-
Panik yok LONG devam... :) Aslında istisnalar hariç sistem sinyalinin tersine geceye pozisyonda girmem ama 57.200 dibini gördüğünde 5 dakikalık grafikte iyi bir hacimle dipten dönüş oldu...Yarın Spot 100 bir kere daha 45.800'ü Vob'da 58.000'i deneyebilir...Denemezse de alacağın olsun der Ağa'ya vergimizi öderiz... :) Herkese iyi akşamlar dilerim...
-
sistem geceye şort...iyi akşamlar...
-
lem geceye SHORT 800 den lem neyine güvenip KISA kalıyoz 325 pıvanın bilmiyorum.realize etmediğim karların hesabını ben bilmiyorum bu son düşüşte.çoğusu buhar oldu.anasını satayım.çok rezil indi 62.000 den aşağı...
rezil bir piyasa grafiğin tepeden önceki sol tarafı ne kadar temizse ip gibiyse tepeden sonraki sağ tarafta bir o kadar rezalet iç içe geçmiş tüm barlar.
rezil ettin pala rezil...güzelim düşüşün içine ettin...e çıkar bunların acısı senden fitil fitil gelir burnundan...
-
umut, merak ve diğerleri için yarını bekliyorum
-
Geceye full kısa herkese hayırlı akşamlar.
-
57 300 long larla yarına girdik....zabah döşeriz gene....
-
-
way canına, master ve jani hariç herkes şort...üwwwwww...aslında geceye flat girme niyetlisiydim, ama ne olduğunu anlamadan seans kapanmış ..üwww
-
iyi akşamlar seviyeli paylaşımlar için teşekkürler..
-
jANİ SENLE TERS KALDIK HAYIRLISI BAKALIM
-
Valla benden de fuller oglu short..Normalde hep flat oluyordum ama 2 gundur yukarı acıyor sabah düsüse acacagını dusunuyorum,adamlar yedire yedire düsürüyorlar,öyle yükseldigi gibi bir günde yüzde 6 lar gibi düsmüyecek bu melet..yavas yavas düsecek bence...
Bu arada IMF kongresi icin Istanbul'a 35000 ziyaretci gelecekmis,Istanbul Avrupa yakasında restoranlar ve oteller fiyatlara yüzde 30 bindirmisler..Palayı restoranlar bile soyuyor:)ahahaha...
Bu aksam Avrupa basketbol sampiyonası var..İlk macımız Litvanya ile,22.15 de NTV'de...
Kendinize iyi bakın,iyi aksamlar dostlarım..
-
Arkadaşlar spotta mal yedirerek endeksi düşürmemek mümkünmü? Mümkünse kabaca detayını anlatacak birisi varmı