[quote=anonimm;143663]ne demek istedin cırcır? biraz açarmısın lütfen...[/quote]
sisteme uymada zorlananlar için sisteme uymazsan küfür yiycen. al sat okları yerine seni tehtit edicek vs vs.....
Printable View
[quote=anonimm;143663]ne demek istedin cırcır? biraz açarmısın lütfen...[/quote]
sisteme uymada zorlananlar için sisteme uymazsan küfür yiycen. al sat okları yerine seni tehtit edicek vs vs.....
sistemde en uygun periyot nedir sizce?
[QUOTE=QUEEN;143665]cani guzuya takıl hayatını yaşa ..bak long girdi..nası bi guzuymuş hayret valla+.[/QUOTE]
bende long girdim .. 5000 puan almam gerek pazartesine .. pembeoğlanda gitti ...
başka bir smile buldıum .. buda iyiymiş . benim ruh halimi yansıtıyor .. üüüüüüüüüüüüüüü
[QUOTE=selçuklu;143669]bende long girdim .. 5000 puan almam gerek pazartesine .. pembeoğlanda gitti ...
başka bir smile buldıum .. buda iyiymiş . benim ruh halimi yansıtıyor .. üüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
5000 0lmaz 1500 versek:o ama 5 dak uysana güzel trade ediyodun..
[quote=QUEEN;143677]5000 0lmaz 1500 versek:o ama 5 dak uysana güzel trade ediyodun..[/quote]
işte buldum..sisteme uy uy uy diyen quenn miş.....dng
vobix mesaj yazdım sana, msn ne bak lütfen... çok acil senle konuşmam lazım..üüüüüü
[QUOTE=anonimm;143678]işte buldum..sisteme uy uy uy diyen quenn miş.....dng[/QUOTE]
ruh haline göre periyot iyidir..ama gece garantisi yok..yani hızlıysan 5 dak iyidir.
[QUOTE=QUEEN;143677]5000 0lmaz 1500 versek:o ama 5 dak uysana güzel trade ediyodun..[/QUOTE]
5 dk uymam için akşama kadar ekranda oturmam lazım .. şimdi yoğun işlerim .... üüüüüüüüüüüü
hayırlısı olsun .. üüüüüüüüüüüüüüü
[quote=QUEEN;143680]ruh haline göre periyot iyidir..ama gece garantisi yok..yani hızlıysan 5 dak iyidir.[/quote]
5 dk adamı perişan etmezmi....aylık en az 100 işlem....
[quote=anonimm;143668]sistemde en uygun periyot nedir sizce?[/quote]
günlükten aşağı olmamalı
[QUOTE=anonimm;143668]sistemde en uygun periyot nedir sizce?[/QUOTE]
Sizin vaktinize ve psikolojinize en uygun olanı.
[QUOTE=cırcır;143684]günlükten aşağı olmamalı[/QUOTE]
cırcırım sistem al verdidiyelim ertesi gün 1000 puan yuakrdan açtı nasıl kullanacaksın o sistemi? Saatliğin üstünü bu yüzden aklım almıyor. Asıl en temizi 5 ya da 15 dakikalık.