması ayıp
[QUOTE=Astatin;144492]Ulan tüm forum kene gibiyaz ha..adam aşağı yapsa hemen şort, yukarı yapsa hemen llong :) :)...bunun sonu kucağa mal yıkıp, ters yöne çok hızlı bir hareket yapmaktır veya 17:15 e kadar mallandırıp, ertesi gün açılışta gap la olaya girmektir..du bakalım[/QUOTE]
375 long alacak gibi patron yapışalım .. hahahahha :D:D:D:D
[quote=Astatin;144492]Ulan tüm forum kene gibiyaz ha..adam aşağı yapsa hemen şort, yukarı yapsa hemen llong :) :)...bunun sonu kucağa mal yıkıp, ters yöne çok hızlı bir hareket yapmaktır veya 17:15 e kadar mallandırıp, ertesi gün açılışta gap la olaya girmektir..du bakalım[/quote]
aynı şeyi düşünüyordum.sırf şu forumda bir sürü adam var palanın ensesinde aşağı dönünce aşağı yukarı dönünce yukarı yapıyorlar.
pala buna pabuç bırakmaz!
yaktın bizi pala...:o
[quote=ordi;144494]ıym mrs kim sorması ayıp[/quote]
iş yatırım ve marbaş
VOB kevgire döndü terbiyesizim..Alın,verin ekonomiye can verin:)
[quote=enorton;144487]Bilgisayarı ekranına ters bakıyorsun galiba, nereye götürüyor :D 5000 puan düştük 10 günde...[/quote]
ben zaten 5000 puan yukardayken 65000 e gidicez demiyordum..
[U]Şİmdi diyorum..[/U]
Dow 10000 e yolculuk biz de 65000 e
Bıyıklı yabancı amca 3 ay daha yılsonuna kadar çıkış var dedi....
şu an piyasaya halil rençber yorumu lazım. neden mi? ne söylese tersi oluyor da ondan. en azından yönümüzü belirleriz. benim sistem kendini dinlemekten ne al ne de sat vermeye başladı zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Flatos 200 puan aldım kaçtım jani ye binlerce teşekkür
dohol taban..işte bu taban açılmaz...hatta yarın 2 tane daha var..
[QUOTE=ordi;144494]ıym mrs kim sorması ayıp[/QUOTE]
ITM = İş Yatırım
MRS = MARBAŞ
[QUOTE=ordi;144500]şu an piyasaya halil rençber yorumu lazım. neden mi? ne söylese tersi oluyor da ondan. en azından yönümüzü belirleriz. benim sistem kendini dinlemekten ne al ne de sat vermeye başladı zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[/QUOTE]
Şu aralar sert bir yükseliş beklemyin gerçi bu düğşüş de sert olmadı ama ralli indikatörü ortalıkta yok henüz.
[quote=VOBiX;144503]ITM = İş Yatırım
MRS = MARBAŞ[/quote]
yok tokoba..mrs...misız..yani evli bayan manasında...ama bi arıza var..yani pek bi uyumsuz isimle hareketleri :)