Satmaya başladılar , tekrar 99.800'leri göstermek isteyebilirler.
Orta vadeli görüntü çökmeden önceki son tuzak gibi durmakta.
Bu orta vadeli negatif duruma pazartesi bilemedin salı'ya kadar dayanabilirse
bu short baskısından kurtulabilir.
Printable View
Satmaya başladılar , tekrar 99.800'leri göstermek isteyebilirler.
Orta vadeli görüntü çökmeden önceki son tuzak gibi durmakta.
Bu orta vadeli negatif duruma pazartesi bilemedin salı'ya kadar dayanabilirse
bu short baskısından kurtulabilir.
üstad dokturuyon..
helal valla bu kadar bilgi ..
cok basarılı ..
elemanları da iyi yetiştirmissin ..
ne desen yapıyolar..
sadakat boyle bise demekki ..
:)
Maşallah hocam ...diyecek bir söz bulamıyorum
patron bir kez daha minnettarız
TESEKKURLER
helal olsun hocam, ziyaret etmek istediği yeri nokta atışı ile vurdunuz. Şimdi buradan beklentiniz hangi yönde? yatay düzeltme yapıyor diyebilir miyiz?
Beyler helal-i hoş olsun , birşey kazanıldıysa afiyet şeker olsun :)
99.250 üzerinde kalmaya çalışıyor , tekrar 99.800 hatta 100.175 üzerine
çıkmadan long risklidir. Herkese kolay gelsin.
Sırasıyla 99.800 - 99.250 altı short , hele hele 98.250 altı vay anam vay
bölgesidir. önümüzdeki 2-3 gün içerisinde 97 binleri aşağı kırmak istemeyecektir.
Eğer bu olursa sürpriz olur.
ilginç korkusu
Gazeteport
GAZETEPORT
Erdoğan ve hükümet ile ilgili yaptığı ''tahmin''ler ve gerçekleşen kehanetleriyle sosyal medyada fenomene dönüşen FuatAvni, Erdoğan'ın Fransa seyahetiyle ilgili ilginç iddialarda bulundu. Erdoğan'ın Paris ziyaretinde Elysee Sarayı'nda katıldığı yemekte ''Servisi benim garsonlarım yapsın'' dediğini iddia eden FuatAvni, Fransızların kısa süre şaşkınlık yaşadığını ve neredeyse yemeğin iptal edileceğini yazdı.
İşte FuatAvni'nin şok iddiaları:
1.Tiran, en yakınındakilere bile güvenmiyor. Zehirlenme korkusu paranoyaya dönüştü. Gittiği yerlere aşçılarını götürüyor başka yemek yemiyor
2. Yakınındakiler, bu paranoyak halden sıkıldığı gibi saklamakta da zorlanıyor. Tiran'ın ölüm korkusu, insanlara rezil olma kaygısını aştı.
3. Olmadık yerlerde olmadık şeyler talep ediyor. Fransa'da kaprisleri ve paranoyaklığıyla Fransızları çileden çıkardı.
4. Dünyaca ünlü Elysee Sarayı'nda veirlecek yemek için aşçılarına malzeme aldırttı. Yemeğini onlara yaptırdı.
5. Tiran'ın 'Servisi benim garsonlarım yapsın' demesi kısa süreli şaşkınlık yaşattı. Durum neredeyse yemeğin iptaline neden olacaktı.
6. Fransızlar, 'Biz yüzlerce yıldır bu sarayda misafir ağırlıyoruz böyle bir taleple karşılaşmadık' diyerek servise izin vermediler.
7. Tiran, Türkiye'nin uluslararası arenadaki imajını alt üst ediyor. 'Türkiye paranoyak bir diktatör tarafından yönetiliyor' düşüncesindeler
8. Harama bulaşıp maddede boğulunca 'Kefenimiz üstümüzde' diye haykıranlar, ölüm korkusuyla iyice paranoyak oldu.Zavallı.
[quote=gnome;482307]ilginç korkusu
Gazeteport
GAZETEPORT
Erdoğan ve hükümet ile ilgili yaptığı ''tahmin''ler ve gerçekleşen kehanetleriyle sosyal medyada fenomene dönüşen FuatAvni, Erdoğan'ın Fransa seyahetiyle ilgili ilginç iddialarda bulundu. Erdoğan'ın Paris ziyaretinde Elysee Sarayı'nda katıldığı yemekte ''Servisi benim garsonlarım yapsın'' dediğini iddia eden FuatAvni, Fransızların kısa süre şaşkınlık yaşadığını ve neredeyse yemeğin iptal edileceğini yazdı.
