-
[quote=abka;307996]20 günden fazladır taşıdıgım kısaları 85000 den kapattım..günlük sat da..
kanımca ilerleyen günlerde yukarı tepkide tekrar kısalırım..[/quote]
hiç yakışmadı Abka kardeş bu hareket 3000 puan içinmi 20 gündür stres yaşadın :( gene de tebrikler önceki yazılarımda seni çok andım :o
günlükde Al gelene kadar beklemen lazımdı benim günlükler daha yeni dün SAT verdi
-
elbette tepki olacaktır..zirveden 7.000 altdayız..belki 3.000 puan bile çıkarız..
ama şu bir gerçekki bu kadar
yoğun halka arz,
endekste oluşan 2 li tepe(92.000 de)
bariz nu lar
bu zirvelerde oluşumuzdan dolayı
...kanımca final oldu...
-
[quote=abka;308003]kardeş daha önce de ifade etmiştim..
mevcut günlük sistem max 4 kaldıraç ve -8.000 puan peşpeşe zararı var(ben 10.000 kabul ediyom)[/quote]
dramatik sistem olsun amma ne kolayki bu piyasalarda abka.. devam maşallah..
-
kemerleri bağlayın kalkış başlıyor
-
Matriks'de grafikleri senkronize yap deyince ekrandaki tüm grafları senkronize ediyor. Ben sadece 4 tanesini seçip onları senkronize etmek istiyorum.. üvvv.. Nasıl olur bilen var mı? üvvv... ** Zotriks.. üvvv... :)
-
[QUOTE=a.kaya;308005]hiç yakışmadı Abka kardeş bu hareket 3000 puan içinmi 30 gündür stres yaşadın :( gene de tebrikler önceki yazılarımda seni çok andım :o[/QUOTE]
esasında hedef 20.000 puandı..:)amme şimdilik bu kadar...ama 3-5 gün içinde enaz 2.000 puan üstden kısalacagıma inanıyorum...:)
-
böğün lonklardan kurtulmalı bence hele bide karlı reverse short verirmiş bizim şaşkoloz vob30.....
-
aynen abka 87500-88000 arası ekolay net olur sankim..
-
titrek in referansı bu b arda 150..altında şort üstünde lonk diyor...multi ise mozaik değil ula mermer şort demeye devam ediyor..ühühüüh
-
[quote=Astatin;308002]kalanlarıda 225 den kavır...Allah günahlarını affetsin..kesin pişman olacam[/quote]
ne o şimdi flatmısın artık uwww hani sistem be Astustad
-
86400 plus koktu kapanışa epey var.. bunada şükür napalım..
-
bizim kırık vob30 un VIX'i olsa şuan +-1800 puanlık her güniçi hareket mübah derdi..)