[QUOTE=MMO;144407]57450 uzun selçuklu peşindeyim.[/QUOTE]
abi çok yakın takip etme .. fren mesafei bırak arada .. .. ben terse dönersem çarpışırız valla .. :D:D
Printable View
[QUOTE=MMO;144407]57450 uzun selçuklu peşindeyim.[/QUOTE]
abi çok yakın takip etme .. fren mesafei bırak arada .. .. ben terse dönersem çarpışırız valla .. :D:D
[quote=selçuklu;144408]abi çok yakın takip etme .. Fren mesafei bırak arada .. .. Ben terse dönersem çarpışırız valla .. :d:d[/quote]
ani hareketler yapmadan önce sinyal verirsin diye düşünüyorum bilmiyorum yanlışmıyım
15 al verirse arkaya yaslanacam .. 1-5 alda ..
525 stop ve long...
[QUOTE=MMO;144409]ani hareketler yapmadan önce sinyal verirsin diye düşünüyorum bilmiyorum yanlışmıyım[/QUOTE]
veririm abi. .ata tam alışamadım daha . oku kaldırırsam havaya bilki ani hareket edecem .. :D:D:D ..
[QUOTE=jani;144403]para sende oldugu sürece fırsat sonsuz....
paranı agama kaptırırsan...FIRSAT SIFIR...
aklından gecenin tersini yap....aklını egitiyor çünki...eylemleriyle....[/QUOTE]
bu konuda sağlam derse ihtiyacım var
[QUOTE=Astatin;144411]525 stop ve long...[/QUOTE]
helal patron ... dedene söyle hemen startrek yolculuğu başlasın .. 60.000 olalım .. :D
Ezber gene bozulmadı yahu kaç hafta oldu 12,30 da alsak 13,30 civarı satsak her gün temiz 200-300 puan alırdık. Her öğlen tatilinde adamlar spot derdi olmadan bir şekilde piyasayı yukarı çekiyor
Sistem 12:40'da 57.500 fiyattan AL verdi...Sinyalleri kendi sistem sinyalleriyle kıyaslamak isteyen arkadaşların dikkatine...Ancak ikinci yarıda Doğan'lar nedeniyle Spot piyasanın aşağı gelebileceği ve buna istinaden Vob'un da hafifçe de olsa aşağı kayabileceği unutulmamalı...Bol kazançlar...
575 ten ani bi vuruş anında 450
hem alıyo hem veriyo canı sıkılmış *******nın galiba :)
VAy anasını bir anda kaç kademe verdi öyle iş menkul * demeden geçemeyeceğim :D