İşte FuatAvni'nin şok iddiaları:
1.Tiran, en yakınındakilere bile güvenmiyor. Zehirlenme korkusu paranoyaya dönüştü. Gittiği yerlere aşçılarını götürüyor başka yemek yemiyor
2. Yakınındakiler, bu paranoyak halden sıkıldığı gibi saklamakta da zorlanıyor. Tiran'ın ölüm korkusu, insanlara rezil olma kaygısını aştı.
3. Olmadık yerlerde olmadık şeyler talep ediyor. Fransa'da kaprisleri ve paranoyaklığıyla Fransızları çileden çıkardı.
4. Dünyaca ünlü Elysee Sarayı'nda veirlecek yemek için aşçılarına malzeme aldırttı. Yemeğini onlara yaptırdı.
5. Tiran'ın 'Servisi benim garsonlarım yapsın' demesi kısa süreli şaşkınlık yaşattı. Durum neredeyse yemeğin iptaline neden olacaktı.
6. Fransızlar, 'Biz yüzlerce yıldır bu sarayda misafir ağırlıyoruz böyle bir taleple karşılaşmadık' diyerek servise izin vermediler.
7. Tiran, Türkiye'nin uluslararası arenadaki imajını alt üst ediyor. 'Türkiye paranoyak bir diktatör tarafından yönetiliyor' düşüncesindeler
8. Harama bulaşıp maddede boğulunca 'Kefenimiz üstümüzde' diye haykıranlar, ölüm korkusuyla iyice paranoyak oldu.Zavallı.[/quote]
Valla bu adam nasıl bu kadar ayrıntıyı bilebiliyor şaşıyorum, sanki RTE'nin yanında yaşıyor. Dedikleri yalan desem yalan değil çünkü yazdıkları daha sonra doğruluğunu ispatlıyor. Adamı twitter veya face'den takip etmeye, başım belaya girer korkusuyla, korkuyorum. malum sosyal ağlarda kim nereye girmiş ne paylaşmış herşey kayıt altında ve birileri bu kayıtlarla çok ilgileniyor.
Üstad fuat avni yoksa sen misin ..
gizleme bizden ..
vobda da ne desen oluveriyo..
ilgincc...
:)
Bugun bir gevşeme gelir mi acaba, hiç öyle durmuyor ama. 98.800 lere bir gevşeme sanki olması lazım gibi gelsede kapatıp kurtulsam şu şortlardan, az daha giderse CM olacagız zaten
USD/RUB ile USD/TRY arasında ters korelasyon var..Ama sanırım terse dönmek üzere..Yakın zamanda rublede değerlenme TRY de değer kaybı göreceğiz. Bu da buradaki anomaliyi açıklıyor. Rusya daki faizlerde çok cazip hale geldi.. Buradaki hatırı sayılır paranın Rubleye kayması sözkonusu olacak yakın zamanda ...
[QUOTE=buffet;482311]Valla bu adam nasıl bu kadar ayrıntıyı bilebiliyor şaşıyorum, sanki RTE'nin yanında yaşıyor. Dedikleri yalan desem yalan değil çünkü yazdıkları daha sonra doğruluğunu ispatlıyor. Adamı twitter veya face'den takip etmeye, başım belaya girer korkusuyla, korkuyorum. malum sosyal ağlarda kim nereye girmiş ne paylaşmış herşey kayıt altında ve birileri bu kayıtlarla çok ilgileniyor.[/QUOTE]
[QUOTE=alfasid;482313]Üstad fuat avni yoksa sen misin ..
gizleme bizden ..
vobda da ne desen oluveriyo..
ilgincc...
:)[/QUOTE]
Valla bu fuat avni'yi ben bilmiyordum bugün öğrendim. Dedikleri doğru çıkıyorsa büyük bir ihtimalle birileri ona fısıldıyor o da millete fısıldıyor.
Bu adamı takip edince birşey olmaz , onun patronları başınıza birşey gelse bile ; ki
gelmez herkesi kurtarırlar :)
Vob'a gelince sadece çok ballıyız acemi şansı işte :) :) :)