ohaaaa daa.cırcır hakkındaki tahminlerimde yanılmamışım...avatara bak...uhhhhhhhhh
Printable View
ohaaaa daa.cırcır hakkındaki tahminlerimde yanılmamışım...avatara bak...uhhhhhhhhh
[quote=Astatin;143835]ohaaaa daa.cırcır hakkındaki tahminlerimde yanılmamışım...avatara bak...uhhhhhhhhh[/quote]
imaj yeniledim
[quote=enorton;143821]Lost ve prison Break tan sonra dizi önerebilecek var mı? Nip Tuck ı da benmedim, bunların dışında... Bu kış yeni bir diziye başlayayım...
Dexter ve House M.D. izleyen var mı?[/quote]
Hocam anime seyrederim derseniz NARUTO yu öneririm hem çok komik hemde aksiyonu boldur çok güzeldir. Acayip kafa dağıtır bir anda psikolojinizide düzeltir.
Hayao Miyazaki Ustanında animeleri vardır. Yürüyen şato,ruhların kaçışı VB. animeleride güzeldir. süper kafa dağıtır bilginize
[QUOTE=cırcır;143847]forumdan foruma alıntılar teknolojiye bak vay be
:D
:D[/QUOTE]
cırcırım bu avatar ne böyle..:eek::eek::eek:
bende bıçaklanmış kurban avatarı mı alsam ki..:..:
[QUOTE=enorton;143821]Lost ve prison Break tan sonra dizi önerebilecek var mı? Nip Tuck ı da benmedim, bunların dışında... Bu kış yeni bir diziye başlayayım...
Dexter ve House M.D. izleyen var mı?[/QUOTE]
house MD sevdiysen aynı yapımcıların yeni dizisi var Fringe diye 1. sezon bitti 2. sezon bu hafta baslayacak , cok ilginc bi dizi tavsiye ederim.
bunların dısında heroes guzel , onerebilecegim diger dizi "how i meet your mother" seri çizgidiz olarak southpark ve animelerden naruto cok guzeldir. tabi çizgi dizi ve animasyondan hoslanırsan sungerbob ve happy 3 friends de iyidir.
[quote=jerfin;143849]cırcırım bu avatar ne böyle..:eek::eek::eek:
bende bıçaklanmış kurban avatarı mı alsam ki..:..:[/quote]
yok sen liv olarak kal. kurbanları öyle ayarlıycaz şirin kız rolü yap sen :..:
eeee usaglar...yarın ne orecegız...
dıyelım...agam 57 500 actı zabah zabah....ha ha ha
dow tatilmiş, fdow açıkmı...excali nerdesin sen bilirsin..şşş
[quote=jani;143852]eeee usaglar...yarın ne orecegız...
dıyelım...agam 57 500 actı zabah zabah....ha ha ha[/quote]
- tahmin yapmak sistemci traderın
- dalga saymak ew ci traderın
trade yeteneğini azaltır :) ağa nın planını tahmin etmek yerine, ona az bir gecikmeyle takılır sistemci trader...tahmin yapmaz..yazı tura atmaz..:):) eee ağa bu, sağı solu belli olmaz :)
[QUOTE=jani;143852]eeee usaglar...yarın ne orecegız...
dıyelım...agam 57 500 actı zabah zabah....ha ha ha[/QUOTE]
gı jani şu alacağımı alayımda öyle düşsün..daxın %1 artısınıda yedin ya..açılışta bari kıyak yapsın uzunlara..agaya selamlar..bu kadar şort var..saymıştır haftasonu aga:D
[QUOTE=jani;143852]eeee usaglar...[COLOR="Red"]yarın ne orecegız[/COLOR]...
ben ağama çorap örecem..:..: belki elimi cebine atmama izin verir çorabı beğenirse..:::
[QUOTE=jani;143852]eeee usaglar...yarın ne orecegız...
Doalr / TL epey gevşemş. 57500 değil de 58500 açmasın sakın. 57500 dediğin yer 150 puan eksi açılış demek. Sen uzundun hem yazım hatası olmasın?