Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
[QUOTE=jelibon;419590]Sp 30 dak.
Jel.[/QUOTE]
30 ekimde yapılan ewde 25 ekimin altına geleceğini gösterdik.
Piyasa 25 ekimin altına gelmiştir sonuçta ve buna papatyaya isyan ederek yaptık.
Unutmayın değer tutttu tutmadı oraya önceden konan işaret daha alta gitti benim graflarımda 40 kere dediğim gibi değer iddiam yok, yapı anlatılıyor, değerler oewlerle çözülmeye çalışılıyor.
Yani piyasa şu noktaya değdi senin grafta 20 gün önce gösterdiğinin daha altına geldi bunu kabul etmem çünkü bu dip aramaktır ve büyük hatadır, ben dediğim yapı olmuşmu ona bakarım, olmuş.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;420516]30 dak.
jel.[/QUOTE]
Ondan 14 gün sonra takozu trende çevirdik.
Jelibon.
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
[QUOTE=jelibon;420579]Temmuz ayının sonlarında aldığımız parametre crash sinyalinin 4 ay sınırlarında sp eylül ortası dow ekim başı 2.5-3 ayında q3 e rağmen mini bir crash yaşadığımız görülmektedir. Elbette bu mini crashın başını eylül ortasında önceden yazdık ve hatta 3 ekim papatyası 4 ekim kapanış yükseği olarak dowda tepe oldu ancak düşüşün devamı düşündüğümden daha sert olmakta.
Daha sert bir d de olduğumuz açık net.
Bunu etiketleyelim önce.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;420581]Dün oluşan 90 lık satış ardına ve her 90 lık satış ardına tepme normaldir.
Ancak bu tepme olarak kalacaktır ve dünkü dipde nihai d dibi değildir.
d dibinin sert kapitilasyonla olmasını bekliyorum.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;420582]Mini crash %15-20 arasıdır. Crash %20 üstüdür. Bunlar defalarca yazıldı burada önceden.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;420583]Günlük ve 60 dak. sayımlarda d yi daha aşağı olarak düşünebilirsiniz.
Onları uğraşıp yenilememe gerek yok.
30 dakkalığın içini açacağız.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;420590]sp30dak.
jel.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;420591]Yanlız şu 60 dakkalıktaki yeni etiket farkımızı gösterelim.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;420593]yeni 60dak.
jel.[/QUOTE]
Ardından harf içinde sayıya geçtik 15 ekimde.
Jelibon.
Şimdi grafta 3 adet verilen sp tarihinin 3 ününde nasıl çalıştığı açık açık belli.
1-2 gün farklar elbette notmal standart deviatonda gayet normal.
Jelibon.
30 dakkalık sp iki sayım.
Jelibon.