[quote=zozo;225852]vob kısaları sevmiyor ya, shorttayken ruhen yoruluyorum :( dax %1 - olcak nerdeyse vay anasını elmasta çalışmıor zaten[/quote]
zozo kardeş,
Biz böyyük ökkizlerle böyyük ayulara bırakalım bakalım neler olcek...:)
Printable View
[quote=zozo;225852]vob kısaları sevmiyor ya, shorttayken ruhen yoruluyorum :( dax %1 - olcak nerdeyse vay anasını elmasta çalışmıor zaten[/quote]
zozo kardeş,
Biz böyyük ökkizlerle böyyük ayulara bırakalım bakalım neler olcek...:)
[QUOTE=YAVUZHAN;225854]72600 yanarsa sistemli shorta geçecez patron hayırlısıyla..[/QUOTE]
abi sanada imreniyorum .. poz açacağın yer belli .. istop belli .. maximum disiplin ... teprik ederim .. hakikaten .. .brv
[QUOTE=Astatin;225847]patron az önce fiyat 175 e değince sat çıktı geçici amma kayboldu..bende heyecanla hazirldiydim satış emrini...üww[/QUOTE]
du bakalım patron bugün sat gelecek inşallah .. üvvv :::
orta doğu vob eş palası(türkiye ayağında)uzunda. Nisan vade sonu için maksimum yüksekliğe ihtiyaçları var gibime geliyor. Eğer öyleyse ne gerekiyorsa yaparlar bilirsiniz. Vade sonlarında istedikleri gerçekleşmemişse. Son gün dahi olsa bi açıklama yaparlar.
İMF açıklamaları en son kozları. İhtiyaç duyarlarsa eş pala vade sonuna 1-2 gün kala açıklamalarıyla ortaya çıkar. her şeyi istediği şekilde düzene sokar.
[quote=selçuklu;225861]abi sanada imreniyorum .. poz açacağın yer belli .. istop belli .. maximum disiplin ... teprik ederim .. hakikaten .. .brv[/quote]
imrenme patron,sisteme karşı pozisyona girdik 68 bin ve üzerinde :(
19.günü sistemin longtaki..64475 ten beri long !
biz erken indik trenden maalesef.
inmeklede kalmayıp terse pozisyon açtık aşırı alıma girdik diye.trende tosladık..
hoş ortalama 70 binin üzerine geldi biraz çalkalanınca ama disiplinli davranmadık..
üwwww yani üüü
Ben borsa açılımı istiyorum.
AB kriterleri örnek alınsın...
Yunanistan olabilir.....dng
Dax 200 haftalık 6165, üzerinde tutup tutmayacağımız önemli.
Jelibon.
helal pala.....
65 binden 75 bine tek kalemde çıktın...
bugün tek kalemde 70 bine insen kim ne der sana...
kar realizasyonu der geçerler.....
125 shortcover uzun 200 ort kısa
075 e verip aynı anda 300 çizmek neyin nesidir yahu ?
Kırılım anı yaklaşıyor,
Şerefsiiz pala yoncanın yapraklarını çekiştiriyor.........
[quote=mbm;225876]helal pala.....
65 binden 75 bine tek kalemde çıktın...
bugün tek kalemde 70 bine insen kim ne der sana...
kar realizasyonu der geçerler.....[/quote]
Ne tenezzül ediyorsun dyysslara....:cool: