-
[quote=QUEEN;143857]gı jani şu alacağımı alayımda öyle düşsün..daxın %1 artısınıda yedin ya..açılışta bari kıyak yapsın uzunlara..agaya selamlar..bu kadar şort var..saymıştır haftasonu aga:D[/quote]
gıııı...
varsayalım dedim....emme ben varsayalım dedim mi...bu ***** yapar....ha ha ha
-
[quote=jerfin;143858]ben ağama çorap örecem..:..: belki elimi cebine atmama izin verir çorabı beğenirse..:::[/quote]
sen her şeye laiksin bitanem....bu ***** yarın cok zalim olacak gııı...dow da kapalı....
-
[QUOTE=jani;143862]gıııı...
varsayalım dedim....emme ben varsayalım dedim mi...bu ***** yapar....ha ha ha[/QUOTE]
varsayma gı.. yoksay uzunuz..425 point almam lazım bide komisyon en 500 kurtarıır beni:..:
-
fdow açık mı yarın? genelde dow un tatil olduğu günlerde 18:30 a kadar mı ne açık oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
asti...
15 dakikalıgın satta degil mi....
-
g20 5 trilyone ..açmış kesenin ağzını..
-
[quote=QUEEN;143864]varsayma gı.. yoksay uzunuz..425 point almam lazım bide komisyon en 500 kurtarıır beni:..:[/quote]
ha ha ha...seni paragöz alçak seni....
-
queen...
yukarı giderse...60 000 den önce durmaz gııı....
akıllı ol...425 puanı ne örecen....2300 puan gı....
-
[QUOTE=jani;143868]ha ha ha...seni paragöz alçak seni....[/QUOTE]
hiç paragöz değilim valla..bu benim işim..başarıdır kazanmak..param yok..kalmıyo para..cimri değilim hiçç..alçakda değilim hatta yüksek saylırım.heyk
-
queen...
ileriki sahifelerde bi grafik komussun gı....
orada bi kanal cızmıssın....
işte o ganalın ustune atıp yeni ganal cızacak...60 000 tepesi....
-
fdow bizim kapanışa göre +60 puan filan yukarıda.bu haliyle sabah +300 belki 400 bile açabilir.maksat SHORT lar cıbıl kalsın...
-
[QUOTE=jani;143871]queen...
ileriki sahifelerde bi grafik komussun gı....
orada bi kanal cızmıssın....
işte o ganalın ustune atıp yeni ganal cızacak...60 000 tepesi....[/QUOTE]
şortları kapattıracak aga..:p